Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!

Ένα 8χρονο παιδί πιάστηκε σε μία αγορά στο Ιράν να κλέβει ψωμί

- Στο όνομα του Ισλάμ το παιδί πρέπει να τιμωρηθεί, ένα αυτοκίνητο θα πατήσει το χέρι του. Θα χάσει για πάντα τη δυνατότητα να ξαναχρησιμοποιήσει το χέρι του.

- Είναι αυτή θρησκεία ειρήνης και αγάπης;

Καμία θρησκεία δε μπορεί ποτέ να δικαιολογήσει τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα

Προωθήστε το .....αφήστε τον κόσμο να μάθει τι συμβαίνει στο όνομα του Ισλάμ...

Προωθήστε το σε όλους, για ενημέρωση.

Πρέπει να σταλεί παγκοσμίως!

Ακόμα και αν αυτό το μήνυμα έχει σταλεί σε σας πάνω από μία φορά, απλά συνεχίστε να το προωθείτε!

Δημοσίευση

Τι λες βρε κοπελα μου!!Σοκαριστηκα και απογοητευτηκα για ακομα μια φορα με αυτα που ακουω....δυστηχως γινονται πολλα στον κοσμο που ουτε καν να τα φανταστουμε μπορουμε!!!Λυπαμαι και ευχομαι ο Θεος να δινει δυναμη και να βοηθαει τους αδυνατους ανθρωπους που βρισκονται στο ελεος καποιων που δεν γινεται να ονομαζονται ανθρωποι ΚΑΙ ηγετες ειτε θρησκευτικοι ειτε πολιτικοι....Λυπαμαι πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ναι, γνωρίζω σχετικά μ αυτό. Έχω δει και τις φώτο.

απίστευτο... και αν προσέξεις τον τρόπο του ενήλικα που κρατά τον "δράστη" την ώρα της τιμωρίας...

αλλά είπαμε που να τα βρει τα δικαιώματα εκείνος ο κόσμος εκεί?

Δημοσίευση

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΙΛ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ, ΕΙΔΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ!!!

ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΓΙΑΒΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ!!!!ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΚΛΑΨΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ!!!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΩΜΑΚΙ! ΝΤΡΟΠΗ! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!

ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΡΑΓΕ ΧΕΙΡΟΤΡΑ ΠΟΥ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙ....!!!!!!!!!:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :( :( :( :( :( :( :(

Δημοσίευση

Κι αυτό το παιδάκι το μόνο που έκανε ήταν να κλέψει ένα ψωμί...

Φανταστείτε τον Αλεξ και τα παιδιά που τον "εξαφάνισαν" να ζουν στο Ιρακ!!

Ποια άραγε θα ήταν η τιμωρία τους?

Και ποια είναι η τιμωρία τους εδώ στην Ελλάδα?

Δημοσίευση

Βάρβαρο, ελεϊνό και τρισάθλιο! Μα δεν υπάρχει Θεός?? Αφήνει παιδάκια και πεινάνε, τραγικό συναίσθημα και νιώθοντας αυτό το ένστικο της επιβίωσης να πρέπει να λαμβάνει τέτοια τιμωρία??? Είναι πολύ άδικο!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ:ixnilatis orthodoxias ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ .. ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;; ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ -ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥς.. ΒΕΒΑΙΑ..-ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑς ΤΙς ΔΕΙΧΝΟΥΝ ,ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΩΟΥ ΜΑΓΕΙΑς,ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΟΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗς ΚΙ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004.. ΝΑ ΣΑς ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑς ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς Κ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑς ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΤΟΥς.ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Κ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.... ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ(ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ),ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...