Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ (ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ)ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΠΕ ΜΑΜΑ! ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ......ΕΙΠΕ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ:laugh:

ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΡΘΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΤΑΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΡΟΥΜΙΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΜΑ Ε......ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΤΟΥ:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ-ΜΑΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ''΄ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΙΧΙ''

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Μπράβο ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ σου, το καμάρι σου!

Άντε ποιος τον πιάνει τώρα.. σε λίγο θα πει και σκουληκομυρμηγκότρυπα!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Πάντα τέτοια και πάντα ηλιαχτίδες στη ζωή σας!

με πρόλαβες για το σκουληκομυρμηγκότρυπα χαχαχαχαχαχαχα

μπράβοοοοοοοοο!!!1 βουρκώνω με όσα γράφετε εδώ... και λέω... αχ τι κλάμα με περιμένειιιιιιιι:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

Δημοσίευση

Πιστεύω πως η πιο δυνατή στιγμή είναι όταν γεννάς και το βάζουν στην αγκαλιά σου!! Αλλά κι όταν σου μιλάει για πρώτη φορά πρέπει να 'ναι ανεκτίμητο συναίσθημα.. Με το καλό κι οι υπόλοιπες λέξεις...

Εμείς έχουμε ακόμα πολύ μέλλον... για λεξούλες!!

dev217pr___.png

Δημοσίευση
:) Μπεμπούλη καλημέρα. Έχεις απο δω ακαι πέρα να ακούσεις το μαμά και μπαμπά πολλές δισσεκατομύριες φορές ίσως και πολύ παραπάνω. Εμένα προσωπικά από τότε που μίλησε η μπέμπα τα Pampers πάνε σύννεφο και πού να είσαι από καμιά πλέυρά όταν θα πεί παππού και γιαγιά καλό θα είναι τότε να έχεις δίπλα σου όλο το σούπερα μάρκετ από τις πάνες. Στο λέω από πείρα.
Δημοσίευση

Βρε τον Μπεμπουλη μας!!!Μπραβο στο γλυκουλι και που σαι ακομα ολο χαρα θα σε γεμιζει!!Καθε μερα και κατι διαφορετικο!!!Αυτη ειναι η ευτυχια και η ευκλογια μιας οικογενειας!!!Ευχομαι παντα χαρες!!!!!!!!

Δημοσίευση

Τι ομορφα!! :) Ο μπεμπακος σας μεγαλωνει κ η μαμα καμαρωνει!!αλλα φανταζομαι τη γιαγια που τα πρωτα λογακια τα ειπε εκει...μαλλον πρεπει να αφησεις τα παμπερς σε εκεινη!!!!

αντε με το καλο κ σε αλλα λογακια!!

Δημοσίευση

jovanna έγραψε:

ax aytes tis stigmes kai emeis perimenoume...emena einai 6.5 minvn alla den leei:(mpampalizei mono...leei mamammamamamam...mpampampampampa...alla ksekathara na me koitaksei kai na pei tipota akoma:(((

jovanna και μένα το μπουμπουκάκι μου είναι περίπου 6,5 μηνών και πριν από 2 εβδομάδες μέσα στο κλάμα της είπε "μαμά" :woohoo: χαρά εγώ κατευθείαν την πήρα στην αγκαλιά μου και δεν την άφηνα :silly: Βέβαια μπορεί το κοριτσάκι να μην είπε αλλά εμένα έτσι μου φάνηκε!!;)

ήταν ωραία όταν άκουσα και από τον γιο μου για πρώτη φορά :silly: :silly: :woohoo: :silly: αλλά και τώρα όταν με λέει "μανούλα" ή "μάμμυ" λιώνω!!!!:P

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΥΦΗ 8 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΣΟΥ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ?

ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ ΣΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ,

ΕΙΝΑΙ 5 1/2 ΜΗΝΩΝ!

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...