Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ τις τελευταίες μέρες ξυπνάω 2.30, 3.30, 4.30...συνηθως μετά από προσπάθεια μιας ώρας ξανακοιμαμαι, αλλα αν ξυπνήσω έξι παρά τελείωσε δεν ξανακοιμαμαι..οπότε ναι συμπάσχω στο έπακρο....
    • Εμένα μου είπαν οι γιατροί ότι με τη περίδεση ναι μεν έχεις μια κάποια κινητικότητα, αλλά όχι πολλά πολλά. Δηλαδή μια σκάλα την ημέρα, όχι μπάνια, όχι δουλειές, όχι περπάτημα παρά μόνο μέχρι ας πούμε μια πλατεία δίπλα στο σπίτι σου. Οπότε δεν μπορώ να μην ανησυχώ γιατι εντέλει η περίδεση είναι απλά μια προφύλαξη,  με μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης από ότι έχω καταλάβει...  Utrogestan, φουλ μαγνησιο και χαπακι για συσπασεις...Ευτυχώς φάνηκε να μένει σταθερός στο 2.9-3 ο τράχηλος μέσα σε αυτό το μήνα. Θα δούμε και αύριο πως τα πάμε και μακάρι να έχει παραμείνει σταθερός...
    • Κορίτσι μου εγώ τώρα είμαι σε παρόμοια φάση με εσένα…η μικρή μου ξεκίνησε 12 μηνών βρεφικό και κόλλησε τα πάντα ένα εξάμηνο που πήγε!! Εγώ ωστόσο, κόλλησα μόνο μια φορά γαστρεντερίτιδα και 3-4 φορές συνάχι. Τώρα που είμαι έγκυος, τους ζήτησα να με ενημερώνουν όταν έχουν κρούσματα για να την κρατάω σπίτι. Αποτέλεσμα; 1 μήνα δεν πήγε καθόλου η μικρή (20 μηνών), γιατί γινόταν χαμός Από ιώσεις και τώρα κόλλησε πιο πολύ μαζί μου και μου λέει πως δεν θέλει να πάει, ενώ πριν την έπαιρνα και έκλαιγε. Οπότε πραγματικά δεν ξέρω πως θα βγει… εγώ θα σου πρότεινα, αν έχεις βέβαια την οικονομική δυνατότητα, να τον στείλεις σε δραστηριότητες 2-3 φορές την εβδομάδα, μουσικοκινητική, messy play κλπ. Εκεί κ θα συναναστραφεί με παιδάκια και θα ξεσκάσει. 
    • Γειααα! Ξεκάθαρα θα τον στείλεις ώστε να κολλήσει ότι είναι να κολλήσει μέχρι την άνοιξη και βέβαια να ξεκολλήσει από πάνω σου ώστε έχοντας τη ζωή του να είναι πιο εύκολη η προσαρμογή του με ένα μωρό ακόμα στο σπίτι. Εσύ κι αν κολλήσεις δεν πεθαίνεις χαλαρά, στη χειρότερη παίρνεις αντιβίωση και τελειώνει η δουλειά αν και ο δικός μου δύο φορές κόλλησε όλες κ όλες την πρώτη του χρονιά. Σχετικά με το νεογέννητο μπορείς όταν μπεις στον μήνα σου να τον σταματήσεις και να τον ξαναστείλεις τον Μάιο. Εμένα η λογική μου είναι ότι δεν γίνεται να κλείσεις ένα δίχρονο μέσα στο σπίτι επειδή 7 μήνες μετά θα έρθει ένα μωρό στο σπίτι. 
    • Κορίτσια πως είστε; Πως περνάτε;; Εγώ πήγα εχθές στον καινούριο γιατρό και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!! Συμφωνήσαμε να προσπαθήσουμε αν όλα πάνε καλά, για Vbac στο νερό. Μόνο και μόνο που μου ανοίχτηκε αυτή η επιλογή, χάρηκα τόσο! Έκλεισα και για Β επιπέδου στις 8/9, που βάση αυχενικής θα είμαι 22 εβδομάδων ακριβώς. Ο γιατρός χθες μου είπε πως θα κρατήσουμε σαν ΠΗΤ αυτήν της αυχενικής, καθώς οι μετρήσεις του μωρού συμβαδίζουν με αυτήν. Άρα αλλάξαμε σε 11/1 και σήμερα είμαι 18+2. Αυτά από εμένα! Εύχομαι να περνάτε όμορφα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...