Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ,ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΣΙΣ???

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΕΝΝΑΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.......

ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΕΚΕΙ Η ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?

ΠΧ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΛΟΧΙΑΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Η ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ?

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εφουλα δεν ξερω να σου πω,αλλα μην αγχωνεσαι,οτι χρειαστεις εκτος απο τα καθιερωμενα που περνουμε στη βαλιτσα μαιευτηριου,θα στειλεις καποιον να σου τα αγορασει;) Ευχομαι η ωρα η καλη!!!!!:)

Υβοννη σε ευχαριστω πολυ.επειδη ετοιμαζω τη βαλιτσα τωρα ξερεις αγχωθηκα μην ξεχασω τιποτα.αλλα οπως λες οτι ξεχασω τα παιρνω απο εκει.

ισως οσες γεννησαν εκει μπορουσαν να βοηθησουν αλλα ισως να μην ειδαν το θεμα.σε ευχαριστω και παλι.

Μην αγχωνεσαι Εφουλα μου!:)

Στη βαλιτσουλα βαζουμε νυχτικιες η πυζαμες να ανοιγουν στο στηθος,ρομπακια για καμμια βολτουλα μεσα στην κλινικη.εσωρουχα και σουτιεν θηλασμου,ειδη προσωπικης υγειινης[πετσετες,σαμπουαν,αφρολουτρο,οδοντοβουρτσα,οδοντοκρεμα και οτι αλλο θελεις πχ καλλυντικα;) ],παντοφλες,τα ρουχα σου που θα φυγεις,τα ρουχαλακια που θα ντυσεις το μωρο για να φυγετε,.....τι αλλο????αν ξεχασα κατι....συμπληρωστε καλε...,εχω χρονια που γεννησα :laugh: χαχαχ

εφουλα μου,

εγω θα σου πω τι εβαλα μεσα στη δικη μου βαλιτσα.Γενναω στο Ιασω με καισαρικη τη δευτερα.Εβαλα λοιπον: ενα νυχτικο (τις πρωτες μερες της καισαρικης ειναι πιο βολικα), ενα ζευγαρι πυτζαμες, μια ρομπιτσα, μια ζακετουλα, δυο μπλουζακια που βολευουν στο θηλασμο γιατι στο ιασω κανει τρομερη ζεστη και το μακρυμανικο δεν ενδεικνυται, σαγιοναρες(για το μπανιο γιατι ειναι γεματα νερα), παντοφλιτσες, πετσετες, σαμπουαν, αφρολουτρο κ ολα τα σχετικα με την προσωπικη υγιεινη, ενα βιβλιο μιας και διαβαζω σαν τρελη, σερβιετες τενα, σερβιετες κανονικες, εσωρουχα και σουτιεν θηλασμου, με τα ρουχα που θα κανω εισαγωγη με αυτα θα βγω κιολας,φορτιστη κινητου, γυαλια και φακους επαφης, καλτσες,και ενα κολαν με μια μπλουζα, αν παω στην καφετερια του ιασω να μη μυρισουν οι πυτζαμες μου τσιγαριλα.για το μωρο:δυο ζιπουνακια ενα κοντομανικο κ ενα μακρυμανικο, ενα φορμακι ολοσωμο, σκουφο, γαντακια για να μη γρατζουνιστει, ζακετα, κουβερτουλα, πανακια για να την ακουμπαω πανω μου και σαλιαρες (ολα αυτα για το μωρο τα παιρνεις για οταν ειναι να φυγετε).ακομα μην ξεχασεις:φωτοτυπια ταυτοτητας δικιας σου και του πατερα του μωρου επι 2, ληξιαρχικη πραξη γαμου για να δηλωσετε το μωρο.

χμμμμ, ελπιζω πως δεν ξεχναω κατι.α, βαλε κ κανενα λουκετακι για τη βαλιτσα.εχουν συνηθως σεκιουριτι οι κλινικες αλλα καλο ειναι να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

οτιδηποτε χρειαστεις εδω ειμαι γιατι γενναμε και κοντα κοντα και καταλαβαινω πως εισαι

SIFOS μου σε ευχαριστω παρα πολυ.ησουν πολυ κατατοπιστικη.εφτασε και σενα η ωρα σου..:cheer: τελεια

μια βδομαδα μετα απο σενα μπαινω εγω..

σημερα ανοιξα τη βαλιτσα και εβαλα μεσα μεχρι στιγμης 2 νυχτικιες 1ζευγαρι πιτζαμες,μια ρομπα,πετσετες και σωματος και προσωπου απο 2.και αυριο τα υπολοιπα..

καλα λες για την καφετερεια ισως κατεβουμε και εμεις θα βαλω φορμες στη βαλιτσα.και εγω μ'αυτα τα ρουχα που θα παω θα βγω κιολας δεν κουβαλαω αλλα.μπορει και με φορμες για να ειμαι ανετη ξερω γω καισαρικη θα κανω..

και για το μωρο εβαλα ενα ζιπουνακι μακρυμανικο,ενα φορμακι,καλτσακια,γαντακια και σκουφακι.και πηρα και 3 πανακια μαζι οταν το θηλαζω,,μακαρι να το θηλασω,,να το σκουπιζω.

και μια πανα βαμβακερη και την κουβερουλα του.δε νομιζω να χρειαστει κατι αλλο γιατι αυτα χρειαζονται για τη μερα που βγαινεις εκει το ντυνουν αυτοι και το αλλαζουν.

αχ ανυπομονω να ερθει εκεινη η στιγμη.που θα το δω...ειμαι πολυ χαζομαμα.η μαμα μου τα εχει παιξει μαζι μου.λεει μην εισαι τοσο υπερβολικη ξερεις φοβαμαι για το παραμικρο..λεω μην ακουμπησει εδω μη το ενα μη το αλλο.μου λεει ηρεμησε δεν παθαινουν τιποτα τοσο ευκολα..

ευχαριστω παντως και σου ευχομαι και σενα να πανε ολα καλα.με το καλο να δεχτεις το μπεμπακι σου.φιλια

με το καλο κουκλιτσα μου!

εγω γεννησα πριν δυο χρονια στο γενεσις και τον Ιουνιο με το καλο θα το ξαναεπισκεφτω.

Αυτα που πραγματικα χρειαζεσε ειναι:

νυχτικιες (απαραιτητες ειδικα αν γενησεις με καισαρικη λογω καθετηρα τις πρωτες μερες)

πυτζαμες για τις τελευταιες μερες

εσωρουχα (πολλα και φαρδια γιατι οι σερβιετες που σου δινουν ειναι σαν "βαρκες":laugh: !!!)

παντοφλες πλαστικες (για το μπανιο)

παντοφλες απλες

πετσετες

καλυντικα

επιθεματα για το στηθος

μην ξεχασεις φωτογραφικη ή καμερα!!!

οσο για το μωρο:

τα ρουχα εξοδου του (αναλογα της εποχης που γεννας)

μια κουβερτουλα για την εξοδο

μια πανα (να το ακουμπας οταν στο φερνουν, οσο να 'ναι στο κρεβατι σου θα καθονται επισκεπτες, συγγενης δεν θα ειναι οτι πιο καθαρο)

σελτεδακια (πανακια για να το σκουπιζεις στον θυλασμο)

το πορτ μπεμπε, καλαθουνα κτλ θα πεις να σου το φερουν την μερα της εξοδου.

απο εκει και περα βαλε και οτι νομιζεις οτι θα σου χρειαστει αλλα μην το παρακανεις φιλη μου! (κριμα ειναι και ο αντρουλης σου που θα κουβαλαει την βαλιτσα!)

πιστευω οτι θα μεινεις πολυ ευχαριστημενη απο την κλινικη, εγω δεν ειχα το παραμικρο παραπονο!

με το καλο να το δεχτητε το αγγελουδι σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...