Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεννησε η Dor@ !

Recommended Posts

Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε η Δώρα μας την Τετάρτη 17 Μαρτίου.

Την επισκέφτηκα σήμερα στο μαιευτήριο, όπου και τη γνώρισα από κοντά.

Και δε θα είναι καθόλου υπερβολή να πω ότι είναι η πιο κεφάτη, η πιο χαμογελαστή και η πιο 'super power' μαμά 3 ημερών που έχω γνωρίσει!!!

Ο τοκετός δεν την πτόησε καθόλου και δεν κοιμήθηκε ούτε λεπτό τις πρώτες δυο νύχτες για να μη χάσει ούτε στιγμή από το ξεκίνημα του μικρού της πρίγκηπα σε αυτό τον κόσμο.

Δώρα μας γλυκειά, να σου ζήσει ο μπεμπούλης και να είναι πάντα γερός και χαρούμενος!

Ό,τι καλύτερο να του συμβεί στη ζωή του και να είστε πάντα δίπλα του να τον χαίρεστε και να τον στηρίζετε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να της ζήσει το μωράκι...τι ωραια κίνηση βρε Ελενα μου...μπραβο σου να πας να την γνωρίσεις...εισαι καταπληκτική...φιλιά πολλά αν μιλήσετε...περιμένουμε νεα της.:kiss: :kiss:

Καταπληκτική ήταν η ευκαιρία που είχα να πάω και να τη δω!

Και χάρηκα τόσο πολύ γιατί είναι υπέροχος άνθρωπος. Μιλούσαμε για ώρα και ένιωθα σα να την ήξερα από χρόνια... Κάτω από άλλες συνθήκες (αν δηλαδή δεν έπρεπε να φύγω για να μην την κουράσω άλλο), ακόμα θα ήμουν εκεί, να μιλάμε για τα μωρά μας, τους παιδιάτρους, το θηλασμό, τις εμπειρίες μας πριν και μετά τον τοκετό και χίλια δυο άλλα!

Να ζήσουν μαμά και γιος!

Να ζήσει το μωράκι της Dor@!! Γερό κι ευτυχισμένο να είναι στη ζωούλα του!

Καλά σαράντα στη λεχώνα μας!

Έλενα ευχαριστούμε για τα καλά νέα που μας έφερες!!! :)

Να της ζησει το νινακι της!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Το αγορουλινι της!!!

Πολυ χαιρομαι οταν μαθαινω για super happy μανουλες!!!

Να ειναι και οι δυο παντα καλα και να εχουν ο ενας τον αλλο στηριγμα και χαρα στη ζωη τους!!!!

Δωράκι να σας ζήσει ο μικρός σας πρίγκιπας!!!!Να είναι πάντα ευτυχισμένος και καλότυχος!!!!Πάντα υγεία στον μπόμπιρα και σε όσους αγαπάς!!!

Καλή λοχεία να έχεις!!!!

Δωρα μου Συγχαρητηρια για το μωρακι σου που το εφερες στον κοσμο!Να σου ζησει!Να ναι παντα γερο και ευτυχισμενο!!!Με μια πολυ καλη τυχη!Να στε καλα και να τον χαιρεστε!Σας ευχομαι καθε ευτυχια αν και τωρα πια την εχετε στην αγκαλια σας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...