Μετάβαση σε περιεχόμενο

δεν τελιωνει ποτε ο εφιαλτης?

Recommended Posts

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΟΜΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ.ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ(ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΣ ΟΛΑ)ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΔΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΛΥ..ΟΠΟΤΕ ΔΕΣ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Franita μου, γεια σου.

Δεν θέλω να κρίνω πράγματα που δεν έχω νιώσει ποτέ μου. Το μόνο που θέλω να σου πω είναι ότι η πατρίδα και η ευτυχία είναι εκεί που βρίσκεται η δική σου οικογένεια.

Και η δική σου οικογένεια είναι ο άντρας σου και το μωράκι-που θα έρθει- και καμία άλλη (ούτε η μητέρα σου, ούτε οι παλιοί φίλοι σου, ούτε η δουλειά σου).

Μπορώ να καταλάβω ότι οι ορμόνες σου, λόγω εγκυμοσύνης, σε κάνουν να νιώθεις περίεργα, αλλά νομίζω ότι συμβαίνει και κάτι άλλο.

Ίσως, πρώτα από όλα, πρέπει να τα βρεις με τον άντρα σου, να μιλήσετε, να έρθετε κοντά ο ένας στον άλλο. Τον παντρεύτηκες γιατί τον αγάπησες και πρέπει να βρεις τι χάθηκε στο δρόμο.

Και το μωράκι που θα έρθει -πολύ σύντομα- περιμένει να βρει αγάπη και ευτυχία, κι αν δεν την βρει από τους γονείς τους, ποιός άλλος μπορεί να του τη δώσει;

Εύχομαι να είσαι καλά.

Φιλιά.

franita mou se thimamai..

thimamai ti ftiki eixes faei otan emathes oti eisai egkios..

ipomoni kopela mou..

po po pos perese o kairos...se ena mina peripou gennas

oi ormones mas ta paizoun giayto k niotheis tetoia aisthimata..

isos k i allagi periballontos..k irthes sti patrida sou k de exeis parea mias k zeis sti dania pleon...

prospathise na iremiseis k pane k kamia boltoula an xalaroseis..

kalo kouragio k ipomoni....

Franita μου γεια σου κοπελα μου!Λυπαμαι που η ψυχολογια σου ειναι τοσο πεσμενη....σε καταλαβαινω μεχρι ενα σημειο γιατι κι εμενα η ζωη μου πριν μεινω με τον αντρα μου ηταν ενας χαμος μες την ενεργεια και τις δραστηριοτητες....απο τοτε που εφυγα μακρια απο το σπιτι μου σε αλλη πολη ολα εχουν αλλαξει...μα αυτο που παντα σκεπτομουν ηταν οτι με τον αντρα μου ειναι ολα τελεια και στην αλλη ακρη της γης θα πηγαινα μαζι του...οσο για το μωρο οταν με το καλο αποκτησω πρωτα ο Θεος θα ερθει και θα συμπληρωσει ακομα πιο πολυ την ζωη μου....ξερεις τα πραγματα καποιες φορες δεν ειναι οπως τα εχεις μαθει αλλα οπως τα βρισκεις...

Πρεπει να σκεφτεις οτι δεν κανεις καλο στην υγεια σου και στο μωρο σου...το οποιο οταν ερθει στην ζωη θα στην γεμισει και θα στην φωτισει!!Σιγουρα οι ορμονες παιζουν μεγαλο ρολο...γι αυτο ζητα στον αντρα σου να σε βοηθησει να συζητησετε και να καταλαβει...

Το αν σου αρεσει η οχι εκει ειναι αλλο μεγαλο κεφαλαιο...μα δεν εχει σημασια που εισαι αλλα ποιον εχεις και πως περνας...

Κι εγω μονο τον αντρα μου εχω...αλλα δεν με νοιαζει προσπαθησα προσαρμοστηκα για να ειμαστε καλα...

Νομιζω το πρβ ειναι πιο βαθυ...λες και εχεις μετανιωσει για ολα....δεν ξερω τι να πω πανω σε αυτο...ειναι δυσκολο...

Απλα ηρεμησε και σκεψου τα πραγματα πιο αισιοδοξα...γιατι η κατασταση της εγκυμοσυνης ισως σε επηρεαζει...

Ευχομαι ολα να πανε καλα καλη μου!!

franita mou kali.....kai ti de tha edina gia na figw apo edw kai apo tin ellada!!!!!!!!!!!!!!!!!ax glikoula mou.katarxin exeis emas!!!!!!!!!!!!!!!opoiadipota stigmi mporeis na mpeis kai na mas miliseis:)......mporeis na gnwriseis kseno kosmo tis sinitheies tous ...........pwpwpppwpw egw tha trelenomouna gia tetoies gnwrimies.............ALLA to pio kalo.............se ligo kairi tha exeis to mwraki sou.kai tha les ma ti blakeies kathomouna kai skeftomouna!!!!!!!!!tha gemisei i mera sou apo gelia paixnidakia..kai an sou moiazei kapou tha to koitas kai tha nomizeis oti ekopses ena kommati diko sou kai to ebales ekei!!!!!!!!!!!douleiaaaaaaa...egw ti na pw pou se ligo kairo prepei na gyrisw stin douleia mou kai den exw pou na afisw to mwro!!!!!!!!!!!!!!makari na ta ebgaze pera o antras mou kai na deis!!!!!!!!!!!ax min agxwnesai ola kala tha pane:)

ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙΣ.ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ.ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ.ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΝΑΚΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

Προσπάθησε να αποβάλεις τις κακές σκέψεις από το μυαλό σου!

Να σκέφτεσαι μόνο τα θετικά και θα δεις που όλα θα πάνε καλύτερα!

Νομίζω οτι αυτό που σε ενόχλησε περισσότερο είναι η δουλειά σου!

Είχες μία υπέροχη θέση και την άφησες για να ακολουθήσεις τον άνδρα που αγαπάς!

Εφόσον είσαι 1 άνθρωπος με τόσα προσόντα, θα ξαναβρείς το δρόμο σου!

Απλώς προέκυψε το μπεμπάκι και προηγείται...

Νομίζω οτι και ο άνδρας σου σ' αγαπάει πολύ και απλώς οι κουβέντες που σου είπε θα ήταν μάλλον από πολύ πίεση!

Είμαι σίγουρη οτι τον μουρμουράς:laugh:

Σίγουρα, δεν μπορεί να καταλάβει και το πόσο νιώθεις εκεί!

Ξέρεις τι τσακωμούς έχω κάνει κι εγώ με τον άνδρα μου;

&ας λατρεόυμαστε!!!

(Εγώ είμαι από Ελλάδα και ήρθα Κύπρο)

Όταν του λέω οτι θέλω να πάω Ελλάδα να δω τους γονείς μου, τις φίλες μου γιατί νιώθω ΜΟΝΗ μου εδώ, ξέρεις τι μου απαντάει;

Ε όχι και μόνη!!!

Έχεις εμένα (καλά αυτό εννοείται), έχεις τους γονείς μου, τα αδέρφια μου ,τα ανίψια μου... και όλοι σ' αγαπάνε!!!

Τι να τον απαντήσω εκείνη την ώρα;

Τι με νοιάζει η μάνα σου εγώ θέλω τη δική μου;

Άνδρες, παιδί μου, δεν καταλαβαίνουν...

Προσπάθησε να ηρεμίσεις και να πλησιάσεις τον άνδρα σου!

Κάντε πράγματα για σας και μόνο θετικές σκέψεις!

Μακάρι να σου πάνε όλα καλα!!!

Franita σιγουρα στη ζωη απο αλλου αρχιζουμε αλλα ονειρευομαστε για αλλα προσπαθουμε και αλλα μας ερχονται..

Τολμησες και ακοολουθησες την καρδια σου παγωσες μια καριερα γιατι μαλλον αλλα ζητουσε η ψυχη σου

Σε καθε μας επιλογη ερχονται δυσκολες στιγμες και λεμε "τι εκανα..καταστρεψα τη ζωη μου" και αλλα τετοια

Οι ορμονες σου ειναι σε τρελλο χορο και ερχεται η αμφιβολια και η καταθλιψη

Η διαφορα στην κουλτουρα του συζυγου σου ..σε κανει να νιωθεις ακομα πιο μονη..

Στην Ελλαδα συνηθως η εγκυος εχει ολο τον κοσμο στα ποδια της στη χωρα που ζεις(νομιζω)τα πραγματα ειναι διαφορετικα(ειναι και η θεση της γυναικας σε αλλο επιπεδο)

Κανεις σκωτσεζικα ντους Ελλαδα - Δανια και μπορει και αυτο στη φαση που εισαι να σε εχει "φρικαρει" λιγο.. ΜΙλα με τους φιλους σου στην Ελλαδα και αν υπαρχει δυνατοτητα ζητα καποια στηριξη απο εναν ειδικο εκει

Εξηγεισαι στο συζυγο σου οτι η καταθλιψη στην εγκυμοσυνη χτυπα 1-2 σις 10 εγκυους(δεν ειναι ελληνικο το φαινομενο) και μιλησε για το θεμα αυτο και με το γιατρο σου

Πολλα φιλια Σορρυ για την πολυλογια ..αλλα το συνηθιζω:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ηρέμισε γιατί δεν κάνεις καλό σε κανέναν! Οι ορμόνες σου ευθύνονται κατά κύριο λόγο για όσα νιώθεις.

Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν στο Βερολίνο μόλις 9 μήνες και δεν μιλούσα τη γλώσσα. Είχαμε μερικούς έλληνες γνωστούς και βρισκομασταν που και που. Οι ορμόνες μου έπαιζαν πινγκ πονγκ με τα νεύρα μου. Τον άντρα μου τον είχα ζαλίσει με τις υστερίες μου, τις μαυρίλες μου, τα κλάματα, τα νεύρα, τους παραλογισμούς και τους ανεξήγητους τσακωμούς. (Απορώ με αυτή την εμπειρία πως με γκάστρωσε ξανα!!!!)

Μετά τον τοκετό και στους 4 μήνες είχα ηρεμίσει, μέχρι τον 6ο μήνα που έπαθα κατάθλιψη. Εκεί του έκανα τη ζωή κόλαση. Αλλά επειδή είχαμε γερές βάσεις στη σχέση μας το ξεπεράσαμε. Με άντεξε, συνήθισα και εγώ το παιδί μου και γίναμε μια γλυκιά και αγαπημένη οικογένεια.

Δεν υπάρχουν άλλοι έλληνες εκει; Τα μυστικά της πόλης πάντως τα έμαθα αφού έκανα γνωριμίες με άλλες γερμανίδες μαμάδες.

bre franita mou kali.....milas poli asxima gia ayton prospathise na ton deis pio glika...........kopela mou pernane ta xronia distixws......tha metaniwseis pou afineis etsi tis meres na pernane:)eimai sigoyri oti tha exei kai kala stoixeia autos o danos pou les.....oso gia tis gnwrimies pou les pisteyw oti eisai poli arnitiki kai oti esi den thes na gnwriseis...alla se parakalw..eisai glikeia kopela...se poli wraia xwra...den xreiazetai na doulepseis....molis gineis kala apo tin aimoragia...xamogela ston antra sou...parton agkalia...bges eksw..gnwrise tous geitones...kati tha eixe kai aytos o kaimenos o danos gia na pas mazi tou THIMISOU TO!!!!!!!!

κοπελα μου σου τα εχουν πει ηδη οι αλλες κοπελες..

ολα παιζουν ρολο η φαση προσαρμογηε σε μια αλλη χωρα..χωρις τους δικου σου..μονο με εναν ανθρωπο που μπορεις να μιλησεις..

απο την αλλη οι ορμονες τις εγκυμοσυνης..

γιατι δεν επισκεπτεσαι εναν ειδικο..να μιλησεις..να τα πεις.. ακομα και σε εναν συμβουλο γαμου για να μπορεσει και ο αντρας σου να σε βοηθησει..

Franita γεια σου και απο μενα.

μην στεναχωριεσαι τοσο.ειναι λογικο να νιωθεις ετσι οχι για κανεναν αλλον λογο αλλα λογω των ορμονων,πιστεψε με δεν εισαι η μονη που το νιωθεις αυτο.εγω να δεις τι τραβαω και μαζι με μενα και ο αντρας μου.υπαρχουν στιγμες που κλαιω συνεχεια με λιγμους μιλαμε χωρις να ξερω το γιατι.και εγω μπορει να μην ειμαι σε αλλη χωρα αλλα εφυγα σε αλλη πολη και δεν εχω κανεναν δικο μου εδω.υπαρχουν στιγμες που νιωθω πολυ μονη.δεν μπορω να βγαινω και μονη εξω γιατι ειμαι στον μηνα μου οποτε περιμενω ποτε θα εχει ορεξη ο αντρας μου να με παει μια βολτα.

μην σκεφτεσαι αρνητικα.προσπαθησε ηρεμα να μιλησεις με τον αντρα σου σιγουρα θα σε καταλαβει μετα απο μια ηρεμη κουβεντα.να του πεις οτιδηποτε νιωθεις.και προσπαθησε να μην ριξεις το βαρος σε αυτον εξηγησε του οτι φταινε και οι ορμονες σου και ολη αυτη η μεγαλη αλλαγη στη ζωη σου.

σιγουρα θα καταλαβει.αφου γεννηθει και το μωρακι σας να δεις πως θα βλεπεις τα πραγματα διαφορετικα.τοτε θα εχεις ενα πλασματακι να σε κοιταει και να σου λεει με τα ματια μανουλα σε χρειαζομαι στασου δυνατη για εμενα.μονο εσυ μπορεις να του προσφερεις τα παντα.και τι καλυτερη δουλεια απο αυτη?το να δινεις ζωη σε ενα μωρουλι που σε εχει αναγκη.σιγα σιγα θα στρωσει και ο καιρος και θα βγαινετε βολτουλες.προσπαθησε να γνωρισεις και αλλες κοπελες.ολα θα στρωσουν μην απελπιζεσαι.εμεις ειμαστε εδω.εμενα αυτη η παρεα μου κραταει πολυ καλη συντροφια γιατι ξερω πως οτι νιωθω σιγουρα το εχει νιωσει και αλλη κοπελα εδω μεσα.οποτε δεν εισαι μονη.ολες καπως ετσι ειμαστε.αλλες πιο πολυ αλλες πιο λιγο....

σορι για το μεγαλο μηνυμα.ευχομαι να ηρεμησεις και με το καλο να δεχτεις το μπουμπουκακι σου.να εισαι δυνατη για αυτο...

Φρανιτα μου ηρεμισε και σκεψου το μωρακι που εχεις στη κοιλιτσα σου. Δες τα πραγματα πιο θετικα:)

Οι ορμονες σου χωρευουν τρελλα και γι αυτο εισαι ετσι. Πρασπαθησε να θυμηθεις τις καλες στιγμες που περασες με το συντροφο σου θα σου κανει καλο...

Δεν ξερω τι αλλο να σου πω ηρεμισε και εμεις ειμαστε εδω για οτι θελεις!! Κανε υπομονη συντομα θα εχεις το μωρακι σου αγκαλια και θα αλλαξει ο κοσμος γυρω σου!:)

Φιλακια:kiss:

γλυκια μου Franita, καταρχην, να σου τονισω οτι εχεις ΕΜΑΣ!!! οσο περιεργο κι αν ακουγεται μεταξυ αγνωστων, το παρεακι του mammyland εχει αποδειξει πως του περισσευει ανθρωπια, τρυφεροτητα και αγαπη!!!:)

οι αλλαγες κοριτσακι μου με τις οποιες ηρθες αντιμετωπη, ηταν πολλες και σημαντικες κι ειναι απολυτα φυσιολογικο να σ'εφεραν σ'αυτη την τοσο δυσκολη συναισθηματικη κατασταση!:(

νομιζω ομως πως εχεις αφεθει στη δινη σου κι ετσι το προβλημα μεσα σου διογκωνεται... προσπαθησε να τακτοποιησεις μεσα σου οσα αισθανεσαι, ΕΝΑ-ΕΝΑ!! καταρχην νομιζω πως το σημαντικοτερο ειναι να επενδυσεις στη σχεση σου με τον αντρα σου! προσπαθησε κοπελα μου, σε παρακαλω, προσπαθησε!!! ειναι ο ανθρωπος σου κι εκεινος φυσιολογικα απελπιστηκε, βλεποντας σε σ'αυτη τη κατασταση τοσο πολυ καιρο! δειξ'του οτι τον εχεις αναγκη, δειξ'του οτι προσπαθεις να αισθανθεις καλυτερα, οχι οτι εχεις παραδωθει στο προβλημα σου και αρνεισαι να βοηθησεις τον ευατο σου και τη σχεση σας!;)

επειτα, σκεψου ψυχραιμα: ενας ανθρωπος με τοσα προσοντα, οπως εσυ, δεν παει χαμενος!! το εψαξες το θεμα της δουλειας? οταν με το καλο γεννησεις και περασει λιγο ο καιρος, βρειτε τους ρυθμους σας με το μωρο, θα μπορεσεις να διεκδικησεις οσα σου ανηκουν απ'την αρχη!! δεν υπαρχει λογος να μεινεις χωρις δουλεια εφ'ορου ζωης!;)

οσο για το μικρουλι σου, να εισαι σιγουρη πως θα γεμισει τη ζωη σου ΜΟΝΟ με χαρα!!! οταν με το καλο ερθει στο κοσμο, να δεις που θα το λατρεψεις, θα γινεις σιγουρα η καλυτερη μανουλα και μερα με τη μερα θα το αγαπας ολο και περισσοτερο!! επειδη κι εγω μενω πολλες ωρες μονη μου με το μωρο (γιατι ο ανδρας μου λειπει πολλες ωρες στη δουλεια) μπορω να σε διαβεβαιωσω πως η μικρη μου ειναι η πιο γλυκια συντροφιτσα!!:cheer: κι οταν νιωθω κλεισμενη, την παιρνω και παμε βολτιτσες!!;)

ευχομαι ολα να πανε καλα, και με το καλο να φερεις το παιδακι σου στο κοσμο!! ελπιζω να καταφερεις να βοηθησεις τον εαυτο σου, γιατι ΜΟΝΟ εσυ μπορεις να το κανεις, ουτε εμεις, ουτε ο αντρας σου, ουτε κανεις, αν ΕΣΥ δεν το αποφασισεις!!

ο,τι κι αν χρειαζεσαι, ο,τι κι αν αισθανεσαι, να το μοιραζεσαι μαζι μας!!!:kiss:

ΦΡΑΝΙΤΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ

ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Κ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ.

Κ ΕΓΩ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΙΝ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ

ΗΡΘΑΜΕ ΚΥΠΡΟ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ

ΞΕΝΩΝ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΙΩΘΑ ΑΦΟΡΗΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ

ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΟΝΗ.ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΦΟΥ

ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ....

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Κ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ

ΑΠΕΒΑΛΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ(ΟΥΤΕ ΕΓΩ

ΔΟΥΛΕΥΑ) ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,ΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ,ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ,ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

ΜΑΘΑΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ.ΕΤΣΙ ΕΓΕΙΝΑ ΠΑΛΙ Ο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ Κ ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ...

ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΗΡΘΑΝΕ Κ ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ

ΠΑΙΔΑΚΙΑ.(Η ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ).

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΓΕ Κ ΤΟ 2007 ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ,ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Κ ΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΡΑΙΑ ΜΙΑ

ΠΟΥ Κ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ

Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ.

ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑ Κ ΕΙΧΑ

ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ.

ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΡΘΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ

ΠΙΣΩ.Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 9 ΜΗΝΩΝ.ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ

ΚΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΑ ΘΕΛΩ Κ ΤΕΛΕΙΑ.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ

ΟΛΑ ΓΕΙΝΟΝΤΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ Κ ΗΡΕΜΑ.Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ Κ ΨΑΧΝΩ

ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ Κ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ

ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΚΑΝΩ ΕΓΩ

ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ Κ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ

ΔΥΝΑΜΗ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΛΑ!!

ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ

ΚΟΠΕΛΕΣ Κ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!!

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ Κ ΑΣΧΗΜΗ

ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΑΙ ΣΕΝΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ [ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ]Κ ΟΛΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ!!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙ.

ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΑ ΚΥΛΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ???

ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.ΖΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.

ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.

franita μπορω να σε καταλαβω απόλυτα και ναιέχεις απόλυτο δικιο.

Δεν ξερω ποιοι ειναι οι λόγοι που σε αναγκασαν να πας στη Δανια μια χωρα τοσο μακρια απο την Ελλαδα οχι μόνο απο θεμα γεωγραφικων συνορων αλλα απο θεμα κουλτουρας και συναισθηματων .Εμεις ειμαστε τοσο ζεστοι ανθρωποι συναισθηματικοι τρεχουμε για το διπλαμνο μας σε αντιθεση με τους Δανους που ειβναι ψυχροι .Τελος παντων το θεμα ειναι οτι πηγες και το μόνο που μπορεις να κανεις ειναι να πιαστεις απο καπου απο κατι .Και αυτο το κατι το εχεις στη κοιλια σου στα σπλαχνα σου σε λιγο καιρο θα το εχεις στην αγκαλια σου κρατησου λοιπον απο αυτο .Εως την ημερα που θα γεννησεις μπαινε καθε μερα στο mammyland να μπαινεις και στο chat να μιλαμε και επισης να ξερεις οτι εχεις ανθρωπους που σε νοιαζονται που σε πονουν .Ηθελα να σε ρωτησω εδω στην Ελλαδα εχεις οικογενεις δεν υπαρχει η δυνατότητα να ερθει εκει κάποιος απο την οικογένεια σου τουλαχιστον εωςτου γεννησεις και να περασει και η περιοδος της λοχειας;

Παρε βιβλια να διαβαζεις , και ετοιμασε το δωματιο του μωρου απεκτησε καλυτερη σχεση με τον αντρα σου μιλα στο γυναικολογο σου για το πως αισθανεσαι και ακομα καλυτερα πηγαιντε μαζι με τον αντρα σου σε εναειδικο να σας δωσει βοηθεια , γιατι τι χρειαζετε και εκεινος τη βοηθεια.Ξερεις αυτο δεν ξερει πως να το διαχειρειστει ειναι δυσκολο.

Εγω εμεν εως πριν τρια χρονια στο Αιγαλεωστη πόλη που γεννηθηκα μεγαλωσα ειχα τη δουλια μου τους δικους μου ανθρωπους τις συνηθειες μου .Κάποια στιγμη μας ετυχε να παρουμε μερος σε μια κληρωση για την αποκτηση ενος σπιτιου του δικου μας σπιτιου εως τοτε ειμασταν με ενοικιο σταθηκαμε λοιπον τυχερη και κληρωθηκαμε .Η χαρά μου ομως εγεινε βουνο γιατι εδω και τρια χρονια ειμαι σε ενα περιβαλλον μακρια απο την οικογενεια μου δυστυχως δεν οδηγω δεν εχει γιατρους ουτε μαγαζια και γενικοτερα ειναι χειρότερο και απο ενα χωριο σε μια ορεινη περιοχη που αμτη άλλο εχει και ενα καφενειο εδω δεν εχει τιποτα .Εεσα σε καταθλιψη όλη μερα εκλαιγα τσακωνομουν με τον αντρα μου ακι αδιαφορουσα για το διχρονο τοτε γιο μου .Ναι τον ταιζα τον αλλαζα τον πηγαινα βολτα στα παρκα γιατι τετοια εχει πολλα αλλα δεν ημουν χαρουμενη.Στην αρχη ερχοντουσταν φιλοι αλλα στη συνεχεια αραιωσαν και κάποια στιγμη επαψαν ο αντρας μου δουλευε πολλες ωρες και συνεχζα να ειμαι μονη.

Δεν αντιληφθηκα οτι δεν ημουν η μονη που ειχε προβλημα και αυτο το πληρωνω εως σημερα και οι τυξεις και οι ενοχες δεν με αφηνουν ησυχη,

Οταν μετακομισαμε ο μικρος ηταν δυο χρονων και ελεγε τα συνηθισμενα λογια για ενα διχρονο ομως ξαφνικα αυτο φρεναρε και αρχιζε να μου δειχνει μονο με νοηματα αλλα και εγω πάλι δν ειχα δωσει σημασια .Μέχρι που κάποια στιγμη αντιληφθηκα οτι το παιδι ειχε περάσει ενας χρονος και δεν γελαγε δεν μιλαγε και τοτε εφαγα ενα χαστουκι που με ξυπνησε .Ετρεξα σε ειδικους και μου ειπαν οτι το παιδι ειχε δυσκολια στην εκφορα λογου-ομιλιας και αυτο οφειλοταν σε καθαρα ψυχολογικους λόγους .Τότε συνηδητοποιησα ποσο εγωιστρια ημουν ποσο αδικη ημουν δεν ειχα μονο εγω προβλημα αλλα και το μωρο και εγω ημουν ενηλικη υπευθυνη για τις πραξεις μου εκεινο πληρωνε τι ; τα λαθη τα δικα μου.

Μετα το πρωτο σοκ αναστηλωθηκα ντυθηκα πεταξα τις πιτζαμες βαφτηκα και βγηκα εξω στο φως και αρχιζα να λεω καλημερα σε οποιον εβλεπα στη παιδικη χαρα .Εκανα αρχικα 1 γνωριμια με μια γυναικα 60 χρονων και εγω ειμαι 38 τι κοινο μπορουσαμε να εχουμε και ομως αυτη ειχε μια εγγονουλα λιγο μεγαλυτερη απο το μικρο μου ετσι το παιδι μου απεκτησε μια παρεα στη συνεχεια γνωρισα την κορη της και αργοτερα καποια ατομα μεσα στη πολυκατικια .Ξεκινησα παλι τη δουλεια μου οχι σε μαγαζι (κομμωτρια )αλλα στα σπιτια εβγαλα καρτες και αρχιζα να πηγαινω .

Πρι ενα χρονο ξεκινησαμε και λογοθεραπειες στο μικρο οι οποιες μου απορροφουντις 4 απο τις 5 εργαασιμες ημερες ομως δεν κουραζομαι γιατι νιωθω γεματη κανω τοσα πραγματα.Ο μικρος τωρα ειναι 5 ετων παει πολυ καλυτερα πηγαινει προνηπιο εχω γνωρισει τις μαμαδες και εγεινα αντιπροεδρος στο νηπιο απεκτησα νεα ενδιαφεροντα προσαρμοσα νεα πραγματα στη νεα μου ζωη .Ακόμα μου λειπει η παλια μου ζωη αλλα τωρα δεν θα εφευγα απο δω γιατι το παιδι μου εχει προσαρμοστει και για μενα η ζωη μου ειναι αυτο το πλασμα !Θα δεις μόλις γεννησεις και πθιαστεις απο τον αγγελο σου ποσο θα αλλαξει η ζωη σου .Σου ευχομαι το καλυτερο

Franita kouragiooooo

Sou eiha xanaapntisei meno ollandia moni ki ego me ton antra mou.

o antras mou den einai ellinas einai nigirianos.

eftuhos ta pame polu kala kai eimai eftyhismeni ALLA an arhiseis na skeftesai:

Tora eimai moni eno mporousa na eimai me tous filous mou

Edo eimai ena tipota horis douleia den xero ti glossa

Isos allou na imoun kalitera

Ekana lathos

Apetyha

Tote tha hatheis se poli epikindina monopatia kai tipota kalo den tha vgei.

Kamia katastasi den einai idaniki kai panta yparhei kati diaforetiko.

Mipos den eisoun etoimi gia desmefsi?

Sou efhomai pragmatika na vreis tin isoropia sou kai na apolafseis to paidi sou kai ton antra sou ,

kai otan genniseis me to kalo kateva ligo ollandia gia kafeeeee

franita μου κοιταξε.εκει πηγεσ διοτι αποφασισεσ συνηδητα να ακολουθησεισ τον αντρα σου.οποτε μη ριχνεισ ευθηνεσ.εν μερη σε καταλαβαινω καπωσ απλα εγω ζω εδω.ο αντρασ μου δουλευει ολη μερα.εγω τοτε επρεπε να μεινω στο κρεββατι 20 μερεσ περιπου μεχρι να κλεισω τον 3 μηνα.η μαμα μου ερχοταν οποτε μπορουσε 1 φορα τη βδομαδα να μου πλυνει και να καθαρισει.κι αυτη δουλευει τι να κανει ωστοσο παλι καλα.αλλα μονο η μανα μου ερχοταν καμια αλλη.ουτα η πεθερα ουτε οι αδερφη του τιποτε ουτε να με δουν.ενα τηλ που και που και στην τελικη τι να το κανω ενα τηλ.?τωρα ειμαι 7 μηνων και πρεπει για 1,5 μηνα να ξαναμεινω παλι κατω.παλι τα ιδια μονη μου.φιλεσ δεν εχω διοτι επεσα με τα μουτρα στο γαμο.παρατησα σπουδεσ για τον ιδιο λογο και ειμαι μονηηη.στην αρχη μαλωναμε με τον αντρα μου συνεχεια βεβαια ποτε δε του πα οτι με γραφουν εμενα οι δικοι του αλλα με πειραξε παρα πολυ.η μανα μου ειναι μακρυα εκεινοι ομωσ διπλα εστω 30 λεπτα ετσι για τα ματια μονο δε μπορουσε κανεισ να ρθει ?για μια κουβεντα εστω.οσο κιαν δουλευουν.βασικα εχω αλλαξει γνωμη τελειωσ για ολουσ τουσ.νιωθω μεγαλη υποκρισια οτι νοιαζονται για το μωρο η και καλα η παθαρα τρελαινεται για το εγγονι.οταν γεννησω με το καλο πωσ θα βρισκει χρονο και τωρα ουτε εχει ερθει να κατσει?οποτε θα κρατησω και γω τη σταση που πρεπεικαι ασ θυμωσουν μετα ουτε που με νοιαζει.κρυωσα.νιωθω σα μηχανη που την εχουν γραμμενη και απλα περιμενουν ολοι το προιον τησ.το οποιο βεβαια ειναι δικο μου και του αντρα μου.εσυ εισαι μακρυα οχι οτι εισαι και καλυττερα βεβαια αλλα σκεψου εγω που τουσ βλεπω να περνανε εξω απο το σπιτι μου στο δρομο και να μην ανεβαινει κανεισ?απλα περιμενω τη μερα που θα ρθει η μαμα μου και καπωσ ηρεμω.μην τσακωνεσαι με τον αντρα σου κατσε και εξηγησε του ηρεμε πωσ νιωθεισ και θα τη βρειτε την ακρη.ηρεμα ομωσ.η μαμα σου δε μπορει ναρθει λιγεσ μερεσ αν γινεται?σε παρακαλω βρειτε τα διοτι ειναι κριμα σαυτη την κατασταση νασαι ετσι .και γω εχω κλαψει στην εγκυμοσυνη παρα πολυ.συγνωμη που εγραψα τοσα απλα πνιγομαι και γω.παντωσ τωρα δε θελω κανεναν τουσ

γλυκια μου φρανιτα, διαβασα το γραμμα σου.. και δε σου κρυβω πως παλι βουρκωσα, τελευταια αυτο γινεται... οχι οτι ειμαι εγκυος, απλααα... υπερευαισθητη μαλλον.

δε ξερω να σου πω και πολλα, γιατι δεν εχω και την αναλογη εμπειρια, απλα να ξερεις οτι καταλαβα τι λες, και πως νιωθεις και γιατι.... ειναι πολυ κοινο αυτο που θα πω, αλλα προσπαθησε να μη στεναχωριεσαι... και ελπιζω οταν γεννησεις το μωρακι και το κρατησεις στην αγκαλια σου να το αγαπησεις! δε γινεται να μην αγαπας το μωρο σου, εγω πιστευω πως σιγουρα το αγαπας, απλα ολοι αυτοι εκει περα σε εχουν τρελανει και το μονο που θες ειναι να ξεφυγεις.. σωστα??

αχ δε ξερω, αν λεω βλακειες και δε συμφωνεις μη δωσεις καθολου σημασια......

ευχομαι και παλι να πανε ολα καλα! :)

ΑΧ ΦΡΑΝΙΤΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ,ΣΕ ΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΒΡΑΔΥ,ΕΓΩ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΑ 4 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ.ΗΘΕΛΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΖΩΗ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ...ΟΛΑ!ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ?ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ!ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ "ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ".ΕΒΛΕΠΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΛΑΣΩ ΕΓΩ ΠΟΤΕ.ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΩΣΩ ΠΟΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΛΥ ΠΟΛΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΣΙΑ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ "ΔΗΜΟΣΙΟ" ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΒΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΛΑΧΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ.ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΥ ΠΟΛΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.ΕΧΕΤΕ ΣΗΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ?ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ,ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Franita mou agapi mou kalispera...

Agapi mou stamata na eisai etsi,,,

Na skeutesai omorfa kai wraia pragmata...

Vre esu se ligo tha exeis tin pio glukia paraioulla to mwraki sou...

Mwlis gennithei tha ta ksexaseis ola...

Kai otan lew ola simenei ola...

Tha skeftesai ta palia kai tha gelas me ton eauto sou...

Vazoume stixima???

Agapi mou egw sou sustinw na iremiseis,,,na xalarwseis...

Kai na arxiseis na asxolisai me kati mesa sto spiti,,,

Diladi me to dwmateiaki tou mwrou...

Na kaneis douleies...

Kati telospanton na pernaei i wra sou...

NA MILAS STO MAMMY...

Etsi tha perasei o kairos sou...

Kai meta tha exeis ena kalo programma otan tha erthei kai to BABY sou...

Franita mou agapi mou sou euxwme na einai ena stadio pou tha perasei me to erxwmo tou BABY sou...

Sou euxwme ola ta kalitera...

Kai mia omorfi sunexeia...

O theos mazi sou...

Filia...

Franita γράφεις ότι υποφέρεις από κατάθλιψη. Πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου για να βρεις την αιτία. Εξωτερικοί παράγοντες δεν υπάρχουν.

Καταρχήν, κάτι πρέπει ν'αξίζει ο άντρας για χάρη του οποίου άφησες την προηγούμενή σου ζωή. Για χάρη του δεν την άφησες ή μήπως όχι; Επειδή τον αγάπησες πραγματικά, έτσι δεν είναι; Κανένας δεν είναι τέλειος καιτο πριγκιπόπουλο του παραμυθιού απλά δεν υπάρχει (ακόμα και αν έχει χρυσά μαλλιά). Το παιδί αυτό είναι παιδί σου. Και παιδί του άντρα σου βέβαια. Ανεξάρτητα από πού θα γεννηθεί. Όταν παντρευόμαστε πρέπει να τα φήνουμε όλα πίσω μας και να αγωνιζόμαστε για την καινούρια μας οικογένεια. Κάθε τι που αξίζει θέλει αγώνα. Και οι αγώνες θέλουν δύναμη, υπομονή, αισιοδοξία και κυρίως αγάπη. Δείξε στον άντρα σου αγάπη. Και στο παιδί σου. Άφησε την αγάπη να σε γεμίσει και διώξε τη μαυρίλα από τη ζωή σου. Είσαι και σε μια χώρα με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης από την Ελλάδα. Απόλαυσε τη ζωή σου και φρόντισε και τους τρεις σας!

Πολλές γυναίκες δεν είναι προετοιμασμένες για τη μητρότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνεις καλή μητέρα.

Εγώ δέθηκα με τα παιδιά μου αφού γεννήθηκαν. Πριν μείνω έγκυος δεν είχα στο μυαλό μου παιδιά. Αγχώθηκα στην αρχή αλλά το δέχτηκα γρήγορα.

Να πας στη μαία. Σίγουρα κάτι θα σου πει και κάπως θα σε βοηθήσει. Μη τα βλέπεις όλα μαύρα. Περνάς μια δύσκολη περίοδο και πρέπει να δεχτείς βοήθεια με όποιον τρόπο θεωρείς εσύ ότι θα είναι καλύτερα για να ξεπεράσεις το συντομότερο τη στεναχώρια σου.

Προσωπικά δεν ήθελα να γεννήσω στην Ελλάδα. Ήρθαν οι γιαγιάδες εδώ να βοηθησουν.

Θα περάσει. Προσπάθησε να σκέφτεσαι πράγματα που σου αρέσουν. Ίσως λίγη μουσική να σε βοηθήσει. Μη στεναχωριέσαι για όσα έζησες και πέρασαν. Και τώρα όμορφα θα είναι όλα, απλά με διαφορετικό τρόπο!

Φρανίτα μου, όλες περνάμε φρίκες! Κι εγώ περνάω συνέχεια απλά πλέον δεν στενοχωριέμαι για τίποτα! Μόλις η μπεμπούλα κάνει μια τουμπίτσα μέσα στην κοιλιά μου τα διαγράφω όλα!!!!!!!!! Εγώ όμως είχα την υποστήριξη των κοριτσιών του μαμυλαντ και κάποιων αγαπημένων μου προσώπων και σκλήρυνα! Και βαρέθηκα και εγώ να ξεσπάω στον άντρα μου!!!Κρίμα κι αυτός! Επειδή όμως εσύ νιώθεις έτσι και είσαι μόνη εκεί κάνε μια προσπάθεια και πήγαινε να μοιραστείς όσα νιώθεις με έναν ψυχολόγο! Σίγουρα θα σε βοηθήσει να μιλάς με έναν άνθρωπο που δεν θα επηρεάζεται ψυχολογικά όπως επηρεάζεται ο σύζυγός σου και θα γυρνάς στο σπίτι ήρεμη! Τώρα χτίζεις μια οικογένεια για το μωράκι σου μην τα καταστρέψεις όλα! Μίλησε με έναν ειδικό είσαι μορφωμένη κοπέλα και ανοιχτόμυαλη πιστεύω. Είμαι σίγουρη οτι θα νιώσεις καλύτερα με την κουβέντα. Μόλις γεννήσεις και ηρεμήσεις μόνο τότε πάρε αποφάσεις σχετιά με τιπραγματικά θέλεις! Κι αν δεν αντέχεις εκεί φύγετε! Κάνε λίγο υπομονή όμως. Άκουσε τη συμβουλή μου και περιμάνω νέα σου. Δεν είσαι μόνη σου! Ο καλός Θεούλης σ'αγαπάει και σου'κανε δώρο ένα παιδάκι! Κάνε μια προσπάθεια και να δεις που όλα θα διορθωθούν! Φιλιά!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έγραφα πόση ώρα και μου το έσβησε δυστυχώς... Πάμε πάλι... Η κα Οικονομόπουλου στο Έλενα είναι απλά απίστευτη. Μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν έτσι. Με άκουσε τόσο προσεκτικά, πήρε το πλήρες ιστορικό μου, είδε τις εξετάσεις μου. Μία ώρα ακριβώς ήμουν εκεί. Την Τρίτη θα κάνω εκεί κάποιες επιπλέον εξετάσεις (θα εκτιμηθούν δεδομένου της τωρινής μου εγκυμοσύνης) καθώς και μια χοριακη μόνο και μόνο είπε να αποκλείσουμε κάποια πιθανότητα εξωμητριου αν χρειαστεί αν κάνω αντιπηκτικες ενεσεις. Για τον σύζυγο είπε ότι δεν την απασχολεί τόσο ο κατακερματισμός, όσο το οξειδωτικό στρες και ότι έπρεπε να είχαμε κάνει και το απλό σπερμοδιαγραμμα καθως θα μας εδινε πολλές πληροφορίες για συγκολλήσεις, ανώμαλες μορφές κλπ. Τώρα επειδή είμαι έγκυος δεν χρειάζεται, αλλά να το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Γενικά είπε ότι σπάνια σε αποβολές μπορούμε να πούμε ότι φταίει ενα πράγμα 100%. Συνήθως είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Είπε επιπλέον ότι το ευτύχημα είναι ότι έχω ήδη ένα υγιές μωρό με μια τέλεια εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές. Άρα αποκλείουμε να έχω κάτι παθολογικό που μπλοκάρει τις κυήσεις. Το πιθανότερο δηλαδή είναι να πρόκειται για χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Επίσης είπε να βρω έναν ενδοκρινολόγο που να ειδικεύεται στις κυήσεις. Η δική μου τόσα χρόνια δεν με έβαλε να τσεκαρω ξανά το θέμα με την ινσουλίνη και παίρνω μια αγωγή εδώ και 10 χρόνια. Αν μου χορηγήσει κορτιζόνη (τη δίνουν συνήθως σε παλινδρομες) ίσως πειραχτει το ζάχαρο. Άρα θέλουμε έναν ενδοκρινολόγο που να μπορεί να το έχει υπό έλεγχο.  Τέλος μου είπε ότι το αν έχουμε πολυκυστικες ή όχι δεν είναι ο γυναικολόγος υπεύθυνος να το πει, αλλά ο ενδοκρινολόγος. Εμένα μου έλεγαν ότι έχω εικόνα πολυκυστικων, λίγο πολυκυστικες, και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχω ακούσει από γυναικολόγους. Ήταν όμως απόλυτη η κα Οικονομόπουλου. Μόνο ο ενδοκρινολόγος μπορεί να μου πει αν έχω ή όχι. Έχουν και στο Έλενα ενδοκρινολόγο κύησης αλλά προσωπικά δεν με βολεύει. Έκανα 1 ώρα να πάω και άλλη μία ώρα να γυρίσω με τη συγκοινωνία και κουράστηκα πολύ. Οπότε θα ψάξω κάποιον κοντά στο σπίτι μου.  Νεότερα θα έχω όταν βγουν οι εξετάσεις που θα κάνω την Τρίτη και θα μου πει πως θα κινηθούμε.
    • Κορίτσια μου έχω κόψει τα γαλακτοκομικά για την παλινδρόμηση και μου φαίνεται δε βρίσκω τι να τρώω..έχω βαρεθεί να τρώω το πρωί ψωμί με μέλι..αν προλάβω θα στιψω και χυμό..δεν ξέρω..δεν την παλεύω με το φαγητό..και δεν προλαβαίνω κιόλας να μαγειρεύω..ο,τι φτιάξει ο άντρας μου όταν έρθει και εγώ κάτι γρήγορο, τύπου αυγά..φοβάμαι ότι δεν τρέφομαι και σωστά..προηγουμένως, ήθελα απεγνωσμένα να φάω ένα κοκάκι που μας φέρανε, αμάν..το έβαλα στο στόμα και το έφτυσα.. συγνώμη για την περιγραφή..εν τω μεταξύ όντως τον πειράζουν τα γαλακτοκομικά; Δεν υπάρχει κάποια εξέταση να το δούμε; Εσείς Μπάρμπι που έχετε παλινδρόμηση τρως;  😭😭😭😭 Είμαι και άυπνη σήμερα..όλο μισάωρους ύπνους μου κάνει την ημέρα, δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα.. και γενικά όλα μου φταίνε..αχ αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα έτσι δεν είναι;
    • Αχ κατάλαβα... ταλαιπωρήθηκες πολύ! Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά!!! 
    • Για αυτό σε ρώτησα περισσότερο... Πολύ ωραίο που θα βγεις κι εσύ έξω και θα κάνει και το νινί την πρώτη του βόλτα!!! 'Ετσι όπως τον περιγράφεις είναι το τέλειο μωρό 😍😍😍... Φτου φτου να συνεχίσει έτσι και με τον ύπνο και με όλα! Όσο για τον μεγάλο λογικό είναι να ψάχνει να βρει τα πατήματά του με τον ερχομό του μωρού. Δεν είναι εύκολα και για αυτά! Τα είχε περάσει κι η αδελφή μου αυτά. Φαντάσου πιο μετά έφτασαν στο σημείο ο μικρός να ντύνεται μόνος του και ο μεγάλος να στήνεται να του βάλεις το παντελόνι... Ζηλεύουνε μωρε τα έρμα! 🥰
    • Είναι δύσκολο κορίτσι μου... Παρα πολύ δύσκολο... Όμως για να σου δώσω λίγη ελπίδα θα σου πω ότι μετά την βιοχημική και την παλινδρομη ήρθε η κορούλα μου 🌈🌈. Πάρε τον χρόνο σου, και όταν θα είσαι έτοιμη δεν θα βλέπεις την ώρα να ξαναδείς τις δύο κόκκινες γραμμές στο τεστ σου ❤️ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...