Μετάβαση σε περιεχόμενο

παντα σωστη η β'χοριακη;;;;;

Recommended Posts

κοριτσια τα φωτα σας!! η εξεταση β'χοριακης,υπαρχει πιθανοτητα ποτε να ειναι λαθος;;; ετυχε να σας συμβει ή να ακουσετε απο αλλες κοπελες τετοια περιπτωση;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω αυτης της αποψης ειμαι αλλα επαθα το εξης:αδιαθετησα μια ημερα μετα τιποτα απολυτως.κατοπιν εκανα τεσρ =αρνητικα.. η γιατρος μου ειπε ειναι νωρις ακομα..περιμενε μερικες μερες κ κανε μια β'χοριακη.. ειχα ολες τις μερες πονους χαμηλα στην κοιλια.. κι ετσι πηγα για την εξεταση να φυγω απο την απορια... βγηκε αρνητικη..κ την επομενη μερα μου εως σημερα μου ποναγε το στηθος.. κι αναρωτιεμαι μηπως.. γιατι χρειαστηκε να παρω κ ισχυρο παυσιπονο κ ξερω οτι δεν κανει ..

Απ' όσο γνωρίζω η β-χοριακή είναι 100 % αξιόπιστη! Καλό βέβαια είναι να ρωτήσεις και τον/την γιατρό σου. Αυτοί σίγουρα ξέρουν πολύ περισσότερα από μας.. Την έκανες σε μέρα καθυστέρησης?? Γιατί μπορεί να μην πρόλαβε να ανιχνεύσει την ορμόνη! Άσε ένα διάστημα κι αν δεν έρθει η ακατανόμαστη.. που το εύχομαι κάνε πάλι μια εξέταση! Κι εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να μεγαλώνει ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!

Φυσικά και μπορεί να γίνει λάθος στο εργαστήριο και να βγουν λάθος οι τιμες της χοριακής. Συνέβηκε στην ξαδέρφη μου που ενώ ήταν έγκυος και ήταν ψηλή η χοριακή της ο γιατρός την έστειλε να κάνει μια επαναληπτική μετά απο 2-3 μέρες και δεν είχε αυξηθεί σχεδόν καθόλου (πράγμα που σημαίνει μάλλον ότι θα αποβάλλει) ενώ μια χαρά εξελίχθηκε η εγκυμοσύνη της και σε άλλο εργαστήριο που πήγε καί έκανε χοριακή βγήκαν άλλες τιμές. Και σε μένα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη βγήκε χαμηλή τιμή χοριακής, η μικροβιολόγος μου είπε ότι μάλλον δεν είναι εγκυμοσύνη αλλά καμιά κύστη :dry: και έχω τελικά ενα γιόκα. Την επανέλαβα όμως μετα απο 3-4 μέρες για να σιγουρευτώ. Αυτες τις 4 μέρες όμως φαντάζεσαι πως έβραζα μέσα μου. Καμιά φορά γίνονται λάθη σ αυτά.

πασχαλιτσα μου δυστυχως η χοριακη ποτε δεν κανει λαθος,μονο αν την κανεις πολλες μερες απο την αναμενομενη περιοδο σου τοτε μπορει να μην φανει!!!

:):) κοριτσια ευχαριστω!!! δεν ξερω γιατι εχω αυτην την αισθηση μηπως εκανε λαθος.. κι αλλοτε εκανα την εξεταση αυτη με τα ιδια αποτελεσματα αλλα αυτη την φορα δεν ξερω τι μου κατσε κ το χω παρει στραβα!δεν εχει να κανει με εμμονη εγκυμοσυνης αλλα με ενοχλησεις που θεωρειται πως ειναι συμπτωματα κυησης.κ που αλλες φορες δεν ειχα.βεβαια δεν το δενω κομπο οτι στανταρ ειναι λαθος κ γι αυτο ηθελα τις γνωμες σας.. μην αρχισω κ νομιζω οτι παραλογιζομαι!!!:) :) η αληθεια ειναι οτι με τις απαντησεις σας διαπιστωνω οτι οκ δεν το χανω ακομα το μυαλο... δικαιως ομως αμφιβαλλω οταν κατι τετοιο εχει συμβει κ σε αλλα κοριτσια.ευχαριστω κ παλι !

πασχαλιτσα και εγω θα συμφωνησω με τα κοριτσια.....ειναι η μονη αξιοπιστη εξεταση εγκυμοσυνης....βεβαια δειχνει εαν περασουν 5 μερες απο την συλληψη....τοτε αρχιζει να ανεβαινει η χοριακη....φιλακια

σε ευχαριστω αρετη!λεω να το δεχτω κι εγω γιατι ειχαν περασει αρκετες μερες πια οποτε δεν μπορει κατι θα εδειχνε... εχετε δικιο!ξεκολλαω λοιπον απο αυτο που ανηκει στο παρελθον κ περιμενουμε την επομενη φορα να δουμε τις εξελιξεις στο μηνα μαρτη/απριλη..

μην αγχωνεσαι καθολου...μην μπεις στο τρυπακι αυτο γιατι εχασες την μπαλα....στο λεω εκ πειρας ...μονο οταν εβγαλα το αγχος απο πανω μου και σταματησα να μετραω εμεινα εγκυος....να χαιρεσαι την στιγμη και που θα παει θα ερθει....φιλακια πολλα

οχι οχι δε μετραω ουτε κι εγω.. εννοω οτι κοιταμε παρακατω.. με αισιοδοξια.. κ πονταρω στον επομενο μηνα.. ετσι απλα γιατι αυτος ακολουθει!!προσπαθω να ελεγχω το αγχος μου κ εγω κ δεν αφηνω πλεον να με καταβαλλει οπως παλιοτερα...το χω πιασει το νοημα του ποσο κακο μπορει να μας κανει το αγχος κ σε ποσα επιπεδα... μεγαλωνοντας επαθα πολλα /εμαθα και πολλα!εχεις απολυτο δικιο !THANK YOU!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΕΝΕΙ 1 ΔΗΚΤΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ:) :)

violeta σε ευχαριστω για την καταθεση της εμπειριας σου!ειχα ενδοιασμους διοτι περα απο το πως νοιωθω εγω(συμπτωματα κτλ) η πεθερα μου εκανε εξετασεις στο ιδιο εργαστηρι κ τις ειπαν οτι εχει θυροειδη.οταν επανελαβε τις ιδιες εξετασεις σε αλλο εργαστηρι (μετα απο παροτρυνση του γιατρου της)τα αποτελεσματα ηταν ακρα αντιθετα κ λεω μηπως!κ το ιδιο συνεβη κ με μια φιλη επισης!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...