Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ????

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ Η ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ

ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΑΛΙ.

ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ?ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ?ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΙΤΗΔΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ.

ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.

ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για να στο πει αυτο προφανως χρειαζετε.Βεβαια εμενα εσπασαν τα νερα τελειωνοντας την 37 εβδομαδα και δεν εκανα καμια ενεση αλλα για ποιο λογο πρεπει να γεννησεις τοτε την 37 εβδομαδα γιατι δνε περιμενεις ; Τι σου εχει πει ; Και για ποιο λόγο γεννας με προγραμματισμενη καισαρικη;ολα αυτα θα πρεπει να στα εξηγησει και δνε χρειαζετε να βαζεις ασχημες ιδεες στο κεφαλακι σου. Πιαστον και ρωτησετον γιατι να μη περιμενεις εως την 39 με 40 εβδομαδα ;Παρε και μια ακομα γνωμη και ενημερωσε μας

Eφούλα καλησπέρα!!την ένεση την κανουν προληπτικά για να μην γεννησεις νωρίτερα επειδη τα πνευμόνια του μωρού ωριμάζουν γυρω στην 35η-36η εβδομάδα..Οπωτε δεν θα έχεις και κανενα πρόβλημα..σωστός ο γιατρός σου!!!

φιλάκια!!με το καλο!!

Efoulla mou kalispera agapi mou...

Min anisixeis gia tipota...

To eixen kanei kai mia filenada mou,,,

Kai ola pigane mia xara...

Einai ena peripou oti sou eipen kai i fili mas i Juliana...

Kaili eleftheria na exeis...

Kai ola ta kalitera...

Filia...

Γεια σου εφουλα.Με το καλο το μωρακι σου.Και εγω γεννησα με προγραμματισμενη καισαρικη το 2ο παιδακι μου στην 37η εβδομαδα,δεν εκανα καμια ενεση, και δεν χρειαστηκε να μπει σε θερμοκοιτιδα το μωρακι μου.Καθε γιατρος τα δικα του, μην αγχωνεσαι παντως για καλο θα στο ειπε, ισως γιατι θα ειναι το 1ο σου παιδακι και θα θελει να ειναι σιγουρος.

Με το καλο.!!

ΕΦΟΥΛΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΙΤΗΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ.Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!

Γεια σου Εφουλα!Οπως σου ειπε και η Βανα πρωτα πρεπει να ρωτησεις τον γιατρο σου γιατι να γεννησεις τοσο νωρις!Εγω ειχα δυο γιατρους που με παρακολουθουσαν στην εγκυμοσυνη μου,εναν στην Ορεστιαδα που ημουν και εναν στην Θεσ/νικη που θα με ξεγγενουσε.Ο γιατρος που ειχα στην Ορεστιαδα ηθελε να κανω αυτες τις ενεσεις απο τον 7ο μηνα για να μην εχω προβλημα αν γεννησω προωρα αλλα ο αλλος μου γιατρος δεν με αφησε γιατι το θεωρησε περριτο και σχεδον ξεπερασμενο!Μου ειπε οτι το κανουν γυναικες που εχουν ιστορικο μονο.Εμενα με πιασαν πονοι παντως στην38η εβδομαδα γεννησα φυσιολογικα και ο γιος μου δεν ειχε κανενα προβλημα!Καλο ειναι παντως να το συζητησεις με τον γιατρο σου παλι.Καλη επιτυχια παντως και ευχομαι να πανε ολα καλα!

glukia mou kalispera kai egw ekan 2 eneseis prin gennisw einai kortizoni tis kanoun twra olloi ooi giatroi gia ta pneumonia tou mwrou kai doksa to theo den exoume provlimata emeis me ta pneumonia.einai para polu kalo kai sou sunistw na to kaneis egw den epatha tpt pou to ekana adithetos voithisa tin beba mou...:) filakiakia

θα γεννησω με προγραμματισμενη καισαρικη λογω μιας εγχειρησης που εκανα πριν 2 χρονια και ειναι και η μητρα μου κομμενη.ειχα ινομυωμα και το αφαιρεσα.οποτε δεν γινεται να γεννησω φυσιολογικα.τωρα θα γεννησω σ'αυτη την εβδομαδα επειδη το μωρο ειναι μεγαλο,η μητρα μου εχει λεπτινη πολυ και ο γιατρος ανησυχει για να μην σπασουν ξαφνικα τα νερα και τρεχουμε και ανοιξει και η τομη της μητρας και λογω του οτι εχω προσθιο χαμηλο πλακουντα.ολα τα καλα εχω.....:( :( :blink: :silly: τον εμπιστευμομαι παρα πολυ και ειμαι σιγουρη πως ξερει τι κανει.απλα ηθελα να μαθω αν το εχει κανει και αλλη αυτο.

K.T.K. αυτο μου ειπε και ογιατρος μια στις χιλιες να χρειαστει θερμοκητιδα θελει να το αποφυγουμε για πολλους λογους αλλα και για την ψυχολογια μου.

mairi$ δεν ηξερα οτι ειναι κορτιζονι μου εξηγησε απλα οτι ειναι για το καλο του μωρου μου και του λεω εσυ ξερεις και οτι χρειαστει θα το κανω.

αφου το εκανες και εσυ ηθελα να σε ρωτησω ποναει??:) :woohoo: ειμαι λιγο φοβιτσιαρα..

ο γιατρος βεβαια οταν τον ρωτησα γελασε και μου ειπε οχι και οτι εχει και ελαφρυ χερι και του λεω αυτο θα φανει στην καισαρικη...:laugh:

:laugh: αντε να δουμε.ευχαριστω παντως ολες σας

εφουλα,

καλημερα.εγω γενναω με προγραμματισμενη καισαρικη τη δευτερα στις 30 μαρτιου, θα ειμαι 38 εβδομαδων κ 4 ημερων. αυριο θα κανω τη μια ενεση οπως αυτες που σου ειπε ο γιατρος σου και το σαββατο την αλλη. οπως μου ειπε η γιατρος μου ειναι για παν ενδεχομενο, βοηθανε το μωρο και σιγουρα κακο δεν κανουν!απλα μη φας πολυ αλατισμενα και γλυκα γιατι ειναι κορτιζονουχες οι ενεσεις κ μπορει να πρηστεις.μην αγχωνεσαι για τις ενεσεις παντως, ειναι συνηθης τακτικη.ευχομαι ολα να πανε καλα με την καισαρικη σου και να γεννησεις ενα υγιεστατο μωρακι.

πολλα φιλια

εφουλα μου εγω γεννησα με καισαρικη εκτακτα ημουν 31 εβδομαδων και μου εκαναν 2 ενεσεις κορτιζονης αρων αρων 2 μερες πριν γεννησω ευτυχως!!

και αυτο γιατι ηθελαν να επιταχυνουν την λειτουργια των πνευμονων του μωρου ετσι ωστε να μην αντιμετωπισει πολλα προβληματα εμεινε στην θερμοκοιτιδα 1 μηνα δεν ειναι τιποτα ολα αντιμετωπιζονται σημερα

θεωρω πως αν ειναι γιατι μπορει να γεννησεις ποωρα αλλα και για το καλο του μωρου να τις κανεις αλλα πρωτα ρωτα τον γιατρο σου να εισαι σιγουρη.

παντως οσον αφορα το μωρο το δικο μου χαρη σαυτες τις ενεσεις οταν μπηκε στην θερμοκοιτιδα την 4 μερα πεταξε το οξυγονο και ανεπνεε μονος του ελπιζω να σε βοηθησα αν χρειαστεις κατι πες μου φιλακια να πανε ολα καλα

SIFOS γνωριζω οτι γεννας τωρα την δευτερα.το διαβασα στο φορουμ που το δημοσιευσες και σου εστειλα και απαντηση.ολα καλα να πανε ευχομαι.ειμαστε στην ιδια κατασταση.προγραμματισμενη καισαρικη και κοντα σις ημερομηνιες..

α θα κανεις και εσυ αυτες τις ενεσις.οποτε το συνηθιζουν.ευχαριστω για τις πληροφοριες θα προσπαθησω να αποφυγω το πολυ αλατι.

σου ευχομαι SIFOS να πανε ολα μα ολα καλα και να κρατησεις αγκαλια σου το μωρακι σου και να εισαι ευτυχισμενη με την οικογενεια σου.τι συγκινητικες στιγμες ε?εγω μονο που τις σκεφτομαι κλαιω που να ερθει και η στιγμη να τις ζησω.αντε πλησιαζει και μενα σε 1 εβδομαδα σχεδον..

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ τελικα ισχυει αυτο για την θερμοκοιτιδα.ε για να μου το ειπε και ο γιατρος μου ξερει κατι παραπανω.ολα καλα πηγαν με το μωρακι σου τελειωσαν ολα.και τελικα βοηθησαν πολυ οι ενεσεις που σου εκανε ο γιατρος.αντε να δουμε και εμεις πως ειναι...οσο πλησιαζει ο καιρος αγχωνομαι αλλα ενα παραξενο αγχος.

παραξενα συναισθηματα δεν μπορω να τα περιγραψω...το αλλο παλι δεν μπορω να κοιμηθω.ενω νιωθω καλα εχω αυπνιες.μαλλον απο το αγχος που εχω μεσα μου χωρις να το καταλαβω μου βγαινει ετσι.τι να πω.

σας ευχαριστω πολυ ολες.

εφουλα,

καλημερα.απλα για να σε ξεαγχωσω, πριν 1,5 ωρα εφαγα την πρωτη ενεση,χαχα.δεν καταλαβα τιποτα, ας ειναι καλα η ελαφροχερα φαρμακοποιος μου και προς το παρον ολα βαινουν οκ.δεν παρατηρω καμια διαφορα σε εμενα η στο παιδι, τεντωνεται ως συνηθως κ ειναι ζωηρο.καποιες κοπελες μου ειχαν πει οτι οι ενεσεις σους φερνουν τσουξιμο, εγω δεν καταλαβα κατι τετοιο.αυριο παω για την επομενη.οποτε μην εχεις κανενα φοβο, τουλαχιστον οσον αφορα στις ενεσεις...

κ για την καισαρικη ξερω πως νιωθεις, εγω την προηγουμενη βδομαδα ημουν πολυ αγχωμενη και φοβισμενη, εβαζα τα κλαμματο στο ασχετο κ τετοια, αλλα τωρα ειμαι πιο ψυχραιμη.ολες οι γνωστες γυρω μου που εχουν γεννησει με καισαρικη μου λενε πως δεν ειναι τιποτα κ εχω καπως χαλαρωσει.σκεφτομαι εξαλλου οτι και στα μαιευτηρια κανουν 16764846198746184618 καισαρικες τη μερα οποτε εχουν εμπειρια...η αληθεια ειναι οτι τωρα που παραβαρυνα και μεγαλωσε η κοιλια μου, εχω βαρεθει, θελω να τελειωνω και να γυρισω με το μωρακι μου σπιτι.ξερω βεβαια οτι την κυριακη που θα μπω στο ιασω θα εχω κατααγχωθει οπως και το πρωι της δευτερας που θα ξυπνησω για να μπω στο χειρουργειο.ειναι απολυτα φυσιολογικο.δεν ξερω αν μπορω να σου δωσω κουραγιο, παντως να ξερεις οτι τουλαχιστον καταλαβαινω πως νιωθεις...

πολλα φιλια.

ευχομαι να σου πανε ολα καλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...