Μετάβαση σε περιεχόμενο

προωρες συσπασεις

Recommended Posts

γεια σας,

μπαινω στη 32 εβδομαδα και δυστυχως εχω ξεκινησει να εχω συσπασεις.

εφτασα να εχω 60% συσπασεις καθε τερτατο.

ημουν 3 μερες στο νοσοκομειο με ορο.

ευτυχως τωρα ειμαι σπιτι και νιωθω πολυ καλυτερα.βεβαια ειμαι με χαπια καθε 5 ωρες τα οποια μου φερνουν απιστευτη ταχυκαρδια.

το θεμα ομως ειναι οτι εχω προβλημα με τον τραχηλο.εχει υποχωρεισει και το μονο που κραταει τη μπεμπα μου ειναι η περιδεση που ειχα κανει.

ειμαι ξαπλωμενη ολη μερα, μονο για τουαλετα μου επιτρεπει ο γιατρος να σηκωνομαι.μου εχει ξεκινησει και κορτιζονη για να αναπτυχθει το αναπνευστικο της μικρης.

εχει τυχει σε καμια σας????

τι να κανω για να φτασω τουλαχιστον τη 35 εβδομαδα???

δε θελω να μπει το παιδακι μου στη θερμοκοιτιδα.:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα σου πω κάτι που μπορεί να ακούγεται κοινότυπο αλλά για μένα είναι η αλήθεια. Μην σκέφτεσαι τίποτα και αφοσιώσου μόνο στο μωράκι σου. Εγώ κάνω συσπάσεις απο τον 5 μήνα αλλά τώρα αισίως μπαίνω στη 35η βδομάδα και πάνε όλα καλά. Βέβαια παίρνω φάρμακα αλλά για να βγουν τα μωράκια μας υγιή κάνουμε πολλά πράγματα.Με το καλό το μωράκι σου!!!!

Eφη μου καλησπέρα εγω ειμαι στην 39η εβδομαδα και στην β επιπέδου ειδαν οτι έχω λιγο κοντο τραχηλο..26mm μου φαινεται..ομως ολα καλα..το μονο που ειναι να κανεις ειναι να μην αγχώνεσαι..Πολλες κοπέλες με περιδεση εφτασαν φυσιολογικά στον μηνα τους..εχε εμπιστοσυνη στον γιατρο σου και ακολούθα κατα γράμμα τις οδηγίες του!!

Η ξαδερφη μου ειχε το ιδιο προβλημα..έπαιρνε prepar..νοσηλευτηκε επισης σε νοσοκομειο με ορο..και γεννησε στην 36η ή 37η(δεν θυμαμαι καλα)εβδομαδα..!!

Εφουλα μου κανε οτι σου λεει ο γιατρος και θα δεις ολα θα πανε καλα!!!Μια γνωστη μου και στις δυο εγκυμοσυνες ειχε κανει περιδεση....αναγκαστηκα δεν εκανε τιποτα ειδικα στην πρωτη μονο στην τουαλετα οπως λες κι εσυ!!Μα αξιζε ετσι δεν ειναι?Κανε λιγακι υπομονη και κατσε στο κρεβατι και οι εβδομαδες θα περασουν πολυ γρηγορα!Ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις!

Ψυχραιμια κοπελα μου πανω απ ολα ..δες βλακειες στη τηλεοραση να φευγει το μυαλο

Εχεις καποιον στο σπιτι να σε βοηθαει (οχι σε δουλειες ενοειται αυτες απαγορευονται αλλα να σου φερνει νερακι φαγητο);

ΔΕ θα σκεφτεσαι τις θερμοκοιτιδες σαν να ναι μπαμπουλας

Στη θερμοκοιτιδα μπαινουν και τελειομηνα μωρακια αν χρειαστει και μετα ειναι μια χαρα!

Εσυ θα κρατησεις το μωρακι σου οσο περισσοτερο γινεται στην κοιλια σου Σε δυο τρεις εβδομαδες δε θα εχεις να φοβηθεις τιποτα

Για την ταχυπαλμια που προκαλει το prepar sου εδωσε κατι;;

MH FOBASAI.ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΥΧΟ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 28 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΟΝΤΟ ΤΡΑΧΗΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΞΑΠΛΑ 5 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΟ.ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΕΠΥΒΑΡΥΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΤΠΤ ΜΕΤΑ ΕΙΧΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΤΑ ΠΡΕΠΑΡ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ

Efoulla mou geia sou agapi mou...

Kane oti sou leei o giatros sou agapi mou...

Kai tha deis pws ola tha pane kala...

Na se ksapla oli mera...

Kai na min kourazesai katholou...

Sou euxwme kali sunexeia...

Kai o theos mazi sou...

Εφουλα μου συνονοματη γεια σου!

Μην στεναχωριεσαι καθολου για τα χαπια! Στο πρωτο μου παιδακι τα επαιρνα σχεδον μεχρι το τελος και τωρα τα παιρνω απο τον τεταρτο μηνα!!Ειναι η μητρα μου δικερος οποτε πρεπει να τα παιρνω γιατι κανει συσπασεις απο τωρα!Να φανταστεις στην αρχη επαιρνα μισο ανα τετραωρο..

Οποτε γιαυτα μη στεναχωριεσαι..Οντως μερικες φορες -εμενα σπανιως-φερνουν ταχυπαλμια αλλα μονο για λιγο..

Απλα ξεκουραση ,οχι πολυ περπατημα,οχι..σεξ..οχι βαρη,κι ολα θα πανε τελεια!!

πολλες ευχες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...