Μετάβαση σε περιεχόμενο

τριτη αποβολη 2ου τριμηνου


Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.

ΕΚΛΕΙΣΑ ΑΙΣΙΩΣ ΤΑ 29 ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ 22Η ΕΒΔ.

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΡΕΣΚΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ,ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΟΜΟΛΟΓΩ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ.Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΣΚΑΓΑ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕ.ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΟΜΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΝΙΑΚΟΥ ΥΓΡΟΥ.ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ PREPAR ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΩΖΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ,Η ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ?ΠΑΘΑΙΝΩ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ,ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΓΕΝΝΑΩ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ 22Η ΕΒΔ,Η ΜΗΤΡΑ ΑΝΤΕΞΕ,Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΥ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.

ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ,ΟΚ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΩ.ΜΕΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΟΥ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ.ΣΤΙΣ 19ΕΒΔ,ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ,ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΗΤΑΝ ΗΔΗ 7ΕΚ.ΣΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ,ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕ.ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΜΩΡΟ,ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΞΕΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΛΚΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ,ΠΟΝΑΓΕ ΟΜΩΣ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΡΑΧΗΛΟΥ.ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΒΑΤΕΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ.ΑΝΤΕ ΛΕΩ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΔΕΣΗ,ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΝΝΑΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΩ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ,ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ,ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.

ΜΕΝΩ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ 12Η ΕΒΔ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΔΕΣΗ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕΝΩ ΚΛΙΝΗΡΗΣ ΚΑΤΑΠΙΝΟΝΤΑΣ PREPAR ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ.ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΜΑΤΑ ΞΑΝΑ.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΛΙ,Η ΑΙΤΙΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑ,ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΡΑ, PREPAR ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ.ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ,ΑΝΤΕ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΕΡΜΑ Ο ΠΟΝΟΣ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ,ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ,ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΒΙΩΣΙΜΟΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙ ΜΕΡΕΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΒΟΛΗ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΑΛΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΕΑΜ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΝΑ ΠΟΝΕΣΩ.ΤΡΟΠΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΚΟΛΥΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΗΤΡΟΣΥΣΠΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΦΟΒΟΤΑΝΕ ΟΤΙ Η ΜΗΤΡΑ ΘΑ ΑΔΡΑΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ.ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΗΡΕΜΗΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΑΦΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΝΕΚΡΟ ΜΩΡΟ,ΕΠΑΘΑ ΠΑΛΙ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΞΕΣΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ.ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ.

ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ,Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ,ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ.ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ Η ΜΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ.Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΟΥ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,Η ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΛΑ ΒΡΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ.ΕΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ,ΜΕΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ,ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ,ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΟ,ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ,ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΑΜ!ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ,ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΕΣ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ 20 ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ.ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ Μ@Κ@ΚΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΓΙΗ ΩΑΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΤΗ ΜΗΤΕΡΑ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΤΡΕΛΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ,ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΞΕΡΩ ΦΕΡΘΗΚΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ.

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΆΥΤΕΣ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ.

ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ,ΙΣΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΙΣΩΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ.

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έίναι τουλάχιστον τραγικό όλο αυτό που έζησες και πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια που να μπορέσουν να απαλύνουν τον πόνο σου. Οι εμπειρίες που έζησες είναι απίστευτες και σε θαυμάζω για το κουράγιο σου.

Ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Όμως νιώθω πως θέλω να σου ευχηθώ να κάνεις κουράγιο κσι να έχεις δύναμη.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις δει κάποιον άλλο γιατρό. Δεν θέλω να πω ότι δεν είναι καλός γιατρός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Εδώ στο forum έχω συναντήσει πολλές φορές το όνομα ενός συγκεκριμένου γιατρού, ο οποίος λένε είναι πολύ καλός. Το έχω ακούσει και από φίλη που τον έχει γυναικολόγο. Είναι καθηγητής και το ιατρείο του νομίζω είναι στην Λ.Αλεξάνδρας. Θα σου στείλω το όνομα σε pm.

Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.

Σου εύχομαι κάθε καλό πραγματικά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου δεν υπαρχουν λογια για να σου γραψω!!!!τα ειπες ολα μονη σου!!!!:( :( :( ειναι κριμα και αδικο αυτο που σου συμβαινει!!!!ομως δυστυχως δεν μπορεις να τα βαλεις με το θεο!!!!οτι και να σου πω ειναι λιγο και καθολου παρηγορω μπροστα σε ολα αυτα που εχεις περασει!!!ξερω ενα πολυ καλο γιατρο,λενε οτι ειναι κορυφη...τον λενε χασιακο!πηγαινε να σε δει.....σου ευχομαι να κρατησεις γρηγορα ενα μωρακι στην αγκαλια σου!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσι μου ευχομαι να ναι το τελευταιο αυτο που σου συμβαινει!Αυτο που θα σου πω ειναι πως μια φιλη μου μενει εγκυος την πρωτη φορα κ αποβαλει περιπου 3 μηνων ειπαν απλα ετυχε οι γιατροι..μενει εγκυος ξανα μετα απο 7-8 χρονια (ειχε χωρισει μετα την αποβολη)στον τριτο παλι αποβολη σε αλλο γιατρο αυτη τη φορα,της εκανε την εξεταση θρομβοφιλιας κ αυτο ηταν το προβλημα.Στους 5 μηνες ξαναμεινε εγκυος κ καθε μερα εκανε μια αντιπηκτικη στην κοιλια της κ για 40 μερες που γεννησε φυσιολογικα κ το μωρο της ειναι ενας κουκλος κ αυτη πλεον χαζομαμα!!!Ελπιζω να σε βοηθησα κ να πηρες λιγη δυναμη...

Απορω ομως εξεταση θρομβοφιλιας δεν εχεις κανει ακομη η γενικα εξετασεις δεν σου εδωσε ο γιαρος σου?Δεν ξερω ποιος ειναι ο γιατρος της θα τη ρωτησω κ θα σου πω.

Φιλια

Κατερινα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

[

Απορω ομως εξεταση θρομβοφιλιας δεν εχεις κανει ακομη η γενικα εξετασεις δεν σου εδωσε ο γιαρος σου?

Ο γιατρος μου δεν μου ειπε τιποτα ουτε και με καθοδηγησε για το ποιες εξετασεις πρεπει να κανω,μονη μου ψαχνω.θρομβοφιλια θα κανω τωρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσακι πηγαινε σε ενα αλλο γιατρο γιατι αυτος απο οτι καταλαβα δεν λεει και πολυ!!!!μα ειναι δυνατον με τρεις αποβολες και να μην σε βαλει να κανεις εξετασεις;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ό,τι και να πω ειναι λίγο μπροστά στον πόνο που έζησες και είναι ακόμα φρεσκος.

Εγώ ίσως υποψιαζόμουν και τον γιατρό. Το έπαθες ήδη 2 φορές και έπρεπε να σε είχε βάλει να το ψάξεις καλύτερα.

Μην αφήσεις τον πατέρα των παιδιών σου έτσι μόνο του. Έχετε ο ένας τον άλλον και μαζί θα το ξεπεράσετε. Η απώλεια είναι μεγάλη και για τους δυό σας. Το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ είναι η 4η εγκυμοσύνη να είναι εντελώς διαφορετική και να καταλήξει μετά από 40 εβδομάδες στη γέννηση του παιδιού σας.

Σκέφτομαι όσα πέρασες και σφίγγεται η καρδιά μου. Είσαι δυνατή και μπράβο σου που το πάλεψες τόσο για ένα παιδάκι. Με τη σωστή βοήθεια πιστεύω ότι θα έρθει ένα μωράκι να απαλύνει τον πόνο σου και να καλύψει το κενό που σου άφησε όλη αυτή η περιπέτεια.

Μακάρι το χαμόγελο να επιστρέψει σύντομα στο πρόσωπό σου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Fiore καλά έκανες και τα έγραψες.Όλες οι κοπέλες εδώ μέσα είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμες να σου δώσουν συμβουλές.. Λυπάμαι πραγματικά για ότι σου συνέβη.:( Πίστεψέ με όμως ο θεός είναι μεγάλος και δεν πρόκειται να σας αφήσει χωρίς παιδάκι. Μην παρατάς τις προσπάθειες είσαι ακόμα μικρή. Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις. Εδώ θα είμαστε πάλι όταν θα ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου..:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχω λογια fiore!Είναι πραγματικό τραγικό αυτό που περασες!

Να σκέφτεσαι μόνο οτι έχεις δίπλα σου έναν σύζυγο που πραγματικά σε αγαπά και θα αποκτησετε παιδάκι σίγουρα...Δεν πρεπει να το βάλεις κάτω...Πιστεύω με τις κατάλληλες εξετάσεις θα βρεις το πραγματικό πρόβλημα και θα το πολεμήσεις!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά απο εδώ και πέρα...Ο θεούλης δεν αφήνει κανέναν!Να'σαι σίγουρη για αυτό!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fiore, κορίτσι μου... ό,τι και να σου πω.. ξέρω πως τώρα δε θα σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα. Μπορώ να καταλάβω ελάχιστα το πως νοιώθεις, παρ'όλο που'χω 2 αποβολές στο "βιογραφικό" μου.. αυτή τη στιγμή κλαίω για τις ψυχούλες σου, κλαίω για σένα και τα όσα πέρασες..

Φρόντισε να κάνεις οπωσδήποτε αυτές τις εξετάσεις (το λεγόμενο πακέτο "για καθ'εξιν αποβολές" ). Τις έκανα κι εγώ και έδειξαν κάτι παρόμοιο με θρομβοφιλία. Μου είπαν πως με την κατάλληλη θεραπεία θα μπορέσω να τα καταφέρω. Αν θες λεπτομέρειες ευχαρίστως.

Να ξέρεις πως δεν είσαι μόνη σου. Όλα τα κορίτσια του mammy, είμαστε εδώ ανά πάσα στιγμή και για ό,τι χρειαστείς, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό.

Σου στέλνω την αγάπη μου κι ας μην σε ξέρω ακόμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι πολύ τραγικό αυτό που σου συνέβη όχι μόνο μια αλλά τρεις φορές! Θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις και σε κάποιον άλλο γιατρό, γιατί πιθανόν να υπάρχει λύση γι'αυτό! Η γυναίκα του αδερφού μου, είχε 2 παλίνδρομες κυήσεις από θρομβοφιλία και η τρίτη εγκυμοσύνη πήγαινε κατα κει κι αυτή! Αντ'αυτού, η γυναικολόγος της την παρέπεμψε σε μια ομάδα γενετικής στο Ιασώ, οι οποίοι βρήκαν το πρόβλημα και κατάφεραν όχι μόνο να κρατήσουν το μωρό αλλά να κάνει και 2ο μετά από λίγο! Είναι 3 1/2 η μεγαλή και 2 1/2 η μικρή, πολύ ζωηρές και κατά την γνώμη μου πανέμορφες.. Σαν χαζοθεία τα λέω.. Αν θελήσεις, μπορώ να ρωτήσω την νύφη μου, και να σου δώσω πληροφορίες! Στείλε μου pm, αν θες ν'αλλάξουμε τηλέφωνα και να μιλήσεις και με την ίδια την νύφη μου που θα στα πει καλύτερα!

Κουράγιο γλυκειά μου, ξέρω ότι τίποτα δεν μπορεί ν'απαλύνει αυτό που νιώθεις, αλλά θα χαρώ πολύ να βοηθήσω και να καταφέρεις να κάνεις τ'όνειρο σου να βγει αληθινό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fiore έγραψε:

Ο γιατρος μου δεν μου ειπε τιποτα ουτε και με καθοδηγησε για το ποιες εξετασεις πρεπει να κανω,μονη μου ψαχνω.θρομβοφιλια θα κανω τωρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:cheer: glukia mou diavasa kai egw auta ta toso pikramena logia sou kai ponese i psuxi mmou giati kai egw reis apovoles eixa.exw kai egw thromvofilia kai apo auto to pragma exana ta mwrakia mou.tw vrethike lusi ekana eneseis uparinis stin koilia mou kai ekana mia beboula pou twra einai 7misi minwn.piran kai to emvrio gia eksetasi anosologikwn aitiwn mou eipane.kata tin gnwmi mou nomizw xreiazese pio empeiro giatro kai enan aimatologoaegw exw kai tous 2 pou me voithisasn polu,an theleiseis na sou dwsw ta stoixeia tous polu euxaristws. sou euxomai olopsuxa glukia mou i epithimia sou na xaideueis tin koilitsa sou kai na niwtheis ta skirtimata na ginei pragmatikotita kai mexri to telos auti tin fora....................................................................me sevasmo kai ektimisi se mia ponemeni pusi kai me ena gluko :laugh:

xamogelo

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσι μου πολύ λυπάμαι :( :(

Εχω συγκλονιστεί :( :(

Με εκπλήσει που είσαι τόσο δυνατή...

Απο τα λεγόμενα σου δείχνεις την ποιότητα του χαρακτήρα σου και την απέραντη αγάπη που έχεις μεσα σου,να είσαι σίγουρη πως ο Θεός μια μέρα θα σου χαρίσει το ομορφότερο πλάσμα για να του δώσεις την αγάπη σου και θα σε κάνει πολύ πολύ πολύ ευτυχισμενη,πράγμα το οποίο σου έυχομαι ολόψυχα!!

Βρές ενα καλό γιατρό γιατί νομίζω αυτός που έχεις δεν σε βοηθάει οσο θα έπρεπε :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

ΑΠΟΡΩ δέν έχουν ψυχή αυτοί οι άνθρωποι???? :angry: :angry:

Μήν πληγώνεις τον αντρούλη σου,θα έρθει το παιδάκι και θα πάνε ολα καλά :) .Μείνετε μαζί ενωμένοι να παλέψετε για την απόκτηση αυτού που τόσο ονειρευόσαστε και να σου πώ και κάτι,ο πόνος όταν μοιράζεται είναι πιο ελαφρύς.Στα καλά και στα άσχημα ΜΑΖΙ αυτό είναι αγαπη!!!

Σου έυχομαι καλή δύναμη και όλα να πανε καλα στο εξης.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΜΩΣ ΨΑΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ.ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ !! ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΣΤΙΝ 9Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΞΑΝΑΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΤΗ ΕΝΑΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ !!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ, ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ,

ΕΧΩ ΘΡΟΜΒΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΕΣΕΙΣ ΥΠΑΡΡΙΝΗΣ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕ ΘΡΟΜΒΟΥΣ & ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ...ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ ΠΟΝΟΣ ΓΕΝΝΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ!!

ΕΠΕΙΔΗ ΌΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!! ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ p.M.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν εχω λόγια να σου περιγραψω το πόσο με εκανες να ανατριχιάσω..πραγαμτικα κοπέλα μου δεν μπορω να σου πω τίποτα παρα μόνο να σου δώσω ολες μου τις ευχες για να βρείς την ακρη και να χαμογελασεις ξανα.Τιποτα δεν μπορεί να απαλυνει τον πονο που εχεις περασει όμως μην χανεις την ελπιδα σου.Και το λεω αυτό γιατι δεν μπορει να πονας τοσο χωρίς καποια στιγμή να σου ερθει η χαρα.Ειναι αδικό.Προς θεου μην κανεις ασχημες σκεψεις για την σχεση σου με τον αντρα σου.Σε αγαπαει και θελει εσενα το χαμογελο σου.Με το να σκεφτεσια να χωρίσεις δε νομίζω να το κανει να νιώσει καλύτερα.

Ουτε και εσενα.Δε θελω να παιζω εξυπνη και ψυχραιμη αλλα πραγαμτικα με εκανες να δακρυσω και να ευχομαι να μη σε βρει κανενα αλλο κακο.

Μονο ευτυχια κοπέλα μου !πραγματικα ΜΟΝΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκι μου, αφού θέλεις πάρα πολύ ένα παιδάκι, γιατί δεν κάνεις μία δραστική κίνηση, ν' αλλάξεις γιατρό? Ξέρεις πόσες γυναίκες ταλαιπωρούνται από την ανευθυνότητα του γυναικολόγου τους! Ψάξε βρες έναν άλλον, βρε κοπέλα μου, και κάνε, ή μάλλον απαίτησε τον να σε καθοδηγήσει για εξετάσεις μανούλα μου, μη χάνεις χρόνο, κι ο Θεούλης μας θα σε δικαιώσει, θα σε ανταμείψει για όλες σου τις απώλειες! Και προς Θεού... μην αφήνεις τον αντρούλη σου! Για κάθε μέλλουσα μαμά, θαρρώ πως ο μέλλων μπαμπάκας είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ! Μην καταστρέφεις την ζωή σου και την ψυχούλα σου! Αν πάλι, πιστεύεις στον Θεούλη μας πολύ, γιατί δεν πας μία βόλτα σε κάποιο μοναστήρι, μήπως μέσω της προσευχής βοηθήσεις την ψυχούλα σου να ηρεμήσει! Ευτυχώς, στην Ελλάδα μας, έχουμε πάρα πολλά μοναστήρια κι εκκλησίες για να προσευχηθούμε! Μην εγκαταλείψεις ούτε λεπτό τις προσπάθειες σου και το όνειρο σου! Πάλεψέ το κι εμείς εδώ είμαστε μάτια μου! Εξάλλου, μικρή είσαι ακόμη βρε κορίτσι μου! Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΛΑΨΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΓΑΛΟΨΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΒΟΛΙΚΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να τα αλλαξεις το γιατρο σου

Εχω υποψην ενα γιατρο που θα σε καθοδηγησει με τον καλυτερο τροπο (χωρις απο την αλλη να σκεφτεται το κερδος και να σε υποβαλλει σε περιττες εξετασεις)

Σου στελνω τα λοιπα σε pm

Ειμαστε εδω οποτε θελεις να μοιραστεις οτι νιωθεις

Κουραγιο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

fiore μου ειλικρινα δεν θα μπορουσα να πω τιποτα....λυπαμαι παρα πολυ για αυτα που χρειαστηκε να περασεις!!!!!Διαβαζοντας με επιασε ενα σφιξιμο στην καρδια!Τι περασες κοπελα μου!!!Η περιγραφη σου κοβει την ανασα!!!Σου δινω ολες τις ευχες μου για ολα τα καλα του κοσμου!!!Να ρθουν στην ζωη σου και απο δω και περα οτι δακρυ πεσει να ειναι απο χαρα!!!Δεν αξιζει σε καμια γυναικα κατι τετοιο!!!Ευχομαι ολοψυχα να ειναι κατι για το οποιο θα υπαρχει λυση!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ta koritsia exoun kalipsi oti tha sou apantousa kai ego.thelo omos na prostheso oti kai gia mena ine i pio skliri stili pou exo diavasi.THABMAZO TIN AKSIOPREPIA SOU.0 theos na sou dosi dinami na kanis kenourgia prospathia(afou kanis oles tis exetasis).kai na kratisis to paidi sou agkalia.sou stelno tin agapi mou.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειλικρινά μ'έχει συγκλονίσει η ιστορία σου ! Πρέπει να σου πω ότι αυτή τη στιγμή είμαι στο γραφείο και κλαίω σαν μικρό παιδί (οι συναδελφοί μου τα'χουν παίξει! )...

Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά θα πρέπει να προχωρήσεις .. ! θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ν'αλλάξεις γιατρό . Προφανώς κάτι συμβαίνει στον οργανισμό σου ! αλλά η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ που ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πιστέψω πως δεν μπορούν οι γιατροί να σε βοηθήσουν!

Κάνε κουράγιο και όλα θα πάνε καλά! Τουλάχιστον έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε βοηθάει και σε στηρίζει .. ! Ξέρεις πόση στεναχώρια περνάει και ο αντρούλης σου? πρέπει να φανείς δυνατή για χάρη του !!

ΟΛα θα πάνε καλά .. εγώ είμαι σίγουρη .. πίστη θέλει ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...