Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Recommended Posts

ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΠΥΡΕΤΩ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΝΤΕΠΟΝ ΑΝΑΒΡΑΖΩΝ ,ΠΑΝΑΝΤΩΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΑΦΟΥ Ο ΠΥΡΕΤΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΡΙΟ Η 26 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΡΟΖ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΑΚΟΜΗ?ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΑΡΓΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΡΧΙΖΕ Ο ΠΟΝΟΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΑΥΤΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω την Κυριακη συνηλθα αλλα δεν ειχα παρει αντιβιωση...

Μια μερα πριν την αναμενομενη ειχα μια σταγονα ροζ (ολη μερα) και την επομενη μου ηρθε η περιοδος αλλα κρατησε μονο 2 μερες....(μαλλον λογω της ιωσης....) Το στηθος μου ομως δεν ηταν πρησμενο.... Τι να σου πω...

Δεν ξερω....

Ευχομαι παντως εσενα να μην ειναι απο την ιωση...;)

εγω λεω λιλακι μου να αφησεις τηναντιβιωση και τα φαρμακα και να πας στο γιατρο να κανεις καμια εξεταση μπως και εχουμε νινακι!!!μακαριιιιιιι!!!!!

λιλα μου καταρχην περαστικα σου κ ευχομαι,εφοσον επιθυμεις να σου ερθει ενα μωρακι κι οχι η περιοδος,να εισαι εγκυος!η γνωμη μου ,χωρις να ειμαι ειδικος,ειναι οτι ,σωστα πιστευεις οτι μια ταλαιπωρια σιγουρα θα επηρρεαζει τον κυκλο μας.εσυ ομως ακομα εχεις να δεις ως αυριο τι θα γινει.προς το παρον ολα ειναι νορμαλ..για μια φυσιολογικη εξελιξη της εμμηνου ρησης.ΒΕΒΑΙΑ,επειδη εχω καταλαβει πια οτι για τιποτα δεν μπορει καμμια μας να ειναι σιγουρη,χαλαρωσε,κοιτα να γινεις καλα,κ αν ειναι να εισαι εγκυουλα θα το διαπιστωσεις λειαν συντομως!!!!!!κυριακη κοντη γιορτη!!! και το καλο επισης ειναι οτι αν δεν σκεφτεσαι πολλα κ εισαι χαλαρη στην λυπηρη περιπτωση που ειναι να αδιαθετησεις ,τουλαχιστον δεν θα επηρρεασεις τον κυκλο σου και θα ¨τον αφησεις¨ να συνεχισει την πορεια του..ομαλα!!!σου μιλαω εκ πειρας!!

εχω την αισθηση οτι δεν ειναι ο τυχαιρος μου μηνας δεν με πειραζει ειλικρινα θελω ενα μωρο αλλα θα ερθει δεν ειμαι ανυπομονη το ξεπερασα αυτο το σταδιο.πριν παρω την αντιβιωση την παρασκευη εκανα χωριακη κα ητανε μηδεν βεβαια η μικροβιολογος μου ειπε οτι ειναι νωρις και δεν μπορει να ειναι σιγουρη.Θα δουμε και αυριο κοριτσακια μου ,δεν θελω ρε γαμωτο να μου γινει ο κυκλος ανω κατω.

απο την αποψη αυτη ναι ισως δενν ειναι ο τυχερος σου μηνας.. απο οσο ξερουμε προς το παρον.Απο την αποψη ομως οτι εισαι καλα κι αγαπημενη με το ετερον ημισυ ,κι οτι εισαι σε μια φαση που μπορεις να σκεφτεσαι κ την αποκτηση ενος μωρου,ασχετο με το ποτε αυτο θα ερθει..ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟς ΣΟΥ ΜΗΝΑΣ.για σκεψου καποιες κοπελες που μπορει να μην εχουν προβλημα στο να συλλαβουν αμεσσα,δεν εχουν βρει ομως τον καταλληλο ακομα αντρα,κι ειναι μονες τελειως!!!ε αυτο ,τι λες; δεν ειναι πικρα;;;;

πασχαλιτσα μου εχεις πολυ δικιο και καθε μερα λεω ευχαριστω για ολα αυτα που εχουμε και πανω απο ολα για την υγεια μας . Οσο για τον αντρουλη μου ειμαι πολυ πολυ τυχαιρη ειδικα με τα οσα βλεπω τωρα τελευταια ....εχουνε γινει πολυ δυσκολες οι σχεσεις των ανθρωπων σημερα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...