Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kelly μου ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!!!:) :)

Να σου ζησει η κορουλα και με το καλο και το δευτερο....

Μια χαρα θα τα ξεπεταξεις εσυ....!!!

Εγω δεν εχω μωρακι αλλα που θα παει....???

Καποια μερα θα βρω το δρομο για το στρουμφοχωριο τους... και θα αποκτησω κι εγω ενα....:P :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

kelly μου καλοσώρισες στην ομορφη και μεγάλη παρέα μας!!!!να σου ζήσει η κορούλα σου και με το καλο και το δευτερο μωράκι!!!!

εγω πολύ συντομα(ευχομαι) θα φερω στον κοσμο ενα αγοράκι!!!

φιλιά!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

kelly77 καλως ηρθες στην παρεουλα μας!!!!Να σου ζησει το λουλουδακι σου και με το καλο να δεχτεις και το νεο μελος!!!Ευχομαι να εχεις καλη συνεχεια!!!Εγω ειμαι η Κωνσταντινα και δεν εχω ακομα νινακι...θα τα λεμε με χαρα!!Φιλακια!

Δημοσίευση

Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη που θα τα λέμε! Εύχομαι να γίνουν σύντομα μανούλες όσες το επιθυμείτε, να έχετε όλες καλή εγκυμοσύνη και να χαίρεστε τα παιδάκια σας.Αύριο θα κάνω τον β΄υπέρηχο κι ελπίζω να είναι όλα καλά!Φιλιά:cheer:

Δημοσίευση

kelly καλως ηρθες στην πιο μεγαλη κ ζεστη αγκαλια του mammy να χαιρεσαι την κορουλα σου κ με το καλο κ το δευτερο:) εγω ειμαι εγκυος στο πρωτο μου μωρακι στην 24 εβδομαδα κ περιμενω αγορακι, θα χαρω πολυ να τα λεμε..;):)

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ !!! Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΗ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ Κ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ! ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΗ 8 ΜΗΝΩΝ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ! ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ Κ ΣΑΝ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΑΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΝΕΙΣ Κ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΟΥΛΑ Ε ? ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ!

ΣΕ ΦΙΛΩ !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κ εγω απο όρεξη αλλο τίποτα 😂 όλο λέω τελος κ απο δω κ πέρα λίγος καιρός που έμεινε θα προσέξω, κ όλο κ υποκυπτω σε βλακειουλες!
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας κ με το καλο κ το 2ο. Ελπιζω να περάσατε ωραια στη βάφτιση 😊 σε καταλαβαίνω με το τρέξιμο με τη μικρή, εμενα ειναι μεγαλύτερος αλλα πολυ ζωηρος κ πραγματικά δε σταματάμε δευτερόλεπτο ολη μερα..δεν κανει κ μεσημεριανό ύπνο πια οποτε παμε ολη μερα σερί..κ όποιος αντέξει 😂 Θα κανεις κ μετρησεις για τις υπογλυκαιμίες κ πρεπει να προσέχεις κατι απο φαγητό ή απλώς να τρως συχνα? ποτε εχεις πητ?
    • Ωωωωω!! Τι τούρτες υπέροχες είναι αυτές!! Να τα χαιρόμαστε κορίτσια μου!! Και τι ωραίο όνομα το Κυβέλη!! 😍😍 Τρελαίνομαι και με τα κοτσιδακια!!! Εμένα είναι σα τους παππούδες που φέρνουν όλο το μαλλί μπροστά για να φαίνεται ότι έχουν τρίχες από πάνω 🤣🤣 μέχρι και εσένα @Θέτις Κ. μου παραπάνω μαλλί έχει το παιδί!! 😅 Εγώ πάντως δεν είμαι ευχαριστημένη από την τούρτα.. παρόλα αυτά της έδωσα έφαγε κανονικά από την τούρτα της.. χαλάλι μια φορά!! 🥳 Temu ωραιότατο!! 🤣🤣 Ευχαριστούμε!! 🥰🥰
    • Κοριτσια μου τι κανετε; Πηγαμε στον γιατρο σημερα. Ειναι ολα καλα συνεχιζει να περνει βαρος η μπεμπα και κανονισαμε την αλλη εβδομαδα να ξανα κανω το doppler.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...