Μετάβαση σε περιεχόμενο

πονακια βοηθεια.

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια.ειμαι στον ενατο πλεον.πηγα την προηγουμενη δευτερα στο γιατρο.αρχισαμε συσπασεις αλλα διαστολη τιποτα:( :( .μας εδςσε και αντιβιωση γιατι καποιο μικροβιο που μας ταλαιπωρει:( :( .απο τοτε ομως που με κοιταξε ο γιατρος για διαστολη ποναω συχνα απο κατω και χαμηλα μροστα.ακομα και οταν γυρναω πλευρο η περπαταω.τοεχει νοιωσει καμια σας?ειναι φυσιολογικα πονακια?πλησιαζει ο τοκετος?αν μπορειτε πειτε μου!την τριτη εχω παλι ραντεβου ελπιζω να μεινω κιολας να γεννησω.αν και δεν σας κρυβω οτι φοβαμαι πολυ αλλα θελω να δω καιτο μωρο μου!αν μπορειτε βοηθειστε με και συγνωμη αν σας κουρασα!:blush: :blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Τονια!Σου ευχομαι με ενα πονο κουκλα μου!Κοιτα ειναι λογικο να εχεις ψιλοπονακια αλλα αν ειναι τοσο εντονα παρε τον γιατρο σου ενα τηλ να τον ενημερωσεις.Εγω οταν ημουν στην 38η εβδομαδα ειχα βγει να περπατησω και μετα απο 5 λεπτα πονουσα πολυ κατω χαμηλα οπως λες κι εσυ και για ολη την ημερα.Την επομενη μου ειχε περασει ο πονος αλλα το βραδυ ειχα παλι πονακια και τελικα γεννησα!Παντως μην ανησυχεις για την διαδικασια της γεννας,θα δεις οτι δεν ειναι και κατι τοσο φοβερο ειδικα αν κανεις επισκληριδιο!Παντως αν συνεχισουν οι πονοι καλυτερα να ενημερωσεις τον γιατρο σου!Και παλι με το καλο σου ευχομαι κοπελα μου!:) :) :)

Τόνια καλησπέρα!!απ οτι βλέπεις και απ το χαρακακι κάτω και γω πλέον μετράω μέρες..με το που μπήκα στον ένατο πηγαινα καθε εβδομαδα στον γιατρο μου και με κοιταζε κολπικα..διστολή 0 και το μωρο δεν ειναι και πολύ χαμηλή..μετα την εξεταση αισθανόμουν ακριβώς το ίδιο!!τσιμπήματα και έντονα τραβήγματα..!!αυτα ομωε πέρναγαν την επομενη μερα..ηταν μαλλον..απ το χερι..καταλαβαινεις..εχω την Τριτη πάλι ραντεβου..ίδωμεν..

Τόνια μου καλησπέρα και με το καλό να γεννήσεις!

Εγώ όπως καταλαβαίνεις γέννησα και όπως έχω γράψει σε άλλο topic, γέννησα με πρόκληση. Αυτό στο τονίζω, γιατί απο τότε που με είχε "πειράξει" απο κάτω ο γιατρός μου πονούσα συνεχώς και ένιωθα κάθε μέρα ότι θα γεννήσω...Ίσως να είναι πόνοι γέννας, ίσως και όχι...Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου και όχι εμάς...Η διαστολή μπορεί να εμφανιστεί και σε λίγα λεπτά!Την ημέρα που γεννούσα, στο δωμάτιο που με πηγαίνανε, ήταν μια κοπέλα με "3" διαστολή ( την ώρα που ήμουνα στον διάδρομο ) και ακούω την μαία να λέει: " έχουμε πολλή ώρα μπροστά μας...".Μετά απο 5 λεπτά που με πήγαν στο δωμάτιο, την πηγαίνανε να γεννήσει, γιατί είχε διαστολή "10"!!!

Όλα λοιπόν είναι σχετικά και το προτιμότερο είναι να τηλεφωνήσεις στον γιατρό σου...Εμείς μπορούμε να σου προσφέρουμε μόνο εμπειρίες και τίποτα παραπάνω....

Σου εύχομαι να γεννήσεις με "έναν" πόνο!!!Με το καλό κοπέλα μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...