Μετάβαση σε περιεχόμενο

Hi !!

Recommended Posts

Hi !!:blink: Allo μολις γραφτηκα στο forum ειμαι 25 εβδομαδων εγκυος περιμενω κοριτσακι ειναι το πρωτο και δεν εχω ιδεα ουτε τι να κανω ουτε πως και εχω λαλησει:blink: :blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Ελενη... με το καλο το μωρακι σου... οτι απορια εχεις εμεις ειμαστε εδω να σου τη λυσουμε... εγω ειμαι η Μαρινα και εχω ενα αγορακι 9 μηνων... φιλακια...:kiss:

γεια σου ελενηχ!!!καλώς όρισες στο mammyland!!!!γιατί έχεις λαλήσει βρε;;;απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου και σκέψου οτι σε λίγο καιρό θα κρατάς τη μπουμπού σου αγκαλιά!!!!!εγώ είμαι η θέη 24 χρονών και έγκυος και εγώ στο πρώτο μου παιδάκι!!!!μόνο που εγώ είμαι ακόμα στην πολύ αρχή(μόλις 6 εβδομάδων)...φιλάκια!!!

ΚΑΛΩΣΗΛΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ(ΑΓΟΡΑΚΙ) ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 22Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!ΦΙΛΑΚΙΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΜΗΝ ΛΑΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ!!:lol: :silly: ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ, ΕΙΜΑΙ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss:

Γεια σου Ελενακι και καλως μας ηρθες!!Με το καλο να κρατησεις το λουλουδακι σου και αγκαλιτσα,να εχεις καλη συνεχεια!!!Οσο για το οτι δεν γνωριζεις εδω εχουμε πολλες εμπειρες μανουλες ετοιμες να σε βοηθησουν σε οτι χρειαστεις!!!Ειμαι η Κωνσταντινα και δεν εχω παιδακι ακομα.Φιλακια...:-)

καλως ηρθες κοριτσι μου στην παρεουλα μας:) :) :)Με το καλο και το νινι!

Εδω θα τα λεμε ολες μαζι και θα περναμε πολυ ωραια καθε μερα;) ;)

Καλωσηρθες Ελενη...:)

Αλλες φρικαρουν με τα ξενυχτια.... αλλες γιατι δεν τρωνε τα μωρα.... αλλες με τα "σταδια" εγκυμοσυνης.... και αλλες γιατι ακομα δεν εχουν μωρακι....:blink::P

Ειμαστε το site των φρικαρισμενων...:silly: :laugh: γι αυτο να νιωθεις ανετα να ρωτας οτιδηποτε.... ;)

Με το καλο να ερθει το μωρακι σου στον κοσμο!!!!

Υ.Γ: Ειμαι στην τελευταια κατηγορια των φρικαρισμενων...:laugh: :laugh:

Σας ευχαριστω ολες για ο καλοσορισμα !! εχω ακομα χρονο για να λαλησω ε?? βασικα τα εχω χασει πιο πολυ στο θεμα τι να παρω για το δωματιο τι ρουχα σε ποιες ποσοτητες τι ειναι πραγματικα χρησιμο για το μωρο τι να βγαλω απο το σπιτι μεσα για να μην εχουμε ατυχηματα να βαλω αντιηλεκροπληξιακο διακοπτη η να παρω απλα τα συνιθισμενα προστατευτικα σκεπασματα για τις μπριζες ?? Και ενα αλλο θεμα που εχω πελαγωσει επειδη θεωρουμαι και ανυπαντρη μητερα το παιδι υπαρχει τροπος να παρει και το επιθετο του πατερα του χωρις να παντρευτουμε??:blink::S:side: οσο για το μωρο το καημενο ελπιζω πως οταν θα βγει με το καλο θα μου ερθει η επιφοιτηση και δεν θα το κοιταζω αποσβολωμενη!!!

Βρε Ελένη...

Με άγχωσες και μένα...

Σκέφτηκες ακόμη και για τις πρίζες;

Χαλάρωσε και θα τα λύσουμε όλα!

Εννοείται οτι μπορεί να πάρει το όνομα του μπαμπά, απλώς νομίζω οτι έχει πολύ γραφειοκρατία!

Γιατί δεν κάνετε 1 πολιτικό να γίνουν όλα και πιο εύκολα;

Για το δωμάτιο χρειάζεσαι 1 κρεβατάκι, μία αλλαξιέρα και 1 ντουλάπα (αν δεν υπάρχει ήδη στο δωμάτιο).

Ρουχαλάκια θα χρειαστείς πολλά φορμάκια και ολόσωμα φανελάκια αλλά προτίμησε τα σε διάφορα νούμερα γιατί μεαλώνουν πολύ γρήγορα!

Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να σκεφτείς τι να βγάλεις από το σπίτι και πώς να καλύψεις τις πρίζες!

Βέβαια, υπάρχουν πολύ πιο έμπειρες κοπέλες από μένα και θα σου δώσουν καλύτερες συμβουλές από μένα!

Εγώ είμαι ακόμη στην 11η βδομάδα!

Καλως την Ελενη! Εμενα δε με παιρνει να σου πω να μην αγχωνεσαι γιατι κι εγω απ'το αγχος και τις πολλες σκεψεις παραλογιζομαι συχνα πυκνα!Αποφασισα να το κοψω αυτο ομως!Θα μας κοροιδευουν ακομα και τα μωρα μας απο εκει μεσα!

Μολις μπηκα στην 17η εβδομαδα και εχω 99% κοριτσακι!Το πρωτο μου!

Κανε μια ερευνα στο σαιτ στο "Πρωτες αγορες" θα μαθεις πολλα!!!

ΥΓ.Αν βρεις λυσεις για τις πριζες κλπ πες μας να το'χουμε στο νου μας!Ειναι που αποφασισα να κοψω το αγχος!!!χαχαχαχα;):P

νομιζω οτι κλεινω προς την μερια του αντιηλεκτροπληξιακου διακοπτη θα κοστιστισει βεβαια τουλαχιστον 5 φορες πανω φανταζομαι απο οτι τα απλα καπακια για μπριζες αλλα ειναι μια μονιμη λυση και ετσι ακομα και να πλυνεις μια πριζα δεν θα σκοτωθεις απλα θα πεσει ο διακοπτης και εσυ θα μενεις με την απορια πως ολος ο υπολοιπος κοσμος εχει ρευμα και εσενα δεν σου το εχει ερθει ακομα μετα την διακοπη!! το εχει κανει η Πεθερα μου να πλυνει την πριζα!!!! τωρα τα περισοτερα ειδη που ειναι επικυνδινα π.χ φαρμακο πλυντηριου τα εχω μετακομισει οπως και οτιδηποτε αλλο σπαει και ειναι πολυ μικρο για να καταπιει ενα παιδι + τραπεζομαντηλα που μπορει να τραβηξει και να του πεσουν αντικειμενα μηπως το εχω παρατραβηξει??????

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!! ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ! :laugh: :laugh: ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ! :kiss: :kiss: ΦΙΛΑΚΙΑ...

νομιζω οτι κλεινω προς την μερια του αντιηλεκτροπληξιακου διακοπτη θα κοστιστισει βεβαια τουλαχιστον 5 φορες πανω φανταζομαι απο οτι τα απλα καπακια για μπριζες αλλα ειναι μια μονιμη λυση και ετσι ακομα και να πλυνεις μια πριζα δεν θα σκοτωθεις απλα θα πεσει ο διακοπτης και εσυ θα μενεις με την απορια πως ολος ο υπολοιπος κοσμος εχει ρευμα και εσενα δεν σου το εχει ερθει ακομα μετα την διακοπη!! το εχει κανει η Πεθερα μου να πλυνει την πριζα!!!! τωρα τα περισοτερα ειδη που ειναι επικυνδινα π.χ φαρμακο πλυντηριου τα εχω μετακομισει οπως και οτιδηποτε αλλο σπαει και ειναι πολυ μικρο για να καταπιει ενα παιδι + τραπεζομαντηλα που μπορει να τραβηξει και να του πεσουν αντικειμενα μηπως το εχω παρατραβηξει??????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...