Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ!!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ! ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΔΟΚΟΛΠΙΚΑ ΥΠΕΡΗΧΟ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ! ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΣΤΙΣ 10/2 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13/3 ΕΚΑΝΑ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ. ΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ 122.5 ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΗΜΟΥΝΑ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ. ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΔΟΚΟΛΠΙΚΑ Η ΜΗΤΡΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΠΙΣΘΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΜΝΙΑΚΟ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΤΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 5Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΛΕΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ.ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;;:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην αγχωνεσαι νανα....εγω ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου με 33,9 χοριακη....καθε δυο μερες εκανα χοριακη....κι εγω ωπισθια μητρα εχω και ολα καλα μου πηγαν....περιμενε να κανεις παλι χοριακη και υπερηχο...σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να σου πανε ολα καλα....φιλακια

Νανά γεια σου και καλώς ήρθες στο mammy! :)

Πολλά μπορεί να συμβαίνουν, πχ η σύλληψη να έγινε λίγο πιο αργά απ' ότι την υπολογίζετε και γι'αυτό η χοριακή να'ναι χαμηλή.

Αν δεις πολύ μεγάλη αύξηση της τιμής της χοριακής, μην ανησυχείς, όλα θα'ναι καλά. Γι΄αυτό σε βάζει να κάνεις επαναλαμβανόμενες, για να δει την εξέλιξη.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Και το σποράκι μέσα στην κοιλίτσα σου να μεγαλώνει κανονικά! :)

Egw stis 4,5 ebvomades

eixa xoriaki 23.......!!!!!!!!!!

Giati xamili i timi sou?

Min anysixeis pantws, auto pou exei simasia

einai na auksanetai......

......kai ontws i syllipsi mporei na egine arga!!!

Me to kalo sou euxomai....

nana30 γεια σου!!μην στενοχωριεσαι καταρχην κ μην γεμιζεις αρνητικες σκεψεις το κεφαλακι σου!ολα καλα θα πανε!!!θα δεις σε λιγο κι αλλες κοπελες που θα γνωριζουν πραγματα σχετικα με το θεμα σου θα σου πουν να μην ανησυχεις.

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να πάνε όλα καλά!! Μην αγχώνεσαι! Όπως είπαν και τα κορίτσια μπορεί η σύλληψη να έγινε πιο αργά!

Περιμένουμε νέα σου με ανυπομονησία!!

Νανα μου ευχομαι ολα να πανε καλα και η χοριακη σου να ανεβει κι αλλο....συμφωνω με τα κοριτσια τα οποια με την εμπειρια τους στο θεμα ειμαι σιγουρη οτι σε βοηθησαν αρκετα!!!Μην ανησυχεις!!Ευχομαι ολοψυχα μια πολυ πολυ καλη συνεχεια και καλη εγκυμοσυνη!!!

Εγώ με εξέταση την πρώτη μέρα της καθηστέρησης, είχα χοριακή 200 και μου είπε ο γιατρός οτι είναι χαμηλη, και να μην κλείσω καν ραντεβού, να την ξανακάνω σε 3 24ωρα

Ανέβηκε κανονικά η τιμή της και τώρα είναι όλα καλά. Υπάρχουν κοπέλες που έχουν ξεκινήσει με πολύ χαμηλότερη χοριακη.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΜΝΙΑΚΟ ΣΑΚΟ. ΕΙΠΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ (ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ) ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ;

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ 2Η Β- ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ 122.5 ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΙΝΕ 1845. ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ;;; ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ!!

η τιμη της χωριακης σου ειναι μια χαρα!!!!!αν τα υπολογησεις και εσυ σε αυτο το συμπερασμα θα καταληξεις καθως οι μοναδες πρεπει να διπλασιαζονται ανα 2 μερες!!!οσο για το εξωμητριο;;;;;αφου ειδατε κουκκιδα στη μητρα σου!!!!πως γινεται ξαφνικα να εγινε εξωμητριο!!!!κοιτα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου και μην αγχωνεσαι χωρις λογο!!φιλια:kiss: :kiss: :kiss:

Θα συμφωνήσω με την προλαλλήσαντα!! Επανέλαβε την εξέταση σου, μην έχεις άγχος κούκλα μου γιατί δεν κανει καλό στο νινάκι σου.. κι όλα θα πάνε καλά!! Η τιμή κι εμένα μου φαίνεται πολύ καλή!!

Καλή συνέχεια.. και τέλεια αποτελέσματα..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ?ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΛΑΒΑ 2 Η 3 ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 5-6 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ.

Νανά μου καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!

Η χοριακή σου μου φαίνεται μια χαρά!!!Όπως σου έχουν γράψει, πρέπει να διπλασιάζεται κάθε δύο ημέρες....

Αν ήταν εξωμήτριο, απο ότι ξέρω, δεν θα έβλεπαν τίποτα μέσα στην μήτρα..

Νομίζω ότι όλα θα πάνε μια χαρά!Πήρες την/τον γιατρό σου να του πείς την καινούργια τιμή της χοριακής?

Άν ναι, τι σου είπε? Άν όχι, γιατί δεν πήρες? ( για αυτό είναι οι γιατροί )...

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...