Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα σε ολους

εδω και 3-4 μερες εχω κατι περιεργες ενοχλησεις.

δεν ειμαι εγκυος(πιστευω).

εχω πονακια χαμηλα στα δεξια,πολλα κολπικα υγρα(και δεν περιμενω περιοδο γιατι πριν 10 μερες τελειωσα περιπου).πολλα νευρα,ζεστενομαι αποτομα,και κανω κατι περιεργους συνδιασμους με τα φαγητα οπως χταποδι κοκκινιστο και στο καπανι φραουλες με σιροπι σοκολατα.οι οποιοι δεν με χαλανε καθολου.και η πεινα μου ειναι απιστευτη.περισσοτερο ανησυχω για τα πονακια.

Δημοσίευση

Συμφωνω κ εγω με τη gastroula μας!

Δεκα με 14 μερες μετα την εναρξη της περιοδου γινεται η ωορηξια με συμπτωματα οπως τα περιγραφεις..πονακια,υγρα κ ισως κ μια σταγονα αιματακι πιο σπανια..Το πονακι στα δεξια σημαινει οτι η ωοθηκη απ τα δεξια ειναι πιο ενεργοποιημενη!!Τα υγρα ειναι για να βοηθησουν κ να οδηγησουν το σπερμα εκει που πρεπει..ειναι διαυγη σαν ..μυξουλα:P και αοσμα!

Επισης το περιεργο μετα φαγητα ειναι οτι οι ορμονουλες σου ειναι λιγο αυξημενες γιατι η μητρα ετοιμαζεται μετην ωορηξια να φιλοξενησει το ..γονιμοποιημενο ωαριο..

Οτι επιθυμεις!! απλα μην τρομαζεις!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...