Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρειαζομαι επειγώντως συμπαρασταση Την εγκυμοσυνη την ξεκινησα με 62 κιλα μεχρι τον πεμπτο μηνα πηρα αλλα 2 και εγινα 64 και τωρα μεσα σε 3 βδομαδες εχω παρει αλλα τεσσερα μαζεμενα!!! Απο διατροφη συνεχιζω οπως και πριν την εγκυμοσυνη με την μονη διαφορα οτι ειδικα στην αρχη σιχαινομουν το κρεας ενω τωρα μπορω να παραβλεψω καπως την μυρωδια που βγαζει. Ημουν και καπνιστρια αλλα αυτο δεν επαιξε ρολο στην διατροφη μου περιμενα και εκανα την καμπυλη ζαχαρου μηπως ειναι απο εκει αλλα ειναι φυσιολογικες τιμες 80 πριν παρω γλυκοζη και μετα πηγε 95 οχι τιποτα αλλο ομως αν συνεχισω με τον ιδιο ρυθμο θα παω 100 Και βαλε και μετα πως τα χανεις? :blink::S :S

Δημοσίευση

Eλενη μου τους τελευταιους μηνες παιρνουμε τα περισσοτερα κιλα ειναι γνωστο,γι αυτο πρεπει να προσεχουμε,ομως δεν τα βλεπω υπερβολικα τα κιλα σου,ο γιατρος σου τι λεει?Θα προσεξεις λιγο περισσοτερο μηπως τρως τροφες με κρυμμενες θερμιδες,δωσε μεγαλυτερη βαση στα φρουτα και στα λαχανικα και περιορισε το αλατι μηπως κανεις κατακρατηση υγρων.Ευχομαι καλη συνεχεια και με το καλο το παιδακι σου!:)

Δημοσίευση
:) ελενη μη στενοχωριεσαι!πρωτον:δεν ειναι πολλα τα κιλα σου!:) δευτερον:περνώντας οι μηνες μεγαλωνει κ το μωρουλι σου κι αυξανεται κ το δικο του βαρος..;) δεν ειναι ολα τα κιλα ''δικα σου''..;):) :) :)
Δημοσίευση

Ελένη μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι δεν είναι πολλά τα κιλά!

εγώ ξεκίνησα 49 κιλά και μέχρι τον 5ο μήνα είχα πάρει 4, τον 5ο και 6ο μήνα πήρα 8!!!! κιλά χωρίς να έχει αλλάξει η διατροφή μου, ο γιατρός ούρλιαζε μου έλεγε ότι είμαι απαράδεκτη. τους υπόλοιπους μήνες 7ο, 8ο & 9ο μου άνοιξε η όρεξη και πήρα άλλα 4 κιλά, σύνολο 16 κιλά. είναι 2 μήνες που έχω γεννήσει και είμαι 56 κιλά, τρώω όμως. Σήμερα ξεκίνησα να προσέχω την διατροφή μου (όχι αυστηρά γιατί θηλάζω) περιορίζοντας τους υδατάνθρακες δίνοντας έμφαση σε λαχανικά, φρούτα και ζωικά με χαμηλά λιπαρά.

Πρωτίστως απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και όταν με το καλό έρθει το μωράκι σου θα είναι στο χέρι σου να επανέλθεις.

Δημοσίευση

Deppy77 έγραψε:

Ελένη μην αγχώνεσαι και στεναχωριέσαι δεν είναι πολλά τα κιλά!

εγώ ξεκίνησα 49 κιλά και μέχρι τον 5ο μήνα είχα πάρει 4, τον 5ο και 6ο μήνα πήρα 8!!!! κιλά χωρίς να έχει αλλάξει η διατροφή μου, ο γιατρός ούρλιαζε μου έλεγε ότι είμαι απαράδεκτη. τους υπόλοιπους μήνες 7ο, 8ο & 9ο μου άνοιξε η όρεξη και πήρα άλλα 4 κιλά, σύνολο 16 κιλά. είναι 2 μήνες που έχω γεννήσει και είμαι 56 κιλά, τρώω όμως. Σήμερα ξεκίνησα να προσέχω την διατροφή μου (όχι αυστηρά γιατί θηλάζω) περιορίζοντας τους υδατάνθρακες δίνοντας έμφαση σε λαχανικά, φρούτα και ζωικά με χαμηλά λιπαρά.

Πρωτίστως απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και όταν με το καλό έρθει το μωράκι σου θα είναι στο χέρι σου να επανέλθεις.

ΣΥΜΦΩΝΩ!

ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ!!ΟΣΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑ 8.5 ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ!ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ(ΛΟΓΩ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥ)ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ!

Δημοσίευση

eleni ektos oti den ta blepw uperbolika ta kila opws leei kai i fili mou ubonitsa.............allo ta kila kai allo to zagxaro!!!an einai na prosekseis ligo gia to zagxaro ok alla...eisai 5 minwn kai pirew 6 kila......e kai pou to problima???????????????????????????????????????kai alla 10 na pareis kala einai...mexri ta 14 einai ta fusiologika twra 2-3 panw katw e den einai kai problima!!!kai egw ksekinisa 58 eftasa 72-73..kai twra eimai 59 6 mines meta!!!!

min agxwnesai kai min anisixeis gia ta KILA!!!!!!

Δημοσίευση

Μην αγχωνεσαι για τα κιλα...Ελενη!

Σχετικα ησουν λεπτη πριν την εγκυμοσυνη...Τι να πω κι εγω που ξεκινησα με 75 κιλα? Εγω οντως προσεχα πολυ γιατι η γιατρος μου μαλωνε...

Και τα καταφερα.Εβαλα 12 κιλα και εχασα βγαινοντας απο την κλινικη τα 7.

Μην αγχωνεσαι θα τα χασεις...Εγω πηγα σε διαιτολογο και μου εδωσε ειδικη διατροφη για να τρωω τα απαραιτητα και να μην βαζω πολλα κιλα.Κιλα θα βαζες ουτως ή αλλως.Γιατι δε πας σε καποιον διατροφολογο?

Θα σου πει τι πρεπει να τρως και θα ηρεμησεις.

Και ναι συμφωνω με τα κοριτσια! Απολαυσε την εγκυμοσυνη σου γιατι μετα το τρεξιμο με το μωρακι σου θα ειναι η καλυτερη διαιτα...Πιστεψε με!!!

Δημοσίευση

απλα αγχωνομαι γιατι τα πηρα μαζεμενα!!!!!!απο την 22η εβδομαδα μεχρι την 25η να παρεις αλλα τεσσερα κιλα σε χρονο dt δεν ειναι και λιγο!! υποτιθεται απο εδω και περα πρεπει να περνω μεχρι και μισο κιλο την βδομαδα οχι 1kg και κατι!! Με το γιατρο μου θα μιλησω αυριο που εχω και τις εξετασεις ρουτινας να του δειξω και θα δουμε. Αλλα φαντασου να μου ανοιξει και η ορεξη αργοτερα τι εχει να γινει συνοστισμος απο κιλα!!!!!!

Δημοσίευση

αχ ελενη μου σαν να βλεπω εμενα.και εγω ξεκινησα με ακριβως τα ιδια κιλα και μεχρι τον μηνα που εισαι εσυ πηρα 7.τα 4.5 τα πηρα και εγω μαζεμενα στον 5..

ο γιατρος μου μονο τοτε με φωναξε λιγο οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα δεν ειναι καλο λεει να τα παιρνουμε μαζεμενα.απο κει και περα συνεχιζω ακριβως την ιδια διατροφη και παραπανω και το μηνα παινρω γυρω στα 2 με 2,5 κιλα.τωρα βεβαια που ειμαι στο τελος σε δυο εβδομαδες γενναω παινρω 1 τη βδομαδα αλλα μου λεει ο γιατρος οσο μπορεις να προσεχεις αλλα καταλαβαινω πως τα κιλα μπαινουν τωρα χωρις να το θες. εγω απο 63 εφτασα τωρα στα 79....

αλλα τι να κανουμε θα τα χασουμε μην ανησυχεις..

τα μωρακια μας να ειναι καλα.μην στεναχωριεσαι παντως ολα καλα θα πανε.

και εγω αγχωνομουν για το ζαχαρο για την πιεση αλλα ολα καλα ειναι φυσιολογικα.

καλη συνεχεια και μην αγχωνεσαι

Δημοσίευση

Ελένη εγω ειμαι στον μηνα μου και συνολικα έχω πάρει 16 κιλα...απ τον 7ο και μετα μπαινουν σφαίρα..τρως δεν τρως..τουλάχιστον σε μένα...δεν αγχωνομαι όμως..θα τα χάσω..απολαυσε την εγκυμοσύνη σου..και το θαυμα που έχεις μεσα στην κοιλίτσα σου και μην σε απασχολούν τα κιλα...μια χαρα εισαι..

Δημοσίευση

Ελένη καλημέρα..

νομίζω ότι όσο το σκέφτεσαι είναι χειρότερα.. Το συγκεκριμένο άγχος δε βοηθάει σε αυτό τον τομέα!! Και μια φίλη μου , που γεννάει από μέρα σε μέρα, έχει πάρει 22 κιλά και ξεκίνησε από τα 65 κιλά!!Από τον ευατό μου κατάλαβα ότι δεν μπορείς να προγραμματίσεις και να "προσέξεις" τα κιλά κατά την εγκυμοσύνη.

Ετσι και αλλιώς ολόκληρο ανθρωπάκι βγάινει από μέσα μας...

Φιλιά:)

Δημοσίευση

Δεν ειναι τα κιλα αλλα τουλαχιστον οταν περνεις 1-2 κιλα το μηνα σου ερχεται πιο μαλακα:huh:

Η διατροφη μου δεν εχει αλλαξει δραματικα εκτος απο οτι προσπαθω να ενταξω πισω και λιγο κρεας αντι να το αποφευγω εντελως !!!:P

Δημοσίευση

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΓΩ ΠΗΡΑ 24 ΚΙΛΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 13 Κ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΕΙ 11 ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΧΩΝΟΜΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ Κ ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ!!!!

Δημοσίευση

Αχ Ελενάκι.. Συνονόματη!! Λοιπόν, εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου στα 52.5!! Αρχές Μάρτη, αρχές 4ου μήνα είχα φτάσει 59!! Έπαθα μια ιωσούλα με πυρετό και μου κόπηκε κατά πολύ η όρεξη και κατέβηκα στα 57!! Ο γιατρός με βρήκε χάρμα! Εγώ ανησυχώ βέβαια γιατί δεν θέλω να πάρω πολλά κιλά! Όχι τόσο για μένα αλλά για να μην κάνω και κακό στο νινάκι μου!! Δεν πήρες πολλά κιλά κούκλα μου! Ότιδήποτε χρειαστείς στείλε μου pm να σου δώσω αν θες διαιτόλογια όπου θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν! Έχω τελιώσει ειδικός εφαρμογών διαιτητικής και ασχολούμε με το επάγγελμα με καλά αποτελέσματα κι όχι με πολλές στερήσεις! Κανονική διατροφή.. Απ'όλα με μέτρο!! Στην αρχή ανησυχούσα που έπαιρνα τα κιλά γιατί έλεγα καλά αδυνατίζω τους άλλους και τα παίρνω εγώ τα κιλά..??? Αλλά είναι normal!! Δεν καπνίζω πια, βασικό στην αύξηση κιλών.. και πάλι καλά..

Ότι θες.. μην διστάσεις να μου πεις..

Πολλά φιλάκια και καλή συνέχεια!!

Δημοσίευση

Ευχαριστω για την συμπαρασταση προς το παρων επειδη το σκεφτηκα στην αρχη της εγκυμοσυνης μου δεν ετρωγα καθολου γλυκα εκτος απο φρουτα οποτε....:S μολις πεταξα μια τσαντα γεματη ζαχαρη και περιτες θερμιδες !!!! Και αυριο μαζι με τον γιατρο επισκεπτομαι και τον μαναβη της γειτονιας μιας και εχω ορεξη και ξανατσακιζω αντι για χαλβα δες και διαφορα τετοια σκευασματα οτι φρουτο βρω μπροστα μου!!B) Αν και δεν μου αρεσει να το παραδεχομαι δεν υπαρχει κατι αλλο στην διατροφη μου που θα μπορουσε να προκαλεσει τετοια ιλιγγιωδη αυξηση βαρους εδω δεν πηρα κιλα οταν εκοψα το καπνισμα 5 μηνες πριν δεν εχω σκοπο να παρω τωρα τουλαχιστον οχι εξαιτιας ζαχαρης

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 8 ΚΙΛΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ (ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΝΝΑΤΟ ΜΗΝΑ) ΠΗΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 16.ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑ(ΕΤΡΩΓΑ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ).ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ 10 ΚΙΛΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΧΑΣΑ ΑΛΛΟ1,5 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ 4,5.ΑΝ ΤΡΩΣ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΞΙΜΟ.ΔΕ ΜΕΝΟΥΝ.

Δημοσίευση

Τωρα που πεταξα τα γλυκα που ειχα στο σπιτι ηρεμησα ακομα και αν δεν χασω ειμαι σιγουρη πως τουλαχιστον για τον επομενο μηνα δεν θα παρω καθολου εχω ακομα αλλους τρεις για να παρω!!!!την εγκυμοσυνη την ξεκινησα 62 κιλα και με το που το εμαθα εκοψα και γλυκα και τσιγαρο και πηγα 59!!!!Το ευχαριστηθηκα με τα γλυκα τρεις βδομαδες τεσσερις και τωρα το ευχαριστιεμαι περισσοτερο που τα πεταξα!!!! Εχω διπλα και χυμους και τα εχω αντικαταστησει ηδη!!!!!!! B) B)

Δημοσίευση

Κοριτσια απορια !!!! Μετα την γεννα χρησιμοποιησε καμοια απο εσας κρεμα για αδυνατισμα η συσφιξη και αν ναι ειδε αποτελεσμα????

Χθες εμεινα ψημενη

Εκει που τρωγαμε μαζι με τον λατρευτο μου συντροφο γυρναει και μου λεει

σε ποιο μηνα εισαι????

Στον 6ο Και την επομενη εβδομαδα παω για 7ο μηνα

Με κοιταει καλα καλα Σαν πολυ δεν εχει φουσκωσει ομως η κοιλιτσα σου??

Τι να κανουμε αγαπη μου φουσκωσα Προς το παρων εχω παρει 7 κιλα

Ναι βρε μωρο μου .....δεν ξερω........

Ειχα την εντυπωση οτι καπως ετσι ειναι οι τελιομηνες!!:S :S :angry:

Δημοσίευση

Ελενάκι μου, μην αγχώνεσαι! Εγώ είδα ένα ντοκιμαντέρ από την σύλληψη μέχρι τον τοκετό! Και είχαν βάλει έγκυες κοπέλες ανά μήνα! Εγώ είμαι στον 5ο και φαίνομαι για τέλη 6ου!! Κάθε κοπέλα έχει διαφορετικό σώμα και κάνει διαφορετική κοιλιά! Με την κουμπάρα μου είμαστε μαζί! 26 τελευταία περίοδος 30 η δικιά μου! Παίζουμε με τις μέρες όπως καταλαβαίνεις! Κι όμως, η κοιλίτσα της είναι μεγαλύτερη από την δικιά μου! Μην σε αγχώνει το θέμα! Αφού τρως υγιεινά, φρούτα κι όχι γλυκά που κάνουν την ζημιά, μην σκας!! Θα τα χάσεις!! Αρκεί να μην αφήσεις μετά την γέννα τα κιλά να σταθεροποιηθούν στο σώμα σου!!

Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι?? Έκοψα και εγώ το τσιγάρο, αλλά μου λείπει μερικές φορές! Έχω κάνει ανά καιρούς μια τζούρα και το έχω σβήσει.. αλλά λέω πως μόλις σταματήσω και τον θηλασμό θα ξαναρχίσω!! Εσύ πως νιώθεις? Πως το βλέπεις? Σου λείπει? Έχεις ανάψει κανένα?

Δημοσίευση

τον πρωτο μηνα καπνιζα κανονικα 1 πακετο σλιμ τσιγαρα μεσα σε 2 μερες μετα οταν το εμαθα το μειωσα στις επομενες 3 βδομαδες και μετα ηρθε μια ιωση και με βοηθησε να μην θελω να το δω στα ματια μου.

Μεχρι τωρα μια φορα μπηκα μπηκα σε ενα χωρο να παρω κατι περιοδικα και καποιος καπνιζε ενα τσιγαρο πριν ενα μηνα περιπου το σκηνικο αγνωστης μαρκας και θυμαμαι οτι η συγκεκριμενη μυρωδια μου αρεσε αλλα μεχρι στιγμης δεν μπορω να πω οτι μου λειπει

Τωρα με βοηθαει η μικρη να σιχαινομαι την μυρωδια του τσιγαρου για μετα τον τοκετο ψιλοφοβαμαι

Αλλα προς το παρων σκεφτομαι οτι αν καποιος καπνισει μεσα στο ιδιο χωρο με την κορη θα τον φαω οποιος θελει να καπνισει εξω στο μπαλκονι παρακαλω. Ελπιζω να τα καταφερω

Δημοσίευση

Γειά σου ΕλένηΧ! Εγώ που τα έχω τα... κιλάκια μου??? Το θέμα είναι να έχουμε πειθαρχία... και καλά αν έχεις ανακατωσούρες ή τάση προς εμετό και δε μπορείς να φας! Αν όμως είσαι λιχούδι... όπως είναι η αφεντιά μου? Ο γιατρός σου τί λέει? Δεν σε παρακολουθεί? Δεν προσέχει το βάρος σου? Μόνον εκείνος θα μπορέσει να σε βοηθήσει απόλυτα...

Εγώ πάντως, από τώρα, που είμαι στις προσπάθειες, προσπαθώ να αποφεύγω "τις βλακείες" και να τρώω όσο μπορώ λογικές ποσότητες και σωστές τροφές (που είμαι και λιχούδα κι είναι εξαιρετικά δύσκολο!!!) αλλά δε με νοιάζει καθόλου... αρκεί να μου έρθει κάποια στιγμή ένα στρουμπουλό μπεμπάκι...

Κι όσο για το πώς τα χάνεις μετά τη γέννα... η κολλητή μου γέννησε τις προάλλες την κορούλα της. Όντας σχετικά στρουμπουλούλα (με καμπύλες που λέμε) και με πολύ προσεκτική διατροφή, εξάντλησε το 9μηνο, παίρνοντας όλα κι όλα 8 κιλά, εκ των οποίων, μία εβδομάδα μετά τη γέννα, όχι απλώς ίχνος δεν υπήρχε... αλλά έχασε κι άλλα 3!!! Δεν προλάβαινε να σκεφθεί το φαγητό... δεν την άφηνε η μικρή της!!!

Δημοσίευση

πριν μεινω εγκυος ειχα φτασει 38 κιλα ναι καλα ακουατε ειχα νευρικη ανορεξια ημουν ενας σκελετος και όμως εγω δεν καταλαβαινα το προβλημα .Οπως ειναι γνωστο δεν μπορουσα να δουλεψω να συγκεντρωθω να αποδωσω και βεβαια δεν μπορουσα να μεινω εγκυος.Με τη βοηθεια του ενδοκρινολογου μου πηρα μεσα σε ενα χρονο περιπου 16 κιλα ετσι εφτασα στα 54 βεβαια για να τα καταφερω ηταν οχι απλα δυσκολα αλλα αθλος .Και ομως τα καταφερα και εμεινα εγκυος .Ο γυναικολογος μου ηταν πάντα αντίθετος με τα πολλα κιλα η αληθεια ειναι οτι δεν στερηθηκα τιποτα ετρωγα τα πάντα αλλα με μετρο γενικοτερα δνε ειμαι των γλυκων αλλα εκανα μια μεγαλη υπερβαση .Το καφε τον πινω γλυκο επινα 2 καφεδες τηνημερα ετσι καταναλωνα καθημερινα 5 κουταλακια ζαχαρη δηλαδη 100 θερμιδες ημερ. μονο απο το καφε.

Πηρα μόνο 6 κιλα και οταν βγηκα ειχα χασει και άλλα δυο δηλαδη ξεκινησα με 54 κιλα την εγκυμοσυνη και εγω βγηκα απο του νοσοκομειο 52 κιλα .Ο πρωτος χρονος ηταν μια χαρα και ο δευτερος εως του μετακομισα και ηρθα σε μια περιοχη που ημουν τελειως μονη εγω και το ψυγειο μου .Πηρα 10 κιλα τωρα ειμαι 60 εκει κυμαινομαι απο 58-62 .Για μενα αυτο ειναι φρικτο αλλα τι να κανω προσπαθω αλλα πλεον ειμαι και 38 και τα κιλα δεν φευγουν ευκολα .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...