Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Mariaa, σου εύχομαι όντως να είσαι έγκυος αλλά ακόμη και να μην είσαι δεν χάλασε και ο κόσμος. Δες το θετικά . Πες πως ξεκινάτε πάλι απο την αρχή . Είναι πράγματι μια καινούργια αρχή . Γιορτάστε την! Πλησιάζει και η γιορτή των ερωτευμένων!

Πολύ θα ήθελα να μάθω νέα σου.

Δημοσίευση

Mariaa, σου εύχομαι όντως να είσαι έγκυος αλλά ακόμη και να μην είσαι δεν χάλασε και ο κόσμος. Δες το θετικά . Πες πως ξεκινάτε πάλι απο την αρχή . Είναι πράγματι μια καινούργια αρχή . Γιορτάστε την! Πλησιάζει και η γιορτή των ερωτευμένων!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να μην περνούσαν οι γυναίκες αυτήν την διαδικασία! Λυπάμαι! 
    • Γεια σας κορίτσια! Εγω είμαι πιο μετα απο εσάς, είμαι τον Απρίλιο αλλα λόγω καισαρικής και 2ου παιδιού μπορει να είμαι και Μάρτιο, οπότε έρχομαι στην παρέα σας! Είμαι στην 7η εβδομάδα και τωρα ξεκινάνε οι ανακατωσουρες, κάθε μερα είμαι και απο λιγο χειρότερα. Και εχω και φοβερή κουραση και υπνηλία ολη τη μερα μεχρι να φτασει το απόγευμα που αρχιζω και συνερχομαι καπως. Επίσης εχω έναν πόνο στη μέση απο πολυ νωρίς, δεν ξέρω αν σχετίζεται με την εγκυμοσύνη αλλα εδω και 3 βδομάδες παει κι έρχεται..
    • Όλα τα βρεφικά είναι έρωτας...!!! 🥰 Να περάσει ο καιρός να ξεκινήσουμε τα ψώνια ....! Εγώ φοβάμαι ακόμα να πάρω κάτι...έτσι όπως είναι η κατάσταση μου 
    • Βλεπω κι εσυ επιασες το τζοκερ… Οπως το λες…. Ειναι μη σου τυχει… Οπως και πολλα αλλα στη ζωη φυσικα… Εκανες μετεπειτα παιδακι/α; 
    • Θα συμφωνήσω με τη κοπέλα παραπάνω. Αν θες να πάρεις τα μέτρα σου θα πρέπει οχι μονο να μην στείλεις τη μικρή παιδικό, αλλά γενικά να φοράς μάσκα έξω, μη σου πω να τους αποφεύγεις κ όλους στο σπίτι. Να μπεις δηλαδή σε καραντίνα. Δυσκολο.  Δυστυχώς κ εγω είμαι παθουσα και εκανα διακοπή στον 6ο μήνα. Τοτε ο γιατρός με ρώτησε αν είμαι δασκάλα κ αν έρχομαι σε επαφή με παιδια. Ούτε δασκάλα είμαι, ούτε παιδί ειχα. Βασικά ούτε ήξερα τι ηταν , δεν ειχα ποτε κανένα σύμπτωμα, ο άντρας μου επειδή έκανε κ αυτός την εξέταση δε κόλλησε ποτέ..εγω όμως την πάτησα. Ειναι να μη σου τύχει. Να πλένεις καλα τα χέρια σου αυτη ήταν η γενική οδηγία.  Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!💗  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...