Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ....

Recommended Posts

κοριτσια δεν ξερω τι με πιανει

το αγχοσ αυξανεται, τρελη ανυπομονησια, συωεχη ερωτηματα στο μυαλο

και γυρω μου ακουω συωεχεια για εγκυμοσυνες (καλο ειναι αυτο) οποτε το μυαλο μου ειναι συνεχεια εκει

τι να κανω για να ηρεμησω;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ!!!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΙΝΑΚΙ!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΗΡΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΙΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 15ΜΕΡΟ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΨΙΛΟΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ, ΔΕΝ ΘΕΚΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΛΙ:(

κουκλιτσα μου μην απογοητευσαι!!!!!που ξερεις μπορει τωρα να εχεις ενα σπορακι μεσα στη κοιλιτσα σου!!!!!.....ποτε περιμενεις περιοδο(φτου,φτου μακρια);;;;

24 ΜΕ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΚΕΙ

Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ

κοιτα να δεις δεν φτανει να ειμαι μονο εγω αισιοδοξη αλλα και εσυ!!!!!απο οτι καταλαβα ειναι η πρωτη φορα που εχεις τοσες μερες πονακια,οποτε ισως και να ειναι κατι αλλο!!!!!ευχομαι πραγματικα να εισαι εγκυος κουκλιτσα μου!!!!;)

VIONI13, γεια κ απο μενα...

Θελω να σου πω οτι οπως πολλες κοπελες ετσι κ γω περασα απ την φάση που εισαι τωρα.Ξερω καλα οτι ολοι σου λεν να κανεις υπομονη να μην απογοητεευσαι κ να μην σε παιρνει απο κατω...Ξερω ομως καλυτερα ποσο δύσκολα ειναι ολα αυτα να τα κάνει μια κοπελα που καθε μερα παρακαλα κ προσμένεινα της στειλει ο Θεουλης ενα μωρακι...

Δυστυχως δεν ειναι ολες οι κοπελες τυχερες οπως μερικες που συλλαμβανουν αμεσως, αλλα τι να κανουμε ολα ειναι μεσα στη ζωή.

Δεν ξερω ποσο καιρο προσπαθεις αλλα ξερω οτι σιγουρα θα σου φαινεται αιωνας,περυσι ημουν κ γω στην θεση σου κ μου διναν κουραγιο αλλα κοριτσια απο το μαμυ...

Να εισαι οσο μπορεις χαλαρη κ να ξερεις οτι ο Θεος μας ακουει ολες, κ αν το θες τοσο πολυ συντομα θα σου στειλει το μωαρκι σου....

Πολλα φιλια:unsure:

Syntoma tha ta katafetete

KAI ESEIS koritsakia mou....

..... me tin voitheia tou Theou!

Min "ta paratisete"

kai min stanatate na xamogelate......

.......den tha argisei to thaumataki sas!!!

Na exete pisti...!!!

Kai.... to mammy edw!

Mazi , mia parea!!!!!!!!

Απ'ότι βλέπω όλες στην ίδια κατάσταση είμαστε!

Αχ βρε VION άντε να περάσουν οι μέρες και την άλλη εβδομάδα να λέμε τα ευχάριστα!

VION13 ολες οι κοπελες που βρισκονται στο σταδιο της συλληψης περνανε αυτην την φαση!Οποια πει οχι θα πει ψεματα πιστευω....τουλαχιστον στην αρχη μια αγωνια παραπανω υπαρχει εκτος κι αν πιασει αμεσως που δεν προλαβαινει καν να το σκεφτει χι χι χι!!!Ολα αυτα μεχρι βεβαια η καθε κοπελα ξεχωριστα συνειδητοποιησει τι κακο κανει το αγχος και το αποβαλει...Ετσι κι εγω ημουνα ακουγα εγκυμοσυνη και αγχωνομουν ακομα πιο πολυ...ενιωθα χαλια γενικα βιαζομουν...τωρα ομως εχω ηρεμησει λεω οτι ειναι να γινει θα γινει και αν εχω και κατι θα το διορθωσω και θα συνεχισω τις προσπαθειες με τρελα...

Προσπαθησε να το περασεις στο μυαλο σου σαν κατι ευχαριστο και οχι αγχωτικο....γιατι στην ουσια και η περιοδος αυτη της συλληψης εχει καιτην χαρη της!

Ευχομαι συντομα σε οσες κοπελες προσπαθουν να ρθει το θαυμα γρηγορα και η κοιλιτσα να γινει πισινουλα με ενα κολυμβητη η κολυμβητρια μεσα χα χα!!:-)

Min fwvaste koritsia mou...

Tha ta kataferetai kai eseis...

O theos einai megalos...

Na exetai pisti...

To kalo pragma argei na erthei kai mas erxetai ekei pou den to perimenoume...

Ola ta kalitera apo mena...

ΑΧ ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ--ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΩΣ-ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ-ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ--ΟΛΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ-ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ--ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ---ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

τελικα κοριτσια αδιαθετησα πιο νωρισ στισ 20 του μηνα αντι για 25,

τι να πω ας ελπισουμε στον επομενο μηνα:)

καλη επιτυχια σε ολεσ μασ κοριτσια

Ax re koritsia mou kalimera...

Ate den mpirazei,,,

Min stenaxwrethite...

Sas euxwme ola kalitera ton epomeno mina...

Kai na sas erthei to ninaki ekei pou den tha to perimenetai...

Filia polla...

O theoullis mazi sas...

VION13 καλημερα!!Δεν πειραζει κουκλιτσα μου εσεις να στε καλα!Και θα δεις τον επομενο μηνα θα γινει το θαυματακι μονο μην ανυπομονεις και βιαζεσαι....η ζωη θελει υπομονο επιμονη θεληση και πιστη!Να εισαι ηρεμη και ολα θα γινουν ολα!!!Οσο για την ατιμουλα την περιοδο :-).....εγω καμια φορα αν εχω παραπανω αγωνια και ερχεται νωριτερα χαιρομαι γιατι τουλαχιστον δεν με κρατησε σε παραπανω αγωνια!Αλλα να ξερεις μας κανει την χαρη και ερχεται νωριτερα και απο αγχος!Ηρεμησε καλη μου!Φιλακια να εχεις μια πολυ καλη εβδομαδα και θελω χαμογελο μην μου απογοητευεσαι!!!Φιλακιαααααα.....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ.ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ?

Καλημέρα,απευθύνομαι στην vion και σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν. Μήπως να το πιάσουμε αλλιώς το θέμα και να ανοίξουμε μία καινούργια συζήτηση, όπου θα λέμε τι έκανε η καθεμία σήμερα για να χαλαρώσει, για να μην σκέφτεται συνέχεια το θέμα εγκυμοσύνης, ιδέες για εκπληξούλες που μπορούμε να κάνουμε στους άντρες μας. Έτσι θα δίνουμε η μία στην άλλη ιδέες για το πως μπορούμε να χαλαρώσουμε κι ας μην συζητάμε συνέχεια, για συμπτώματα, γόνιμες μέρες κ.τ.λ. Τι λέτε?

τιτλο....μμμμμμμμ........κοριτσια ας το ξεπερασουμε παρεα?ας προσπαθησουμε μαζι???Τροποι να τα καταφερουμε?Αχ δεν μου ερχεται....για πειτε κι εσεις!

αχ θα εχει πολυ γελιο!!!Θα ειναι φοβερο θεμα!!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Περαστικά κορίτσι μου μίλησες με παιδίατρο; Σου έδωσε τίποτα οδηγίες ; 
    • Κορίτσια εμένα ο μικρούλης μου είναι κρυμμένος.  Βασικά εγώ τον κόλλησα...είχα πονόλαιμο και καταρροη.  Τώρα προς το παρόν έχει μυξουλες και μπούκωμα.  Ελπίζω να του περάσει γρήγορα και να πάρει αντισώματα με τον θηλασμό 
    • Ευχαριστούμε για το μοίρασμα!! Τι ωραίες στιγμές!  Χαρα, συγκίνηση, αγωνία, άγχος...όλα μαζί  Θα σου πω ότι κι εγώ δεν την χάρηκα όσο θα ήθελα την εγκυμοσύνη αλλά θυμάμαι ότι όταν το έμαθα παρόλο το άγχος είχα χαρεί πολύ ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα!  Αφού τις πρώτες μέρες κοιτούσα τον άντρα μου σε άσχετες φάσεις και γελούσα και αυτός ήταν πολύ πιο συγκρατημενος μην χαρεί τζάμπα. Αλλά του έλεγα και να μην πάει καλά το ίδιο θα λυπηθουμε είτε χαιρόμαστε τώρα είτε όχι  Μετά φυσικά που όλα πήγαιναν καλά με έπιανε πού και πού το άγχος 
    • Που λέτε κορίτσια, αφού περιμέναμε 4 ώρες αυτό το εξιτήριο, κι ενώ είχε ήλιο, με το που πιάνουμε το μωρό να βγούμε έξω από το μαιευτήριο μαζεύτηκαν όλα τα σύννεφα του κόσμου κι αρχίζει να ψιχαλιζει. Φτάνουμε σπίτι και το μεγάλος (πλέον) κοιμόταν 😆 Οπότε δεν υπήρξε καμία αναμονή στην είσοδο, μπήκαμε τρέχοντας μην παγώσει το μωρό και τον αφήσαμε πάνω στον καναπέ 🥲 Καθόλου instagramable 😆 3 ώρες μετά που πήγα να ξυπνήσω τον μεγάλο, νόμιζε ότι ήμουν εξωγήινος κι άρχισε να φωνάζει τη γιαγιά του!! Αφού τον συνεφεραμε, του λέμε έλα να δεις το μωρό και καθόταν από μακριά και το κοιτούσε. Μετά ξεκόλλησε και του βάλε το χέρι στην κοιλιά κι εκεί ξεμπλοκαρε!! Άρχισε να χοροπηδάει, να χαίρεται!! Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά, τον άρπαξε και κόντεψε ο λαιμός του μωρού να μας φύγει!! Μετά του τον βάλαμε στην αγκαλιά του, αλλά τον γύρισε κάπως και τον έφερε από κάτω του κεφαλοκλειδωμα, σμακ ντάουν φάση, αλλα το έκανε με πολύ χαρά κι αγάπη (ελπίζω 😅) του έδινε και φιλάκια μετά!  Σήμερα το πρωί ήρθε στο δωμάτιο μας, γιατί εκεί έχουμε το λίκνο, και φώναζε "το μωρό κοιμάται" και προσπάθησε να τον νανουρισει κουνώντας το λίκνο με φόρα! Μετά όταν θήλαζα, ήρθε και έλεγε "το μωρό πίνει γάλα" και του έριξε μια φαπα, η οποία στη δική του γλώσσα μάλλον ήταν χάδι... στη συνέχεια άρχισε να χοροπηδάει κιόλας δίπλα μας και να φωνάζει "τραμπολίνο"! Μετά σκούπισε με το χέρι τη μύτη του που είχε μυξες και προσπάθησε να το βάλει στο στόμα του μωρού...  Κορίτσια, νιώθω ότι καλά πάει γενικά, τον συμπαθεί, αλλά νιώθω ότι θα τον ξεκανει κιόλας ταυτόχρονα!! Αλλά μια πραγματική ιστορία αγάπης αδερφών μόλις ξεκίνησε 😅😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...