Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 70
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ανθουλα μου πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!

Είναι έρωτας τελικά..το ξέρω...το οιδιπόδιο ή όπως άλλιώς το λένε, δεν ξέρω....να σου ζησει το μπουμπουκι σου....ότι επιθυμείς...να είσαι καλά...να μας βάλεις κ φωτο...ξέρω πως νιώθεις κ ειναι ΤΕΛΕΙΑ !!!!

Φιλάκια πολλά....θα τα λέμε....τώρα αρχίζουν τα ωραία !!!:woohoo: :woohoo: :cheer: :woohoo:

Δημοσίευση

Ανθούλα μου να σου ζήσει το αγοράκι σου και να είναι πάντα γερό κι ευτυχισμένο! Είμαι σίγουρη ότι η στιγμή που έφερες το μωράκι σου στη ζωή είναι ανεπανάληπη, γι'αυτό κι εγώ ανυπομονώ να τη ζήσω..

Να έχεις καλή λοχεία κοπέλα μου και να είσαι πάντα δίπλα στο μπεμπάκι σου...

Περιμένουμε φωτογραφία του τώρα!

Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ,ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ....

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΑΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια Ανθουλα!!!

Ειδες λοιπον το συναισθημα? Κοντα γεννησαμε τα παιδακια μας!Μπραβο σου που αντεξες και τοσες ωρες τοσους πονους...Χαρα στο κουραγιο σου!

Να τον δεις τον μπομπιρα σου οπως επιθυμεις,να ειναι ΓΕΡΟΣ και καλοτυχος!

Τωρα...σε περιμενει δουλιτσα!!! Join the club of maternity!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΦΙΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

Ανθη μου να σου ζησει το λουλουδακι σου να ειναι παντα γερο ευτυχισμενο και με πολυ καλη τυχη!!!Ευχομαι απο δω και περα να ειναι παντα ετσι φωτισμενη η ζωη σας!!!Γιατι η ευχη και καθε ευτυχια.....οπως λες κι εσυ την κρατας αγκαλιτσα σου!!!Να στε παντα καλα και να τον χαιρεστε!!!!!!

Δημοσίευση

Μπραβο Ανθουλα μου :) .Ειδες τελικα τοσο πονος ποση ευτηχια σου χαριζει?Αχ τα παιδια ειναι ευλογια τελικα.Γερος να ειναι ο παιδαρο σου ευτηχισμενος παντα και χιλιοχρονος.Καλη λοχεια τωρα κοπελα μου και ζηστε την ευτηχια σας με τον γιοκα σας.:)

Δημοσίευση

Ανθη μου σου ευχομαι κ γω με την σειρα μου να σου ζησει ο μπεμπης σου κ να ειναι γερος!!!!

Θελω να σου πω οτι συγκινηθηκα πολυ οταν διαβασα οσα εγραψες πρωτον γιατι θυμηθηκα το καλοκαιρι που μιλουσαμε στο τσατ κ μολις ειχες μαθει οτι ησουν εγκυος κ γω ακομη προσπαθουσα κ μου δινες κουραγιο...Και δευτερον, για την περιγραφη της γεννας σου κ τον φοβο που εχω κ γω για την δικη μου...Για αλλη μια φορα πηρα λιγο κουραγιο...

Ναχαιρεσαι κ παλι τον μικρουλη σου κ ελπιζω να τα ξαναπομε φιλακια....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...