Μετάβαση σε περιεχόμενο

πιστευετε στις προβλεψεις?

Recommended Posts

κοριτσακια μου γεια σας!:) ακουστε λιγο μια ιστοριουλα.τον αραβωνιαστικο μου τον ειχε βρει μια τσιγγανα περσι ,τον διαβασε το χερι του και τον ειπε οτι μεχρι τελος του 2009 θα ερθει η κορη σου η Μαρια και το θεμα ειναι οτι ετσι την λενε την μαμα του και ετσι θα την βγαλουμε αν κανουμε παιδακι!εγω ακομα δεν επιασα αν και πιστευα οτι ημουν τον προηγουμενο μηνα.οποτε αν μεινω εγκυος αυτο το μηνα θα ερθει το μωρακι Δεκεμβριο 2009.ετσι???

λετε να βγει πραγματικοτητα:silly: ?????τα πιστευετε αυτα?ναι ή οχι??εγω πιστευω οτι αν ειναι γραφτο θα βγει...ετσι?:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΑ! ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΠΟΥ 30 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ) ΕΙΠΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΛΕΧΡΙΝΟ! Η ΚΟΠΕΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΤΣΙΓΓΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ! Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΠΑΝΤΟΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ !

Τζουλιάνα μου καλημέρα!

Δεν τα πιστεύω αυτά, πιστεύω ότι η μοίρα μας είναι γραμμένη, αλλά την ξέρει μόνο ο Θεούλης.

Όμως...εύχομαι γρήγορα-γρήγορα να αποκτήσετε ένα μωρουδάκι!

egw pisteyw oti iparxoun idiaiteroi antropoi...antropoi pou mporoun na doun to paron kai to parelthon ...alla gia to mellon den kserw ...egw exw paei se ginaika mazi me tin aderfi mou mas eixe brei ta panta eixame pathei plaka...otan leme ta panta ta panta alla apo mellon TIPOTA apo ayta pou mas eipe den bgike.....parola ayta sou eyxomai na eisai eggios:)

..Σου εύχομαι να είσαι έγκυος το γρηγορότερο!!!!!!!

Όμως εγώ δεν τα πιστεύω αυτά!!!! Πιστεύω ότι το μέλλον μας, δεν μπορεί να το διαβάσει κανένας και ότι ο μόνος που το ξέρει είναι ο ...Θεούλης!

Καλημέρα κορίτσια μου...

Εγώ ούτε τα πιστεύω ούτε ασχολούμαι με αυτά αλλά απ΄ ότι ξέρω αυτά τα πράγματα που κάνουν οι τσιγγάνες έιναι είδος :S μαγείας :S και δεν είναι καθόλου καλά τόσο για εμάς όσο και για την οικογένειά μας.Οι τσιγγάνες στο μόνο που αποσκοπούν είναι τα χρήματα και ΟΧΙ το καλό μας.Αν ενδιαφερόταν για το καλό του κόσμου δεν θα έπερνα χρήματα αλλά και αν προβλέπανε τα μέλλον θα ήταν σε καλύτερη μοίρα οι ίδιοι και όχι να ψάχνουν τα σκουπίδια και να κοιμούνται σε παράγκες.Εάν είναι από το θεό να κάνεις παιδάκι θα κάνεις και εύχομαι σύντομα να γίνει.:)

Καλημερα κι απο μενα tzouliana....εγω πιστευω οτι την μοιρα την φτιαχνουμε μονοι μας, καποια πραγματα ειναι γραφτο να γινουν βεβαια αλλα απο κει και περα βαζουμε κι εμεις το χερακι μας....μακαρι να ερθει το νινακι συντομα θα ειναι πολυ ευχαριστο!!!Αλλα απο κει και περα οτι πει ο Θεος...:-)

Εχω κι εγω εμπειριες απο αυτα και πιστευω οτι καποιοι ανθρωποι οπως ειπε και η jovanna εχουν ιδιαιτερα χαρισματα αλλα προτιμω να μην γνωριζω γιατι σε επηρεαζουν και καλο ειναι να μην ξερουμε αλλιως τι νοημα εχει η ζωη αν ξερουμε τι θα γινει...ασε που ξαναλεω και να ξερουμε αν εμεις δεν βαλουμε το χερακι μας τιποτα δεν γινεται!

Φιλακια...

Του είχαν πεί του άντρα μου οτι μέσα στον επόμενο χρόνο θα γίνει προιστάμενος στο τμημα του και όντως μέσα σε ένα χρόνο έγιναν κρίσεις αλλά προιστάμενο έκαναν άλλον:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Πριν από 10 χρόνια, περίπου, ήμουν με κάτι φίλες μου σε 1 καφέ!

Μας πλησίασε μία πομάκα και ήθελε να μας πει τη μοίρα με 1000 δραχμές:)

Δέχτηκε μία φίλη μου και αυτά που ακούγαμε ήταν απίστευτα!

Φυσικά το είπε σε όλες μας (το χέρι μας)...

Τα του παρελθόντος, τα είχε βρει όλα!!!

Βέβαια, μου είπε οτι θα γίνω μεγάλο κεφάλι στη δουλειά μου, αλλά ακόμη είμαι ιδιντική υπάλληλος:)

Τζουλιάννα εύχομαι σύντομα να γίνεις μανούλα. Δεν έχει σημασία αν η Μαρία θα έρθει τον Δεκέμβριο του 2009 ή του 2010. Το παν είναι να είναι το μωρό υγιές και εσύ ευτυχισμένη. Καλή τύχη!

Tzouliana γεια σου και από μένα!!

εγώ άλλοτε πιστευω άλλοτε όχι -- δεν είμαι και πολύ πιστή σε αυτά. μάλλον γιατί φοβαμαι να πιστεψω ότι δεν μπορούμε εμείς να καθορίσουμε τη μοιρα μας και τη ζωή μας.. όλοί μας όμως έχουμε την ανάγκη , ιδιαίτερα σε δυσκολες στιγμές, να κρατηθουμε από κάπου!! Μέσα από την καρδια μου το μωρό να έρθει όποτε το επιθυμείτε

Φιλιάαα!!:) :) :)

Kι εμένα μου έχουν κάνει το κόλπο με το σταυρό, και έχει βγει ότι 8α κάνω 2 κοριτσάκια...

αλλά όπως έχω πει δεν είμαι καν έγκυος.

όσο για τις τσιγγάνες, μια που ήρ8ε και με ρώταγε τι τον έχω τον Κώστα και τον Δημήτρη έμεινα κάγκελο, (τ αδέρφια μου είναι κα8ως με φώναξε και με το όνομά μου)... απ την άλλη σκέφτηκα ότι επειδή ήμασταν σε ανοιχτό χωρο, σε λαική συγκεκριμένα, υποψιάστηκα πως από κάπου άκουσε τη κουβέντα που είχα με τη μαμά μου για την οικογένεια και ανέφερε τα ονόματα κι αυτή...

Είναι πολύ πονηρές...

καλησπερα τζουλιανα μου, εγω τα κοροιδευα αυτα ( και προσπαθω να συνεχισω να τα κοροιδευω)..μια μερα μια φιλη μου μου ζητησε να παω μαζι της σε μια γυναικα που ελεγε τα χαρτια.ε αφου την εβρισα που θα χαλασει τσαμπα λεφτα και εκεινη δεν με ακουγε,πηγα για παρεα γιατι δεν ηθελα να παει μονη της. οταν μπηκαμε μεσα,κατσαμε και της ειπε η φιλη μου οτι μονο εκεινη θελει να της πει τα χαρτια. τοτε η γυναικα με κοιταξε και μου ζητησε να την αφησω να μου πει καποια πραγματα...εγω νευριασα και της ειπα οτι αν θελει να κερδισει και αλλα λεφτα ειμαι το λαθος ατομο να κοροιδεψει...βασικα την προσβαλλα ασχημα και εκεινη μου ειπε οτι με καταλαβενει που νευριαζω αλλα δεν θελει λεφτα.. τοτε ζητησε συγνωμη απο τη φιλη μου και της ειπε οτι θελει να μηλισει πρωτα σε μενα,γιατι ειναι σιγουρη οτι μετα θα θελω να βγω εξω να παω μια βολτα μονη μου... η φιλη μου συμφωνησε και τοτε αρχισε να μου λεει πραγματα που μονο εγω ηξερα....ειχα ζησει 4 χρονια πολυ ασχημα(δεν θελετε να ξερετε καν)..και μου τα ειπε... μου ειπε οτι μολις μπηκα μεσα τα ειδε πανω μου.. μου ειπε και τα παντα για την οικογενεια μου..μου ειπε και για τον θανατο του ξαδερφου μου που τελικα δυστυχως εγινε και αυτο.... μου ειπε οτι θα βρω τον αντρα που ειμαι τωρα και θα κανω 4 παιδια.. προστοπαρων βρηκα τον αντρα και ειναι οπως ακριβως μου ειπε,και εχει και το ονομα που ειπε.και κανει και τη δουλεια που ειπε!!!! μου ειπε και πολλα αλλα που τα ηξερα μονο εγω!!! ουτε η καλυτερη μου φιλη δεν τα ξερει,ουτε η μαμα μου,κανεις.

και στο τελος μου ειπε οτι ηταν εκει οταν γεννιομουν και ο γιατρος με εδωσε στην μητερα μου την επομενη μερα ,ηξερε ακομα και για την υιοθεσια μου. και μαλιστα ηταν εκει! ετσι λεει δηλαδη..βεβαια μου ειπε μια λεπτομερια που μονο αν ηταν εκει θα το ηερε... ασφηστε τα κοριτσια, οντως μετα πηγα βολτα........

δεν θελω να πιστεψω,και ουτε φυσικα θα ξαναπαω(εκεινη μου ειπε να μην ξαναπαω ποτε σε καμια που λεει το μελλον κτλ) . αλλα οντως υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν. χαιρομαι που το εζησα αλλα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το ξαναζησω.δεν εχει και αξια νομιζω.....

σου εύχομαι μεσα απο την καρδια μου να μεινεις συντομα εγκυος..

απο κει και περα..τι να πω..

ουτε τα πιστευω..ουτε δεν τα πιστευω..

δεν ξερω..

μαλλον θεωρω και εγω οτι καποιοι ανθρωποι εχουν καποια χαρισματα..

αλλα αυτοι ειναι πολυ λιγοι..

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ. ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. :laugh:

mikroulaxristos έγραψε:

καλησπερα τζουλιανα μου, εγω τα κοροιδευα αυτα ( και προσπαθω να συνεχισω να τα κοροιδευω)..μια μερα μια φιλη μου μου ζητησε να παω μαζι της σε μια γυναικα που ελεγε τα χαρτια.ε αφου την εβρισα που θα χαλασει τσαμπα λεφτα και εκεινη δεν με ακουγε,πηγα για παρεα γιατι δεν ηθελα να παει μονη της. οταν μπηκαμε μεσα,κατσαμε και της ειπε η φιλη μου οτι μονο εκεινη θελει να της πει τα χαρτια. τοτε η γυναικα με κοιταξε και μου ζητησε να την αφησω να μου πει καποια πραγματα...εγω νευριασα και της ειπα οτι αν θελει να κερδισει και αλλα λεφτα ειμαι το λαθος ατομο να κοροιδεψει...βασικα την προσβαλλα ασχημα και εκεινη μου ειπε οτι με καταλαβενει που νευριαζω αλλα δεν θελει λεφτα.. τοτε ζητησε συγνωμη απο τη φιλη μου και της ειπε οτι θελει να μηλισει πρωτα σε μενα,γιατι ειναι σιγουρη οτι μετα θα θελω να βγω εξω να παω μια βολτα μονη μου... η φιλη μου συμφωνησε και τοτε αρχισε να μου λεει πραγματα που μονο εγω ηξερα....ειχα ζησει 4 χρονια πολυ ασχημα(δεν θελετε να ξερετε καν)..και μου τα ειπε... μου ειπε οτι μολις μπηκα μεσα τα ειδε πανω μου.. μου ειπε και τα παντα για την οικογενεια μου..μου ειπε και για τον θανατο του ξαδερφου μου που τελικα δυστυχως εγινε και αυτο.... μου ειπε οτι θα βρω τον αντρα που ειμαι τωρα και θα κανω 4 παιδια.. προστοπαρων βρηκα τον αντρα και ειναι οπως ακριβως μου ειπε,και εχει και το ονομα που ειπε.και κανει και τη δουλεια που ειπε!!!! μου ειπε και πολλα αλλα που τα ηξερα μονο εγω!!! ουτε η καλυτερη μου φιλη δεν τα ξερει,ουτε η μαμα μου,κανεις.

και στο τελος μου ειπε οτι ηταν εκει οταν γεννιομουν και ο γιατρος με εδωσε στην μητερα μου την επομενη μερα ,ηξερε ακομα και για την υιοθεσια μου. και μαλιστα ηταν εκει! ετσι λεει δηλαδη..βεβαια μου ειπε μια λεπτομερια που μονο αν ηταν εκει θα το ηερε... ασφηστε τα κοριτσια, οντως μετα πηγα βολτα........

δεν θελω να πιστεψω,και ουτε φυσικα θα ξαναπαω(εκεινη μου ειπε να μην ξαναπαω ποτε σε καμια που λεει το μελλον κτλ) . αλλα οντως υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν. χαιρομαι που το εζησα αλλα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το ξαναζησω.δεν εχει και αξια νομιζω.....[/qu

απηστευτη ιστορια κοπελα μου!να που μερικες φορες βγαινουν αληθινα!και εμενα του καλου μου εχουν βγει ολα εκτος απο τη Μαρια μας!μακαρι να βγει,αλλα τωρα που του εχω και νευρακια αν δε προσπαθησουμε δεν θα ερθει με το πελαργο το μπεμπε,χαχαχα:woohoo:

καλημερα τζουλιανα μου, ναι οντως απιστευτη ιστορια,ουτε εγω μπορω να συνειδητοποιησω οτι το εζησα ολο αυτο. :woohoo:

θα ερθει και το μαρακι,ειμαι σιγουρη:) και μαλιστα τωρα με τα νευρακια που του εχεις,ειναι ενας τροπος για πολυυυυυυυ καλες πονηρες αγκαλιτσες ;) ετσι δεν λενε??οτι μετα απο τους τσακωμους ολα γινονται με παθος και ενταση ;) οποτε καντου πονηρουλες-νευριασμενες αγκαλιτσες και θα δεις οτι σε λιγες μερες θα συζηταμε για το σπορακι-μαρακι που ηρθε μετα τα νευρακια!!! :)

mikroulaxristos έγραψε:

καλημερα τζουλιανα μου, ναι οντως απιστευτη ιστορια,ουτε εγω μπορω να συνειδητοποιησω οτι το εζησα ολο αυτο. :woohoo:

θα ερθει και το μαρακι,ειμαι σιγουρη:) και μαλιστα τωρα με τα νευρακια που του εχεις,ειναι ενας τροπος για πολυυυυυυυ καλες πονηρες αγκαλιτσες ;) ετσι δεν λενε??οτι μετα απο τους τσακωμους ολα γινονται με παθος και ενταση ;) οποτε καντου πονηρουλες-νευριασμενες αγκαλιτσες και θα δεις οτι σε λιγες μερες θα συζηταμε για το σπορακι-μαρακι που ηρθε μετα τα νευρακια!!! :)

λες να βγαλω τα νευρακια μου ετσι??χαχα:blush:

θα το σκεφτω...;) μακαρι κοπελα μου!πραγματικα αν σας πω οτι βγηκε!τι θα πειτε??εγω θα παω να την ψαχνω αμα μεινω εγκυος αυτο το μηνα με το καλο!θα ειναι φοβερη!αλλα αν δε βγει!μπουρδες!δεν τα ξαναπιστευω!οτι με συμφερει δηλαδη!χαχχαχαχαχα

τζουλιαννα μου βεβαιως να τα βγαλεις ετσι τα νευρακια σου!! να δεις τι ωραια που θα βγουν ;) και μη λες οτι δεν θα μεινεις εγκυος!! θα βγει....καντε τα μαγικα σας και εδω θα ημαστε που θα σου λεμε συγχαρητηρια!!! εχω κλο προαισθημα με εσενα!

mikroulaxristos έγραψε:

τζουλιαννα μου βεβαιως να τα βγαλεις ετσι τα νευρακια σου!! να δεις τι ωραια που θα βγουν ;) και μη λες οτι δεν θα μεινεις εγκυος!! θα βγει....καντε τα μαγικα σας και εδω θα ημαστε που θα σου λεμε συγχαρητηρια!!! εχω κλο προαισθημα με εσενα!

αληθεια???κανε μια ευχουλα και για εμενα τοτε:kiss: !εγω δεν ειμαι τοσο εισιοδοξη πλεον!αλλα το σκεφτομαι λιγο αν πρεπει να το προσπαθω πολυ ή να το αφησω οποτε μας βγει και αν πιασω μωρακι επιασα?εσεις τι λετε?

ο καλος μου ολο με λεει οτι σημερα ηρθε στη δουλεια ενας πατερας με το γιο του και ηταν σκετη γλυκα!και μου το λεει με ενα παραπονο:( γιατι εχουμε και οικονομικο προβλημα τωρα και με ραγιζει την καρδουλα:( :(

tzoylianna moy oxi agxos!!!!!! to pio basiko...3exna ta paidia,3exna 8ermometra,3exna oori3ies kai oti allo mas agxonei sini8os!!!!

kai auto to mina kante agkalitses opote goustarete eseis me kali dia8esi panta!!!!a,kai liga neurakia den kanoun kako,anaboun ta aimata!!!isa isa gia na se kinigaei mesa sto spiti!!!! i kata protimisi afiste to spiti ;)

ponira meri,ponires ores,ponira matakia...genikos kante ta ola ponira kai na dei spou 8a einai enas minas olo ekpli3eis!!!kai egkuos na min meineis,8a exeis gemisei mpataries gia ton epomeno mina!!an kai den nomizo na xreiastei kai epomenos minas!!! xixi!!! neurakia kai ponira matakia thelei to 8ema!!!!

Τζουλιάνα μου, αυτά τα θέματα δεν θέλουν άγχος! Μην σκέφτεσαι προβλέψεις, ψιλοπιστεύω αλλά όχι σε βαθμό να εξαρτοποιηθώ από αυτά! Είμαι της άποψης ότι μόνοι μας την κάνουμε την μοίρα μας..

Αν μου πει έμενα κάποιος ότι θα πάρω δίπλωμα Ιατρικής κι εγώ δεν διαβάζω καθόλου..τι θα πάρω??

Τέλος πάντων.. Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα κι ας επικεντρωθούμε στο σημαντικό όπου είναι η επιθυμία και των δύο για ένα παιδάκι!! Και εμείς με τον σύζυγο μου, αποφάσισαμε να ξεκινήσουμε Σεπτέμβριο μετά το γάμηλιο μας, και τσουπ.. μας ήρθε τον Νοέμβριο!! Αλλά δεν θέλει άγχος, στρες και προπάντων να μην σε καταβάλλει αυτή η σκέψη γιατί μπορεί ν' ανατρέψει κάθε αποτέλεσμα! Δεν γίνεται να μην το σκέφτεσαι καθόλου.. απλά προσπάθησε να το πάρεις χαλαρά το θέμα!! Ήρθε κι αυτό το μήνα η ακατανόμαστη?? Δεν βαριέσαι.. Πάμε για τον επόμενο μήνα!! Εγώ τον Σεπτέμβριο ήξερα την ημέρα της ωορηξίας μου, όπου έτυχε να πάω για έναν προγεννετικό έλεγχο! Ήμουν 100 % σίγουρη ότι αφού θα κάνω εκείνη την ημέρα ελεύθερα θα πιάσω.. Το σκεφτόμουν σε όλο το ταξίδι! Με αποτέλεσμα, ύστερα από 2 εβδομάδες όπου λάμβανε τέλος το γαμήλιο, να λάβει τέλος και η σκέψη μου όπου μου είχε γίνει εμμονή! Αδιαθέτησα!! Τον Οκτώβριο, καθόμουν και μέτραγα πάλι τις ημέρες, σημείωνα τις μέρες που ήρθα σ'επαφή και πάλι.. τζίφος! Κατέβηκε η ακατανόμαστη! Τον Νοέμβριο δεν σημείωσα τίποτα, δεν μέτρησα τίποτα και φτάσαμε αισίως στις 40 μέρες λόγω μεγάλου κύκλου όπου ανακάλυψα ότι έμεινα έγκυος το διάστημα που δεν με κυρίευε η σκέψη! Το είχα μεν στο μυαλό μου, απλά δεν μου είχε γίνει εμμονή!! Και τώρα έχω μια φουσκωμένη κοιλίτσα και ένα ζωηρό μπέμπη που πλέον τον νιώθω να κουνιέται συνέχεια... :P:) :laugh: :P:) :laugh:

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου και εύχομαι να κάνεις να δεις περίοδο 9 μήνες... !! Και φυσικά να έχεις ένα νινάκι μέσα στην κοιλίτσα σου γερό κι υγιή!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• τι καλααα.. μεγαλώνει η μπουμπού σου😍😍 υπομονή και θα περάσει η γκρίνια από το εμβόλιο... εμένα δεν μ έκανε προς το παρόν σε κανένα εμβόλιο πυρετό!
    • Όχι ο μικρός είναι σε δικό του κρεβατάκι στο δωμάτιο μας η Άννα μόνο κοιμάται μαζί μας και κάθετα μάλιστα καταλαβαίνεις τι γίνεται..χαχα άρχισα να την παίρνω όταν ήμουν έγκυος γιατί ήμουν σε ακινησία και ήθελα να την χαίρομαι έτσι..μετά δεν την έβαλα πότε ήθελα να πάει μόνη της μην πει τώρα έχει το μωρό εμένα με έδιωξε..εσάς τώρα κοιμάται σερί Ε;;
    • Ευχαριστώωω μακάρι  να μπορούσα  να φαω..δεν πεινάω πολύ.. οπότε τρωω έχω κ καούρες.. και μου κόβεται η όρεξη..και με 2 λίτρα νερό τη μέρα που να χωρέσει το φαΐ? Βάλε κ τον ύπνο.δεν μένουν πολλές ώρες για φαγητό ..χαχαχα Άσε κ εγώ όλο γύρω γύρω..   
    • Αααα με το καλό και του χρόνου! Εύχομαι ο Αγιος Στυλιανος να μας φυλάει όλες κορίτσια μου! Οι μέρες θα περνάνε νερό τώρα είναι που σταματάει ο χρόνος νομίζω. Εμείς βάλαμε δώρα για το μωρό φέτος κάτω από το δέντρο μπας και τα δει και έρθει! Εγώ πηρα ένα κουβερτακι και ο άντρας μου ένα παραμύθι 🎄
    • Καλησπέρα!!! @LaV μου πολύ ωραία τα νέα σας! Με το καλό! Κι εγώ πάντως αυτό για τον υπέρηχο δεν το καταλαβαίνω! Κοριτσια οργανωμένα να χαρείτε τις αγορές σας!! @athrain μου εγώ έχω γυρω στις 2 εβδομάδες αυτό που περιγράφεις με το πόδι, σέρνοντας το πηγαίνω τις περισσότερες φορές. Από κιλά έχω πάρει γύρω στα 6- 7, πολλά πιστεύω ως τώρα αλλά τέλοσπαντων, ελπίζω να μην πάρω πολύ την ανηφόρα! @finallytheend 1.5 κιλό;;;😱 Εγώ 1.5 κιλό παίρνω και σε ένα σκ άμα λάχει 😄😄😄. Μπράβο σου που είσαι τόσο πειθαρχημένη! Επίσης κορίτσια κι εγώ δυσκολεύομαι πάρα πολύ με τον ύπνο πια, στριφογυρίζω όλο το βράδυ να βολευτω και δεν μπορώ να βολευτω με κανέναν τρόπο. Σαν να μην χωραω στο κρεβάτι αισθάνομαι και ο καημένος ο σύζυγος κοιμάται πια σε μια γωνιτσα για να έχω εγώ χωρο για στριφογυρισματα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...