Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια

Έχει κάποια κοπέλα νέα από την FOTINH 76. Είχε κάνει εξωσωματική και περίμενε, αν δεν κάνω λάθος, αποτελέσματα Β χορειακής για 2η ή 3η φορά.

Έχουν περάσει μέρες και δεν έχουμε νέα

Δημοσίευση

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΥΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΤΗΣ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ?ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ78 ΧΑΘΗΚΕ

Δημοσίευση

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΥΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΤΗΣ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΙ?ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ78 ΧΑΘΗΚΕ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλημέρα σε όλες!! Πως είστε? Έχω μια ερώτηση κυρίως προς τις μανούλες με 2 παιδια που δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας. Αν όλα πάνε καλά, θα γεννήσω με το καλό τέλος Μαρτίου-αρχές Απριλίου.  Ο μικρός μου ειναι τωρα 2 χρονών και σκοπευα απο Σεπτέμβρη να τον ξεκινήσω πρώτη χρονιά παιδικό. Επειδή όλοι ξερουμε τι σημαίνει αυτο όσον αφορά τις ιώσεις,  εχω λιγο προβληματιστει. Δε θέλω να μην τον στείλω καθόλου γιατί ειναι πολυ δραστήριος και πιστεύω οτι θα του αρέσει πολυ στο σχολείο, ενώ σπιτι δε θα αντέξει να περασει άλλη μια χρονιά ετσι. Απ την άλλη φοβάμαι και για εμένα όσο είμαι εγκυος και για τι νεογέννητο αργότερα. Τι πιστεύετε εσείς? Τι έχετε κανει όσες βρεθήκατε σε παρόμοια θέση?
    • Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Με το καλό κι εσένα το αγοράκι σου! Ελπίζω να περάσατε ωραία στις διακοπές σας και να ξεκουραστηκες!
    • Καλημερα. Θα παίρνεις μόνο τα ασπρα, τα καφέ τα πετάς.  Σίγουρα τις 10 μέρες μέχρι την πρώτη χοριακη ( ένα ή δύο την ημερα) και, με το καλό, σχεδόν όλο το πρωτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Χρειάζεσαι πολλά. Όμως πες να σου γράψουν μερικά. Μην τα πληρώνεις όλα.  Καλά, μην αγχώνεσαι από τωρα, οι γιατροί δίνουν εναλλακτικά φαρμακα, όταν υπάρχει έλλειψη.
    • Καλημέρα κορίτσια! Εμείς σήμερα κάναμε τη β επιπέδου. Όλα άψογα, 422 γρ. ο μπέμπης μας. Δεν μου είπε κάτι αρνητικό. Κράτησε 2 γεμάτες ώρες και η αλήθεια είναι ότι 2 φορές ζαλίστηκα και ένιωσα αδιαθεσία και αναγούλα. Αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Αύριο είμαι 22 εβδ. ακριβώς και συνεχίζουμε. Ούτε εγώ κοιμάμαι εν τω μεταξύ καλά και ζεσταίνομαι πολύ. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες ❤️
    • Καλημέρα! Αχ ναι έχουμε διαφορά 1 βδομάδα ακριβώς!! Καλέ γιγαντακος είναι! Η δικιά μας 72εκ και 8 κιλά, μοντέλο μας λένε χαχαχα λέω είναι!!!  αχ αυτό που δεν κάθονται πλέον αγκαλιά που το πας;; Λιιιιγο😓😓🫠  Θα κάνετε πάρτυ γενεθλίων;;
  • Προσθήκη...