lidiak Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2009 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΖΗΤΑΩ GONAL ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ 5Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ Παράθεση
lidiak Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαίου, 2009 ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Παράθεση
lidiak Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2009 ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Παράθεση
mwro Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2009 ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΕΣ. ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.ΜΟΥ ΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ 5 ΚΟΥΤΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΠΟΣΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ.ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!! Παράθεση
συννεφακι Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2009 μπεσ κ σε καποια αλλα σαιτ μηπωσ βρεισ. εκει διαβασα υπαρχει κ τετοιο θεμα με δωρεα φαρμακων. ενα ειναι το parents.gr k to αλλο ivf forum καπωσ ετσι. εγω ειμαι στη δευτερη εξωσωμ αμα πετυχει σε ενα ενα μηνα σχεδον θα ξερω οτι περισσεψει απο φαρμακα σιγουρα θα τα δωσω. καλη τυχη. φιλια πολλα κ να μασ πανε ολα καλα. Παράθεση
lidiak Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2009 Κοριτσια μου καλα σας εστειλα pm παρακαλω πολυ απαντηστε μου οταν το δειτε περιμενω με αγωνια Παράθεση
lidiak Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2009 κοριτσια μου εχω και ενα κουτι gonal με ληξη τον 08/09 μήπως καποια κοπελα που βρισκεται στην διαδικασια θελει να το ανταλαξουμε με ενα μακρυνοτερης λήξης για να μην μου παει αχρηστο και αυτο Σας παρακαλω πολυ Παράθεση
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.