Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αμνιακό υγρό στα ανώτερα φυσιολογικά,32 εβδομάδα

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα. Χθες πήγαμε για doppler στο Ιασώ. Όλα φαινόντουσαν καλά και απολαμβάναμε τον μπέμπη που έκανε γκριμάτσες. Όμως αυτός που έκανε τον υπέρηχο (Δεν ήταν η γιατρός μου) ενώ είπε οτι όλα φαίνοντε καλά, (Με το τσιγκέλι του τα έβγαζα...λες και τσιγκουνευόταν τις λέξεις!) σημείωσε οτι το αμνιακό υγρό είναι στα ανώτερα φυσιολογικά όρια και ότι πρέπει να επαναληφθεί η καμπύλη ζαχάρου. Είμαι στην 32 εβδομάδα και μέχρις στιγμής όλες οι εξετάσεις ήταν μια χαρά και η καμπύλη ζαχάρου που έκανα πριν απο ένα μήνα άψογη. Πήρα την γιατρό μου και μου είπε και αυτή να την ξανακάνω. Η αλήθεια είναι οτι το παράκανα λίγο με τα γλυκά τελευταία. Απο κιλά έχω πάρει μόνο 4, είδα καλές και τις εξετάσεις και...παρεκτράπηκα. Απο χθες έχω φρικάρει τελείως και έχω πλαντάξει στο κλάμα. Αν έχει καμιά σας παρόμοια εμπειρία πείτε μου σας παρακαλώ.:dry:

as1cEWmFg2B0020MjcyYmR8MDAwODk5NmR8QmViaSBzZSBwZXJpbWVub3ltZSBzZQ.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχώς δε γνωρίζω κάποια παρόμοια ιστορία για να σου πω...

Όμως, μη στενοχωριέσαι γιατί το μωράκι σου τα αντιλαμβάνεται όλα και δε θα του αρέσει να νιώθει τη μανούλα του στενοχωρημένη!

Στο κάτω κάτω είναι μέσα στα όρια!

Εν τω μεταξύ, εγώ είμαι στη 12η βδομάδα και δεν ξέρω τι είναι η εξέταση doppler...

Ένας υπέρηχος είναι,αρκετά αναλυτικός που γίνεται συνήθως στην 31-32 εβδομάδα.Προσπαθώ να μην στενοχωριέμαι αλλά δεν είναι εύκολο, γιατί νιώθω οτι είναι δικό μου το φταίξιμο. Είναι και αυτές οι ρημάδες οι ορμόνες που δεν βοηθάνε στην ψυχολογία...Καλή συνέχεια σου εύχομαι στην εγκυμοσύνη σου.:)

as1cEWmFg2B0020MjcyYmR8MDAwODk5NmR8QmViaSBzZSBwZXJpbWVub3ltZSBzZQ.gif

Lazycat μου μην ανυσηχεις!Εισαι εντος ορίων και απλα οι γιατροι θελουν να ειναι σιγουροι!και σε μενα το παραμικρο να δει το αναλυει αρκετα!!(ειμαι 11 εβδομαδων).Και λιγο σακχαρο να βρεθει(λεμε τωρα)μην ανυσηχησεις!Ειμαι σιγουρη οτι μολις βελτιώσεις την διατροφη σου ολα θα επανελθουν στα φυσιολογικα!Το σημαντικο ομως δεν ειναι μονο η μειωση των γλυκων αλλα θα πρεπει να τρως 5 γευματακια την ημερα για να ρυθμιζεις σωστα την γλυκοζη στο αιμα!Αυτο ισχυει για ολες μας(για να εχουμε σωστο σακχαρο)!Παντως αν ανυσηχεις πολυ παρε την γιατρο σου τηλεφωνο να συζητησεις μαζι της γιατι το μωρακι τωρα τα καταλαβαινει ολα και δεν θελει η μαμα του να στεναχωριεται!:) Θα δεις που ολα ειναι καλα!!!!!Φιλακια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έγραφα πόση ώρα και μου το έσβησε δυστυχώς... Πάμε πάλι... Η κα Οικονομόπουλου στο Έλενα είναι απλά απίστευτη. Μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν έτσι. Με άκουσε τόσο προσεκτικά, πήρε το πλήρες ιστορικό μου, είδε τις εξετάσεις μου. Μία ώρα ακριβώς ήμουν εκεί. Την Τρίτη θα κάνω εκεί κάποιες επιπλέον εξετάσεις (θα εκτιμηθούν δεδομένου της τωρινής μου εγκυμοσύνης) καθώς και μια χοριακη μόνο και μόνο είπε να αποκλείσουμε κάποια πιθανότητα εξωμητριου αν χρειαστεί αν κάνω αντιπηκτικες ενεσεις. Για τον σύζυγο είπε ότι δεν την απασχολεί τόσο ο κατακερματισμός, όσο το οξειδωτικό στρες και ότι έπρεπε να είχαμε κάνει και το απλό σπερμοδιαγραμμα καθως θα μας εδινε πολλές πληροφορίες για συγκολλήσεις, ανώμαλες μορφές κλπ. Τώρα επειδή είμαι έγκυος δεν χρειάζεται, αλλά να το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Γενικά είπε ότι σπάνια σε αποβολές μπορούμε να πούμε ότι φταίει ενα πράγμα 100%. Συνήθως είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Είπε επιπλέον ότι το ευτύχημα είναι ότι έχω ήδη ένα υγιές μωρό με μια τέλεια εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές. Άρα αποκλείουμε να έχω κάτι παθολογικό που μπλοκάρει τις κυήσεις. Το πιθανότερο δηλαδή είναι να πρόκειται για χρωμοσωμικες ανωμαλίες. Επίσης είπε να βρω έναν ενδοκρινολόγο που να ειδικεύεται στις κυήσεις. Η δική μου τόσα χρόνια δεν με έβαλε να τσεκαρω ξανά το θέμα με την ινσουλίνη και παίρνω μια αγωγή εδώ και 10 χρόνια. Αν μου χορηγήσει κορτιζόνη (τη δίνουν συνήθως σε παλινδρομες) ίσως πειραχτει το ζάχαρο. Άρα θέλουμε έναν ενδοκρινολόγο που να μπορεί να το έχει υπό έλεγχο.  Τέλος μου είπε ότι το αν έχουμε πολυκυστικες ή όχι δεν είναι ο γυναικολόγος υπεύθυνος να το πει, αλλά ο ενδοκρινολόγος. Εμένα μου έλεγαν ότι έχω εικόνα πολυκυστικων, λίγο πολυκυστικες, και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχω ακούσει από γυναικολόγους. Ήταν όμως απόλυτη η κα Οικονομόπουλου. Μόνο ο ενδοκρινολόγος μπορεί να μου πει αν έχω ή όχι. Έχουν και στο Έλενα ενδοκρινολόγο κύησης αλλά προσωπικά δεν με βολεύει. Έκανα 1 ώρα να πάω και άλλη μία ώρα να γυρίσω με τη συγκοινωνία και κουράστηκα πολύ. Οπότε θα ψάξω κάποιον κοντά στο σπίτι μου.  Νεότερα θα έχω όταν βγουν οι εξετάσεις που θα κάνω την Τρίτη και θα μου πει πως θα κινηθούμε.
    • Κορίτσια μου έχω κόψει τα γαλακτοκομικά για την παλινδρόμηση και μου φαίνεται δε βρίσκω τι να τρώω..έχω βαρεθεί να τρώω το πρωί ψωμί με μέλι..αν προλάβω θα στιψω και χυμό..δεν ξέρω..δεν την παλεύω με το φαγητό..και δεν προλαβαίνω κιόλας να μαγειρεύω..ο,τι φτιάξει ο άντρας μου όταν έρθει και εγώ κάτι γρήγορο, τύπου αυγά..φοβάμαι ότι δεν τρέφομαι και σωστά..προηγουμένως, ήθελα απεγνωσμένα να φάω ένα κοκάκι που μας φέρανε, αμάν..το έβαλα στο στόμα και το έφτυσα.. συγνώμη για την περιγραφή..εν τω μεταξύ όντως τον πειράζουν τα γαλακτοκομικά; Δεν υπάρχει κάποια εξέταση να το δούμε; Εσείς Μπάρμπι που έχετε παλινδρόμηση τρως;  😭😭😭😭 Είμαι και άυπνη σήμερα..όλο μισάωρους ύπνους μου κάνει την ημέρα, δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα.. και γενικά όλα μου φταίνε..αχ αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα έτσι δεν είναι;
    • Αχ κατάλαβα... ταλαιπωρήθηκες πολύ! Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά!!! 
    • Για αυτό σε ρώτησα περισσότερο... Πολύ ωραίο που θα βγεις κι εσύ έξω και θα κάνει και το νινί την πρώτη του βόλτα!!! 'Ετσι όπως τον περιγράφεις είναι το τέλειο μωρό 😍😍😍... Φτου φτου να συνεχίσει έτσι και με τον ύπνο και με όλα! Όσο για τον μεγάλο λογικό είναι να ψάχνει να βρει τα πατήματά του με τον ερχομό του μωρού. Δεν είναι εύκολα και για αυτά! Τα είχε περάσει κι η αδελφή μου αυτά. Φαντάσου πιο μετά έφτασαν στο σημείο ο μικρός να ντύνεται μόνος του και ο μεγάλος να στήνεται να του βάλεις το παντελόνι... Ζηλεύουνε μωρε τα έρμα! 🥰
    • Είναι δύσκολο κορίτσι μου... Παρα πολύ δύσκολο... Όμως για να σου δώσω λίγη ελπίδα θα σου πω ότι μετά την βιοχημική και την παλινδρομη ήρθε η κορούλα μου 🌈🌈. Πάρε τον χρόνο σου, και όταν θα είσαι έτοιμη δεν θα βλέπεις την ώρα να ξαναδείς τις δύο κόκκινες γραμμές στο τεστ σου ❤️ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...