Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αν και δεν είμαστε τόσο ημερών ακόμα, έχει αρχίσει και η δικιά μου και δεν κοιμάται μετά το φαγητό, κάθεται παρατηρεί ήσυχη βέβαια δε κλαίει κτλ.. εγώ έχω μόνιμα μουσικουλα στο σπίτι να παίζει οπότε όταν μένει ξύπνια ή θέλω να τη ξυπνήσω για να φάει, της τραγουδάω, μη φανταστείς "χαροπα τα δύο μου χέρια να χτυπώ" αλλά ξένα techno, rock, 80's-90's-00's, γενικά ότι μου αρέσει εμένα να ακούω.. ενώ ταυτόχρονα τη "χαϊδεύω" αλλά μασάζ σε αυτακια μαγουλακια κοιλίτσα χεράκια.. αν είναι πιο ζωηρή, χορεύουμε παρέα.. βέβαια έχει μείνει και το χριστουγεννιάτικο στόλισμα (που χρόνος;!!) οπότε μπορεί να κάθεται και να χαζεύει τα φωτάκια.. γενικά λατρεύω να τη χαζεύω που με χαζεύει.. έχει και κάτι ματαρες.. είναι μια κούκλα... 😍😍😍 Οπότε άλλο που δε θέλω να μένει ξύπνια..🫠 🤭 τώρα πόση ώρα.. όση ώρα θέλει μέχρι να κουραστεί, να θέλει πάλι να φάει και εκεί ή να πέσει για ύπνο ή ξανά από την αρχή.. 😅 δεν έχω δοκιμάσει ούτε έχω σκοπό να βάλω κάποιου είδους "ρουτίνα" πάω όπως με πάει το παιδί..
    • Και εγώ που η πητ είναι 8/3 θεωρώ για τέλος Φεβρουαρίου.. 
    • Κοριτσι μου τα παιρνω εγω εδω και 3 χρονια. Εχω δοκιμασει τα παντα κ αυτα τα φακελακια και τα plus θελουν 3 με 6 μηνες να δρασουν στον οργανισμο. Εχουν ινοσιτολη που βοηθαει καπως να ομαλοποοιηθει ο κυκλος αλλα δεν κανουν κ θαυματα. Τα επερνα η ξαδερφη μ με ΣΠΩ κ αυτη κ ενα σωρο βιταμινες κ της ειπε ο εξωσωματικος της (γτ εκανε εξωσωματικη πριν χρονια)οτι απλα ολα αυτα τα σκευασματα ξεγελουν το κυκλο μας. Εγω τα παιρνω οπως κ βιταμινη d και φιλες μ με πολυκυστικες αλλα δεν εχω δει καποια διαφορα.τα λαμβανω καθαρα γ ψυχολογικους λογους για να λεω οτι δοκιμασα κ αυτο....
    • Ααα να την ρωτήσεις από τώρα..γτ και εγώ με αυτή δύσκολα βρίσκω μέρα.. είναι και μικρό σπίτι εμάς οπότε δεν της παίρνει και πολύ χρόνο..οπότε φαντάζομαι  δε την συμφέρει.. Εεε όχι παράπονα τώρα.. θα τα πούμε μετά.. και εγώ από πεθερά έχω..τα κρατάω για αργότερα..χαχα 
    • Πωωω ρε κορίτσι πολύ επίπονο μου ακούγεται όλο αυτό που πέρασες! Ειδικά μαζί με την εξάντληση του τοκετού  Πραγματικά οι πρώτες μέρες του θηλασμου είναι ο,τι πιο δύσκολο, δυσκολότερο απ όλα κατά τη γνώμη μου.  Ελπίζω η θεραπεία που κανατε να πιάσει και σιγά σιγά να το βρείτε με τη μπέμπα!  Αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα κι εμείς είχαμε θέματα με πληγωμενες θηλες, ψευδοθηλες, θηλαστρο, μαστιτιδα, υπερπαραγωγη, πόνο και τώρα υπάρχει αρκετή βελτίωση. Δεν είμαι στο 100% φυσικά αλλά πλέον θηλάζω χωρίς πόνο και η μικρή παίρνει πολύ καλό βάρος. Δεν έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσω θηλαστρο η ψευδοθηλες εδώ και αρκετές εβδομάδες.  Εχω θελησει πολλές φορές να τα παρατήσω αλλά καθε φορά λεω μια μέρα ακόμα, κάθε θηλασμος είναι δώρο για τη μικρή. Και συνεχίζω να πορευόμαι έτσι και όσο μας βγάλει. Αν και εσένα σε κόβω φουλ αποφασισμένη 💪 Τους μύκητες πως τους κατάλαβες αν επιτρεπεται; είχες κάποιο εκκριμα; είχε και το μωρό στο στόμα;  Εγώ τις δύο πρώτες εβδομάδες δεν είχα πάρει χαμπάρι ποσο έπρεπε να τρώω με αποτέλεσμα να χάνω και να χάνω συνέχεια βαρος και φυσικά να επηρεάζεται και το γάλα μου και τα επίπεδα ενέργειας μου. Σε συνδυασμό με το στρες, τις ορμόνες κτλ. δεν ένιωθα καθόλου καλά Μόλις το πήρα χαμπάρι αποφάσισα ότι θα τρώω ο,τι μπορω όπως μπορώ. Αν είναι μια από τις τυχερές στιγμές που η μικρή κοιμάται στο κρεβατάκι τότε τρώω μόνη μου, διαφορετικά η την κρατάει ο μπαμπάς της/ η γιαγιά της και τρώω η με ταιζει κάποιος ενώ θηλάζω.  Πήρα και πολυβιταμινες, συνήθισα να κοιμάμαι μέσα στη μερα την ίδια ώρα με τη μικρή κι έτσι ψιλοδυναμωσα  Junk ενώ θέλω να φάω γενικα είμαι πολύ φοβισμένη λόγω κολικων και προσέχω πολύ τι τρώω. Κυρίως σουπες που μου φτιάχνει η πεθερά μου, βρώμη, κάνα φρούτο. Έχω κόψει και τα γαλακτοκομικα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...