Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πότε ολοκληρώσατε το παιδικό δωμάτιο?

Recommended Posts

Αύριο παραλαμβάνω τα έπιπλα της μικρή μου και είμαι κατενθουσιασμένη!!!

(έχω κλείσει την 35 εβδομάδα)

Οι μητέρα μου όμως και η γιαγιά μου και η πεθερά μου επιμένουν ότι δεν θα πρέπει να το ολοκληρώσω πριν την γέννηση της μικρής. Λένε να έχουμε τα έπιπλα στημένα, τα πράγματακια του όλα καθαρά και έτοιμα αλλά το στρώσιμο και η κουνουπιέρα να μπουν αφού γεννηθεί η μικρή.

Εσείς τι κάνατε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

csig μου εγω τα έχω πάρει όλα για το δωμάτιο του μωρού(κουνια-προικα-κουρτινα-χαλί-φωτιστικό-ακομα και αυτοκόλητα για τον τοίχο..!!!)..μονο το φωτιστικό έχω κρεμάσει...μ εχει φάει η μανα μου οτι ειναι γρουσουζια πριν έρθει το μωρό..οπώτε καταλαβαινεις...

τους πρώτους μήνες θα το έχω διπλα μου σε καλαθούνα..οπώτε θα έχω χρονο να φτιαξω και το δωματιο μετα..

Αγαπητη csig γεια σου!!!

Ακομη δεν εχω γινει μανουλα αλλα για το θεμα εχω αποψη και λεω να σου την πω!!!

Νομιζω πως ολα τα επιπλακια εχουν μια φυσικη μυρωδια η οποια καλο θα ηταν να φυγει πριν ερθει το κοριτσακι σου! (και θελει ντε κ καλα να κοιμηθει στο δωματιο της και σε φαει με τις φωνες της και δεν θα ξερεις και τι να κανεις!!!:P :laugh: )Σοβαρα τωρα,μαλλον καλο θα ειναι να τα εχεις ολα καθαρα κ ετοιμα!Και τι εγινε?Αν περασουν βδομαδες πολλες κ θεωρησεις πχ πως σκονιστηκε το σεντονακι.... Το αλλαζεις.Αλλα τωρα να μην το χαρεις να φτιαξει και η ψυχολογια σου ακομα πιο πολυ???

Ασε που αν δεν ετοιμασεις τωρα το δωματιο της απ'την αρχη ως το τελος,κι αν δεν χαρεις με τη διαδικασια,ποτε θα το κανεις????Οταν θα ειναι το μωρο στο σπιτι θα εχεις αλλες εννοιες.Δε θα προλαβαινεις να ασχοληθεις με τετοια... Σορρυ κιολα...Αλλα εγω δεν τα καταλαβαινω αυτα....Ουτε για τη μανα μου ουτε ΒΕΒΑΙΩΣ για την πεθερα μου!!!!!

Αυτες ειναι ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ χαρες!Εμεις πρεπει να το ευχαριστηθουμε και ΑΝ χρειαστουμε τη βοηθεια τπους,θα τη ζητησουμε!!!

Αυτο νομιζω εγω κοπελαρα μου και αυτο θα κανω οταν ερθει η ωρα!!!Κανεναν δε θα αφησω να βαλει το χερι του ή...τη γνωμη του πουθενα!!!Οπως καταλαβες ειμαι λιγο πονεμενη ιστορια!!!Χαχαχα;) ;)

Καλησπερα κι'απο μενα... εγω τα ειχα ολα ετοιμα, στρωμενα και σιδερωμενα τουλαχιστον 2 εβδομαδες πριν γεννησω για να μην τα κανω μετα... και δεν ηθελα να τα κανει ουτε η μαμα μου ουτε η πεθερα μου... δεν μπορω να καταλαβω αυτες τις προκαταληψεις... μονο στην Ελλαδα τις συναντας... και θα συμφωνησω με την Αναστασια οτι καλο ειναι να κανεις αυτο που θες εσυ και να μην ακους κανεναν... φιλακια πολλα...:kiss: :kiss: :kiss:

csig...kai mena i pethera mou etsi mou elege kai gia ta epipla...apla eixa ftiaksei to dwmatio eixa balei mportntoures aytokollita xrwmata kourtines fwtistiko kai eixa plinei tin proika ta epipla irthan 20 meres afou gennisa:)blakeies einai alla kai mono pou mou to legane apo tin grousouzia tous kai mono eipa na min ta balw prin gennisw

csig ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ!!ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!!!ΠΛΥΝΑΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙΑ,ΑΕΡΙΣΑΜΕ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙΑ!!ΤΑ ΗΘΕΛΑ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΕ ΛΙΓΑΚΙ!!

αν θυμαμαι καλα το τελειωσα περιπου στο 8 προς 9 μηνα..

τα βασικα..

επιπλα ρουχα ντουλαπες βαψιματα..

και καποιες λεπτομερειες τις εκανα και μετα την γεννα..

λεπτομερειες ομως..:silly:

κορίτσια εγώ το αποφάσισα ... τα έπιπλα είναι έτοιμα εδώ και 2,5 εβδομάδες και έχω τον άνθρωπο στο περίμενε.

αύριο λοιπον τον πέρνω τηλέφωνο να τα φέρει ... να μπορέσω και εγώ να κάνω με την υσηχία μου τα πλυσίματα, τα σιδερώματα και τις υπόλοιπες ετοιμασίες ...

άντε για να μην γκρινιάζουν να μην στρώσω το κρεβατάκι και να μην βάλω την κουνουπιέρα :P

η πάντα και η κουνουπιέρα πλένονται?

ΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ... ΑΕΡΙΣΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ Κ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑΤΑΚΙ ΠΛΥΝΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ, ΣΤΟΛΙΣΕ ΤΟ ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ Κ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ, ΒΑΜΜΕΝΟ, ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ, ΤΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ! ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ BULGARI ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ Κ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ... Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ... ΜΩΡΟΥΔΙΛΑ Κ ΠΟΥΔΡΑ ΜΑΖΙ.... ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ !!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΚΑΛΕΣ ΕΤΙΟΜΑΣΙΕΣ !

εμενα τα επιπλα του μωρου ηρθαν μια μερα πριν γεννησω...οχι λογω προκαταληψης αλλα αργησα να παω!!!!παντως ολα αυτα ειναι βλακειες καντα τωρα που εχεις χρονο γιατι μετα....δε νομιζω να πολυ προλαβαινεις!οσο για τη παντα και την κουνουπιερα τα πηγα καθαριστηριο....με το καλο!!!:)

και εγω πριν να γεννησω τα εκανα ολα..

μα τωρα εχεις χρονο για βολτες,ψωνια και συμαζεματα..

πιστεψε με μετα μονο αυτα δεν θα σκεφτεσαι...

κοιτα να το χαρεις τωρα γιατι ειναι πολλυ ωραια περιοδος..μονο που θα εχεις το δωματιο να περιμενει την μπουμπου σου θα φτιαχνει η διαθεση σου!

εμενα μου ειπανε το πιο τελειο λιγες μερες πριν γεννησω:

"τα επιπλα τα πηρατε?"

ε,ναι βεβαια της λεω τωωωρα???? τα εχουμε και ετοιμα..

παγωμα στο βλεμμα....

και απαντηση:

ααα εμεις τα στρωσαμε οταν γεννησα και ειμουνα στην κλινικη(η μαμα της δηλαδη)

γιατι ποτε δεν ξερεις και μετα τι κανεις? (καταλαβατε την κακια?????)

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ!

κανε οτι νομιζεις κοπελα μου και καλες ετοιμασιες λοιπον!!!

:) :) :) :) :) :)

Ρε κοριτσια ουτε εγω τα πιστευω αυτα. Νομιζω μεχρι τον 8 να ειναι ολα ετοιμα μετα δεν αντεχεις να τρεχεις για ετοιμασιες ετσι το βλεπω εγω. Ακομη δεν ειμαι ουτε στα μισα και αρχισα να βλεπω κουνιες καροτσακια και ρουχαλακια απο το internet. :silly:

α!! την κουνουπιερα την επλυνα αλλα μετα εφτυσα αιμα να την σιδερωσω οποτε καλυτερα καθαριστηριο και την παντα την επλυνα στο προγραμμα για πλυσιμο στο χερι και ητανε μια χαρα!

Κι εγω συμφωνω πως πρεπει να κανεις οπως εσυ μονο νοιωθεις και να μην ακους κανεναν.Ολα αυτα ειναι προκαταληψεις και δεν ωφελουν πουθενα!Εχω επισκεφτει ενα σωρο μελλουσες μαμαδες που ειχαν ετοιμασει τα παντα πολυ καιρο προτου να γεννησουν επειδη αυτο τους εδινε μεγαλη χαρα,και δοξα το Θεο ολα πηγαν θαυμασια και γι αυτες και για τα μωρα τους!:)

Γι αυτο csig μου να κανεις οτι σε ευχαριστει και να μην αγχωνεσαι με τετοια!Με το καλο σου ευχομαι κοριτσι μου!!!:):) :)

csig έγραψε:

κορίτσια εγώ το αποφάσισα ... τα έπιπλα είναι έτοιμα εδώ και 2,5 εβδομάδες και έχω τον άνθρωπο στο περίμενε.

αύριο λοιπον τον πέρνω τηλέφωνο να τα φέρει ... να μπορέσω και εγώ να κάνω με την υσηχία μου τα πλυσίματα, τα σιδερώματα και τις υπόλοιπες ετοιμασίες ...

άντε για να μην γκρινιάζουν να μην στρώσω το κρεβατάκι και να μην βάλω την κουνουπιέρα :P

η πάντα και η κουνουπιέρα πλένονται?

csig εγω έπλυνα και την πάντα και την κουνουπιέρα..στο ελαφρυ βεβαια..ειδικα την κουνουπιέρα..η κουνια θελει αέρισμα για να ξεμυρισει απ τα χρώματα..οσο για τα ρουχαλάκια,σεντονακια,κουβερτάκια ειναι ολα πλυμένα σιδερωμενα εδω και ενα μηνα περίπου:) :) :) την ανοιγω καθε πρωι και μοσχομυριζουν..τα ειχα πλυνει με αρκάδι και έχουν μια μωρουδιστικη μυρωδια:laugh: :laugh: αντε να έρθει και ομπέμπης μου:P :P

φιλακια!!

Csig μου εγώ θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να ετοιμάσεις όόόόλα τα πράγματα της μπεμπούλας σου! Εμένα τα επιπλάκια ήρθαν όταν έκλεισα την 31η εβδομάδα και 2 εβδομάδες μετά που βγήκα σε άδεια, άρχισα να πλένω τα ρουχαλάκια της, την προίκα της,όλα της τα πραγματάκια...

Πίστεψέ με ότι η διάθεσή σου θα απογειωθεί!:laugh: Το ίδιο και η ανυπομονησία σου να γεννήσεις το αγγελούδι σου!

Ασε που θέλουν και αρκετό χρόνο για να πλυθούν και να σιδερωθούν όλα αυτά τα πράγματα...Εγώ έπλυνα και πάντα και κουνουπιέρα στο χέρι και έβαλα την πάντα στο πλυντήριο για ξέβγαλμα...Αλλά άργησε πολύ να μου στεγνώσει...::dry: :dry:

Στήσε τα επιπλάκια της, ξεσκόνισέ τα και μετά ετοίμασε πρώτα τα ρουχαλάκια της,καθώς αυτά θα τα χρησιμοποιήσεις αμέσως...Το ίδιο και τα μπουρνουζάκια, τα σελτεδάκια και ό,τι άλλο θα χρειαστείς από την αρχή..Κι έπειτα αν προλάβεις πλένεις σεντονάκια, κουβερτούλες και τα υπόλοιπα...

Εγώ, αν και στην αρχή θα την έχω κοντά μου την μπουμπού μου σε λίκνο, το δωμάτιο της το έχω έτοιμο...Πριν από περίπου 2 εβδομάδες έστρωσα και σεντονάκια και παπλωματάκι και πάντα και κουνουπιέρα στην κούνια της...Είναι δεδομένο ότι θα σκονιστούν, αλλά δεν μπορώ να έχω το δωμάτιο απεριποίητο..Δε μου αρέσει..Εξάλλου μέχρι να κοιμηθεί στο δωμάτιό της η μπεμπούλα μου, θα τα ξαναπλύνω...

Α! Έχω βάλει και αυτοκόλλητα και αρκουδάκια..Είναι πανέτοιμο το δωματιάκι μας!

Σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο!Για να αφιερωθείς μετά αποκλειστικά στη μικρή σου πριγκίπισσα!Καλές ετοιμασίες και με το καλό να υποδεχτείς τη ζουζούνα σου!

Φιλιά πολλά και μην ακούς κανέναν! Κάνε αυτό που σε ευχαριστεί!

Στο δωματιο που ηταν για παιδικο ειχαμε τον υπολογιστη και επρεπε να κανουμε ολοκληρη μετακομιση σε μαμια περιπτωση δεν θα αφημνα τον υπολογιστη εκει μεσα .Αρχικα στα τελη περιπου του 7 μηνα εφτοιαξα μια ντουλαπα γιατι δεν ειχε την εκανα απο βακελιτη μπλε με κιτρινο και πομολακια με ζωακια .Στη συνεχεια αφου ειχαμε αγορασει κάποια ειδη προικος και κάποια που μου ειχαν δωσει ξερετε φανελακια κορμακια φορνακια σελτεδακια σεντονακια τα επλυνα τα σιδερωσα και τα εβαλα στη ντουλάπα.κλεισαμε τα επιπλα ημερα τσικνοπεμπτη καιμαλιστα εξω χιονιζε ηταν Φεφρουαριος του 2004 ηθελα 3 εβδομαδες για να μπω στον μηνα μου αλλα οταν πηγα στο μαγαζι ηξερα οτι ο ανθρωπος ηθελε ενα μηνα πριν και μαλιστα επειδη το κρεβατακι ηθελα να φυγει η μυρωδια απο τη βαφη .Το δωματιο το ειχαμε βαψει με οικολογικα χρωματα οταν φτοιαξαμε και τη ντουλαπα. Ετσι ειχαμε παρει ολα τα πραγματα ειδη προικος παντα κουνουπιερα και όλα τα σχετιικα και καλαθουνα περιμενα μόνο το κρεβατακι το οποιο ηρθε ημερα Σαββατο στην 38 εβδομαδα και ημερα Τριτη γεννησα!Τωρα τη παντα την ειχαμε παει καθαρηστηριο και την ειχαμε βγαλειεξω μετα να φυγει η μυρωδια αν θυμαμαι και τη κουνουπιερα τη περασα με ατμο δεν ηθελα να τη πλυνω .Κοριτσια προσοχη στα λουτρινα μπορει να αποτελεσουν κινδυνο για το μωρο πρεπει να ειστε σιγουρες οτι τα μωρα δεν ειναι αλλεργικα καλο ειναι να ειναι μακρια .

Καλά τι προκαταλήψεις είναι αυτές;;; Έριξα χοντρό καυγά με τη μητέρα μου πριν από κανένα μήνα γιατί μου δήλωσε ότι το δωμάτιο θα το φτιάξει εκείνη με την πεθερά μου όταν θα είμαι εγώ στο μαιευτήριο!!! ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ!!! Η πεθερά μου εννοείται ότι δε μου έχει πει τίποτα γιατί προφανώς της το είπε η μάνα μου...

Την Παρασκευή πάντως έκλεισα τα έπιπλά-καλαθούνες κλπ και σήμερα πήρα και το καρότσι. Είμαι στην 34η εβδομάδα και θα έρθουν κατά τις 12 Απρίλη όταν θα είμαι στην 38η περίπου, οπότε θα τα έχω ούτως ή άλλως όλα έτοιμα και ας τραγουδάνε όλες μαζί...

Csig καλησπέρα και από εμένα. Εγώ την Παρασκευή έχω ραντεβού για καισαρική, αν δεν αλλάξει κάτι αύριο που θα πάω να με δει ο γιατρός μου. Εγώ πριν κανά μήνα ετοίμασα όλα τα ρουχαλάκια, λίγο αργότερα μου έφεραν και έστησαν την κούνια και πριν φύγω για το νοσοκομείο θα φροντίσω να τα έχω έτοιμα και στρωμένα. Αυτά που σου λεν τα έχω ακούσει και έγώ αλλά δεν τα έλαβα υπόψιν μου. Κάνε ότι αισθάνεσαι. Παιδικό δωμάτιο δεν ετοίμασα ακόμη, εδώ στη Β. Ελλάδα ακόμη χιόνια είχαμε. Θα το ετοιμάσω με την ησυχία μου όταν ο μπεμπούλης μου θα είναι 2 μηνών, θα έρθει και το καλοκαιράκι, θα τα κάνω όλα χωρίς άγχος τότε. Βέβαια αυτό ήταν δική μου επιλογή, δεν θα το κάνω λόγω προκαταλήψεων. Το μόνο που δεν χρειάζεται τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος είναι το άγχος. Καλή λευτεριά λοιπόν και μην σκοτίζεσαι για τέτοια πράγματα.

Csig mou kalimera sou...

Kai me to kalo to koritsaki sou...

Katalavw tin xara sou agapi mou...

Kai egw eimai 30 eudomadwn kai ola thelw na ta kanw...

Wmos den exw kanei tipota akomi...

Wmos,,,

Kala sou lene i mama i giagia kai i pethera,,,

Gia tin kounoupiera kai gia to strwsimo tis korassa sou...

Aman ta kaneis apo ta tora,,,

Ystera tha exoune skonei panw tous...

Kai tha einai krima...

Ase na gennithei to mwraki kai meta na valeis tin kounoupiera kai to strwma...

Sou euxwme ola ta kalitera...

Kali eleutheria...

Filia...

Kai o theos mazi sou...

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ.

ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ,ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ,ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΕΝΩ,ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΚΛΠ..

ΛΙΚΝΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΩΡΟΥ....ΧΙΧΙ

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΡΕΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΙΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΚΙΑ ΑΚΟΜΑ!!

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ!

Καλημέρα! Αυτό κάναμε κι εμείς. Τα παραλάβαμε όλα όταν ήμουν στην αρχή του 7ου, μάς τα στήσαν, τα καθάρισα σιγά σιγά με ζεστό νεράκι και σαπούνι αρκάδι, τα πέρασα με καθαρό νερό, έδωσα τις πάντες και το παπλωματάκι στο καθαριστήριο και τώρα είναι όλα έτοιμα αλλά όχι στρωμένα. Σκέφτομαι πως όταν θα είμαι στο μαιευτήριο, η μαμά ή η πεθερά μου θα πανε από το σπίτι και θα στρώσουν το κρεβατάκι και ενδεχομένως να ξαναξεσκονίσουν λιγάκι τα έπιπλα. Τα ρουχαλάκια τα έπλυνα, τα σιδέρωσα και υα έβαλα στην συρταριέρα του, σκεπασμένα με σεντόνια ώστε να μην σκονίζονται. Με το καλό να υποδεχτείς το μπουμπουκάκι σου γλυκιά μου!

Και εγώ πολύ θα ήθελα να τα πάρω όλα να τα στήσω κλπ κλπ αλλά απο την μία με αποθαρρύνουν και απο την άλλη δεν το παίρνω ποτέ απίφαση να καθαρίσω και να αδειάσω το παιδικό που είναι αποθήκη..;) ;)

Υπολογίζω μετά το Πάσχα να ξεκινήσω

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...