Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Θα συνεχισω χωρις εικονες γιατι κανει 10 ωρες να τις φορτωσει!!:angry:

Άπλωσε τα πλυμμένα ρούχα, έραψε ένα κουμπί, μάζεψε τα παιχνίδια των παιδιών και έβαλε το τηλέφωνο στη βάση του.

Πότισε τα φυτά και έβγαλε τα σκουπίδια έξω.

Τότε λοιπόν άρχισε να χασμουριέται και αποφάσισε να πάει στο κρεβάτι της.

Σταμάτησε για ένα λεπτό να γράψει ένα μήνυμα στη δασκάλα, μέτρησε τα χρήματα για την εκδρομή των παιδιών και μάζεψε ένα βιβλίο που ήταν κάτω από την καρέκλα.

Ετοίμασε μια ευχετήρια κάρτα για τη φίλη της, έφτιαξε τη λίστα με τα ψώνια και τα έβαλε δίπλα από την τσάντα της.

Μετά η μαμά καθάρισε το πρόσωπο της με λοσιόν, έβαλε κρέμα νυχτός και βούρτισε τα δόντια της.

Ο μπαμπάς φώναξε :

« Νόμιζα ότι θα πήγαινες για ύπνο !? »

« Τώρα, πηγαίνω », του απάντησε.

Έβαλε νερό στο μπωλ του σκύλου, κλείδωσε την πόρτα και έσβησε το φώς στο διάδρομο.

Έριξε μία ματιά στο δωμάτιο των παιδιών, μάζεψε κάτι βρώμικα μπλουζάκια και κάλτσες από το πάτωμα και καθησύχασε ένα από τα παιδιά που δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

Μόλις έφτασε στο δωμάτιό της. έβαλε το ξυπνητήρι, ετοίμασε τα ρούχα της για την επόμενη μέρα και συγυρίσε λίγο τα ρούχα του άνδρα της.

Συμπλήρωσε στη λίστα της τρία πράγματα που πρέπει να κάνει.

Εκείνη τη στιγμή ο μπαμπάς είπε : « Πάω για ύπνο ».

Κι αυτό έκανε, χωρίς να το ξανασκεφτεί....

Τίποτα το περίεργο ????

Αναρωτιόμαστε γιατί οι γυναίκες ζούν περισσότερο...

Δημοσίευση

Αχ ελα ντε γι αυτο ζουμε περισοτερο γιατι ποτε δεν τελειωνουν αυτα που εχουμε να κανουμε!!!!ΠΟΤΕ!!!Μονο που καποια στιγμη κι εμεις ποσο να αντεξουμε....και φευγουμε...

Πολυ ομορφο Αρτζη μου....με πιανει ενας πονος στην ψυχη βεβαια οταν το διαβαζω γιατι νιωθω ολες αυτες τις μανουλες που τους βγαινει ο πατος καθημερινα!!!Να μαστε καλα....και να μας δινει ο Θεος δυναμη και χρονια για να τα προλαβουμε ολα...και να ξεκουραστουμε και λιγο βρε αδερφε εστω και προς το τελος!:-)

Δημοσίευση

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ! ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΓΧΗ Κ ΑΓΩΝΙΕΣ....ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΕΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.... ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΓΑ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ....ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ 10 ΤΡΩΜΕ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ΗΡΩΙΔΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΡΕΣ & ΔΥΝΑΤΕΣ !!!

Δημοσίευση

MITSI2 εγραψε:"ζουν πιο λίγο οι άντρες...ναι οκ..

αλλα πιο ξεκουραστη και πιο χαλαρη ζωη..

και με λιγοτερη σκέψη..

αμα ειναι έτσι δεν με πειραζει..ας "φύγω" εγώ νωρίτερα!!!"

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Απ την αλλη σκεψου οτι εμεις εχουμε τη δυνατοτητα της δευτερης "ευκαιριας".... απαξ και τους "στειλουμε"....χαχχαχαχαχαχα

Οι μαυρες χηρες -αραχνες- του mammy...:P :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση
:);) κορίτσια εγώ προσωπικά σαν μητέρα τριών παιδιών μπορώ αν σας διαβεβαιώσω ότι κοντεύω να ξεχάσω τι είναι να κοιμάσαι. Χάλι σας λέω Χάλι. Για να καταλάβετε μέχρι πρίν μισή ώρα μάζευα το σπίτι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...