Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΤΗΣ ΤΑ WELEDA?ΕΙΝΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΓΝΟΤΕΡΑ.ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΛΑΔΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΙΓΠ ΒΑΡΙΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΙΣΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΒΑΡΙΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ?ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ?ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου antroula.:)

στον μικρο μου χρησιμοποιω το λαδακι και το αφρρολουτρο σαμπουαν.

νομιζω οτι ειναι μακραν τα καλυτερα .τωρα για τη μυρωδια ,εμενα μου αρεσει πααααρα πολυ.οποτε ειναι θεμα γουστου μαλλον.δε ξερω για το λαδι εγκυμοσυνης αλλα τα παιδικα ειναι με καλλεντουλα.

ααα να σου πω οτι τα φαρμακεια στην ελλαδα τα εχουν στη διπλασια τιμη απο γερμανικο σαιτ που τα παραγγελνω.ειχα φαει τετοια φρικη που πηρα στην αντιπροσωπεια και τους εκραξα.:angry:

τωρα θελω οπωσδηποτε να παρω και την αντηλιακη τους.;)

Αντρούλα καλησπέρα και απο μενα!!εγω αν και ακομα δεν εχω γεννησει παρηγγειλα σαμπουάν-αφρολουτρο και κρεμα αλλαγης πάνας της weleda..μια χαρα μυριζουν απ οτι ειδα..χαμομηλάκι..

και εγω αυτα πηρα..σιγουρα ειναι τα αγνοτερα αλλα απο μυρωδια δεν θα ελεγα και οτι μοσχοβολανε...μυριζουν τα βοτανα μου εχει μεσα..μην περιμενεις να μυριζει η κλασσικη μωρουδιλα.

mariah και εγω εφριξα οταν πληρωσα για ενα αφρολουτρο και κρεμουλα 35-38ε δεν θυμαμαι ακριβως!!!! απο που τα παραγγελνεις?

παντως κοριτσια παρτε το λαδακι για την κοιλιτσα..βοηθαει αρκετα με τα αερια..

VENI έγραψε:

και εγω αυτα πηρα..σιγουρα ειναι τα αγνοτερα αλλα απο μυρωδια δεν θα ελεγα και οτι μοσχοβολανε...μυριζουν τα βοτανα μου εχει μεσα..μην περιμενεις να μυριζει η κλασσικη μωρουδιλα.

mariah και εγω εφριξα οταν πληρωσα για ενα αφρολουτρο και κρεμουλα 35-38ε δεν θυμαμαι ακριβως!!!! απο που τα παραγγελνεις?

παντως κοριτσια παρτε το λαδακι για την κοιλιτσα..βοηθαει αρκετα με τα αερια..

veni στο

www.biologisch24.com

Βένη εγω παρηγγειλα σαμπουαν-αφρολουτρο 8€ και την κρεμα αλλαγης 6€!!!!!!!..στειλε email στο bemadreterra@yahoo.gr και ζητα της τον καταλογο με τα προιοντα..θα στα στειλει άμεσα στο μέιλ σου και απο κει την παιρνεις και παραγγελνεις οτι θέλεις...εμενα μεσα σε 2 μερες μου τα εστειλε αντικαταβολή(2€επιπλέον μου φαινεται)και μεσα μου εβαλε και δειγματακια και τηλεφωνικως πολλες συμβουλές για τον θηλασμο...!!

mariah έγραψε:

VENI έγραψε:

veni στο

www.biologisch24.com[/quote:1sdb820m]

ευχαριστω!!!!

τρομερη διαφορα!!!!!! και τα υπολοιπα προιοντα μια χαρα τιμες!

εδω τα βιολογικα κοστιζουν παρα πολλυ!! εκει εχει λογικες τιμες!

τα μπισκοτα που εχει τα εχει παρει κανεις?

η φορμουλα γαλα ειναι καλο αραγε? να το παραγγειλω αμα ειναι!

απ οτο να τρωει τα αλλα...

juliana έγραψε:

Βένη εγω παρηγγειλα σαμπουαν-αφρολουτρο 8€ και την κρεμα αλλαγης 6€!!!!!!!..στειλε email στο bemadreterra@yahoo.gr και ζητα της τον καταλογο με τα προιοντα..θα στα στειλει άμεσα στο μέιλ σου και απο κει την παιρνεις και παραγγελνεις οτι θέλεις...εμενα μεσα σε 2 μερες μου τα εστειλε αντικαταβολή(2€επιπλέον μου φαινεται)και μεσα μου εβαλε και δειγματακια και τηλεφωνικως πολλες συμβουλές για τον θηλασμο...!!

ευχαριστω πολλυ!

θα στειλω εννοειται!!!! 2πλες τιμες εδω! θα παρω και εγω στην αντιπροσωπια αυριο γιατι μας δουλευουν μου φαινεται! οτι βιολογικο και πανακρινο εδω..ετσι παει!!!!!

Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα προϊόντα της Weleda. Τα παραγγέλνω και εγώ από το ίντερνετ και τα παίρνω πολύ οικονομικά. Μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει όλη τη βρεφική σειρά, σαμπουάν για μένα, λάδι εγκυμοσυνης και λάδι θηλασμού, τσάι θηλασμού, σαπούνια, οδοντόκρεμες και κυρίως το Ferrum Phosphoricum που είναι για το κρυολόγημα.

κοριτσια πωσ τα παραγγελνετε απο το ιντερνετ?εγω εχω μια γνωστη φαρμακοποιο που ελεγα να τα παρω μπασ και κανει καμια εκπτωση αλλα ειδα οτι λετε πωσ ειναι τεραστια η διαφορα.πωσ γινετε?θελει πιστωτικεσ η τα πληρωνετε οταν ερθουν?στα φερνουν σπιτι

Της Weleda την παιδική σειρά χρησιμοποιώ και εγώ για τον γιό μου.

Πιστεύω ότι είναι τα αγνότερα καλλυντικά, και το άρωμά τους είναι ευχάριστο και διακριτικό. Στην εγκυμοσύνη, στο πρώτο τρίμηνο και εγώ χρησιμοποιούσα το ειδικό λάδι, που είναι πολύ καλό αλλά με ενοχλούσε λίγο η ...λαδίλα. Μετά συνέχισα με το βούτυρο βανίλια της fresh Line αν και δεν το θεωρώ τόσο καλό όσο το λάδι της Weleda απλώς, λόγω εγκυμοσύνης είχα γίνει λίγο ιδιότροπη και μου άρεσε πιο πολύ η αίσθηση και το άρωμα βανίλιας. Παρεπιπτόντως ραγάδες δεν έκανα. Πάντως, λόγω εγκυμοσύνης μας μυρίζουν καμιά φορά λίγο..παραπάνω κάποια καλλυντικά και μετά παύουν να μας ενοχλούν.

τελικα το πιο φτηνο siteειναι το http://www.biologisch24.com/

παρηγγειλα αφρολουτρο-σαμπουαν 6.79ε την κρεμουλα 9.49 οδοντοκρεμα παιδικη 3.99 και πολλα αλλα.τα μεταφορικα ειναι 10ε αλλα αμα παρεις ποσοτητα ειανι μηδαμινη η επιβαρυνση.

αντρουλα ειναι πολλυ ευκο μπες και παρηγγειλε δεν συμφερει απο εδω.ειναι ακριβως διπλες τιμες.

αν παραγγείλεις από το bemadreterra@yahoo.gr και μένεις στην Αθήνα σου τα φέρνουν στο σπίτι χωρίς χρέωση και πληρώνεις με την παράδοση. Αν μένεις στην επαρχία έχεις μια μικρή επιβάρυνση max 3€ και πληρώνεις με αντικαταβολή στο ταχυδρμείο. Από τα μαγαζιά είναι σχεδόν τα μισά λεφτά.

Να φανταστείς είχα δώσει στο φαρμακείο 25€ για 1 κρέμα αλλαγής πάνας και ένα αφρόλουτρο σαμπουάν και τώρα στο bemadreterra@yahoo.gr τα βρήκα με 13,00€. (12€ διαφορά οι αθεόφοβοι)!!!!!! θα τα αγόραζα διπλά!!!!

και ούτε μπλέκεις με πιστωτικές κάρτες με γερμανικά ή αγγλικά και τρέχα γύρευε. Ζήτησε καταλόγους φέρνουν και άλλες εταιρίες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
    • Ωχ ωχ, δικιά μου είσαι! ❤️ Αλλά όχι cyber security, πολύ βαρβατα είναι αυτά τα μονοπάτια, ειδικά στη red hat 😆 Εγώ από hardware-ου έχω καταλήξει σε data engineer με τις αλλαγές από πρότζεκτ σε πρότζεκτ!! 🥲
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...