Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Να σας ρωτήσω κάτι κοριτσάκια μου? Είναι στην 21η εβδομάδα. Και απο χθες, έχω έναν ελαφρυ, σταθερό πόνο, σαν κράμπα περιόδου. Που κρατάει κάνα δίωρο, και μετά περνάει.

Το βράδυ όλα οκ, και τώρα πριν καμια ώρα με ξανάπιασε. Μπορεί να είναι ακόμα επειδή μεγαλώνει η μήτρα??? Μπορει να είναι γιατι κάθε Τρίτη αλλάζω εβδομάδα???

Περισσότερο είναι ο φόβος μου....:( :(

Δημοσίευση

Γλυκία μου δεν έχω παιδάκι και δεν έχω προσωπική πείρα για να σου απαντησω. Σε αυτά τα θέματα είμαι λίγο απολύτη. Πρέπει να ενημερώνουμε αμέσως τον γιατρό μας.Αυτή είναι η γνώμη μου και αυτό σου προτείνω να κάνεις.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΤΟΜΕΝΙΚΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 19 ΚΑΙ2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΝΑΚΙΑ.ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ,ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΟΜΑΖΩ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΣΟΥ?ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ.ΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΜΟΥ.ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΠΟΣΚΟΠΑΝ ΠΛΑΣ ΑΦΟΒΑ.ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΝΑΣ?ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Δημοσίευση

Πονάω χαμηλά αλλά και στο έντερο. Όπου και αν έχει απλωθει αυτο το έντερο με το μωρο να σπρώχνει απο δω και απο κει.

Μπορει να είναι το έντερο και να χτυπάει και χαμηλά όπως όταν έχεις περίοδο. Ακριβως σαν τέτοιος πόνος ήταν, μου πέρασε τώρα όμως με ντεπον.

Εφαγα ρεβύθια βέβαια...

μπορει άρα να είναι το έντερο

Δημοσίευση

Domenica γεια σου. Απ'οτι ακουω απο τον άντρα μου που είναι γαστρεντερολόγος τα όσπρια γενικά πειράζουν στο έντερο και δημιουργούν ενοχλήσεις. Τώρα απο προσωπική εμπειρία ξέρω ότι ο πόνος του εντέρου είναι διαφορετικός απο τον πόνο της περιόδου. Εγώ πάντως θα συμβουλευόμουν το γυναικολόγο μου. Εύχομαι να μην είναι τίποτα.

Δημοσίευση

Ντομενικα καλησπέρα!!Εγω ειμαι στο μηνα μου!!και γω απ τις αρχες τις εγκυμοσύνης μου ειχα πονάκια οπως τα περιγραφεις..ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανυσηχητικό!!!επισης μου έγραψε μαγνήσιο(trofocard)το οποιο ειναι για τις συσπασεις και τις κράμπες...

Επισης σε πειραξανε και τα ρεβύθια μαλλον..:unsure: :unsure: ειδικα στην εγκυμοσύνη ενοχλουν ακομα περισσοτερο;)

Φιλιά!!!!και να μην αγχώνεσαι!!:) :) :)

Δημοσίευση

ΝΤΟΜΕΝΙΚΑ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ!

ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ PRE-PAR!

ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛ. ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΣΗΚΩΤΗ ΤΕΛΙΚΑ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΚΑΘΕ ΟΧΤΩ (!) ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!

ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ "ΦΥΛΑΓΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ" ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!

ΑΝΤΕ ΒΡΕ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ...

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ..........................

Δημοσίευση

Κορίτσια, εμείς αλλάζουμε σπίτι και σήμερα έκανα την βλακεία και κουβάλησα κάτι τσάντες μέχρι το ασανσέρ και μ'έπιασε ένας πόνος χαμηλά αριστερά, ο οποίος υποχώρησε μετά από 10 λεπτάκια! Κάτι σαν τσίμπημα περιόδου ήταν. Είμαι στην 19η εβδομάδα κι αλλάζω κάθε Πέμπτη.

Εν τω μεταξύ έχω καταλάβει ότι κουράζομαι πολύ εύκολα.. πια. Δεν έχω τις ίδιες αντοχές.. Αυτήν την στιγμή είμαι στο Video club όπου κάνω μια πολύ χαλαρή δουλειά και νιώθω κομμάτια..

dev217pr___.png

Δημοσίευση

Απο τότε που πήρα το ντεπονάκι και μετα, δεν έχω πονέσει ξανα. Αν ήταν συσπάσεις, πιστεύω οτι δεν θα σταμάταγε έται απλά ο πόνος. Εδω και 5 ώρες περίπου είμαι οκ.

Αλλά αν φοβηθώ ξανά θα πάρω τον γιατρό μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Πως είστε? @Maria98 όταν μπορέσεις να μας πεις τ νέα σας. Ελπίζω να βγηκατε κ να είστε στο σπιτάκι σας. Αχ κορίτσια εμεις τ απογεύματα δ έχουμε ησυχια. Δ ξέρει τι θέλει. Αγκαλια κλαιεο κατω κλαιει. Τα πρωινά είναι κυρια. Τα απογεύματα με ξετιναζει. Ευτυχως της άρεσε τ μαρσιπο. Μόλις μπαίνει μεσα σβήνει. Χθες βγηκα κ αγορά με τ κορίτσια κ τ μωρο στο μαρσιπο. Δεν κουραστηκα καθολου. Στο σπίτι την βαζω για να κανω καμία δουλειά γτ αλλιώς ολο χέρια θελει. Με βολεψε πολυ κ μενα  κ τ μωρο. Επισης... ξεκινησαμε επαφες. Την 1η φορά ηταβ περιεργα, πονεσα καπως, πιο πολύ σαν αισθηση καυσου αλλα ενταξει τ καταφέραμε. Τη 2η βγηκε πιο καλα..ίσα ίσα μια ενόχληση στην αρχή.
    • Κορίτσι μου καταλαβαίνω πως το λες το "σε ζηλεύω".. εσύ μπορεί να "με ζηλεύεις" επειδή έχεις ζήσει στην επαρχία και ξέρεις πως είναι η ποιότητα ζωής εδώ.. κάποιος άλλος όμως που δεν έχει τέτοια βιώματα μπορεί να σε θεωρήσει και τρελό... 😅 όλα είναι σχετικά σε αυτή τη ζωή! Για εμάς λοιπόν που ξέρουμε και έχουμε ζήσει στην επαρχία, εκτιμάμε πολλά περισσότερα.. 😉 Αν μπορείς και έχεις τη δυνατότητα να φύγεις κάποια στιγμή από την Αθήνα να το κάνεις!!! Η ζωή είναι τόσο μικρή για να την τρώμε μέσα σε τέσσερις τοίχους σε μεγάλες τσιμεντουπόλις που δεν έχουν να μας προσφέρουν τπτ επί της ουσίας..!!! Δεν είναι τυχαίο που σε δύσκολους καιρούς τα χωριά επιβιώνουν πάντα!!! 🙃😉 Στα χωριά δεν θα δεις ούτε έναν άστεγο, ούτε έναν επαίτη.. δεν είναι τυχαίο!!!
    • Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 
    • Κορίτσια μου!!! 3 τα δόντια μας εντέλει!! 😱😱😱 Πως να ηρεμήσει το παιδί απ' τη γκρίνια μετά...;!! Να ρωτήσω σήμερα που κατάφερα στα δευτερόλεπτα αυτά που με άφησε να δω το στοματακι της και με το δάχτυλο ότι νοιωθω.. βλέπω να βγαίνουν στραβά ή μου φαίνεται και έτσι είναι το φυσιολογικό; Βλέπω δηλαδή το ένα μπροστά κάτω συγκεκριμένα που έχει ξεπεταχτεί περισσότερο από τα άλλα δύο, να βγαίνει σα τριγωνικό σχήμα από τη μια μεριά και όχι επίπεδο όπως είναι κανονικά το δόντι μπροστά.. είναι φυσιολογικό και καθώς βγαίνει θα "στρώσει"; Είναι η αίσθηση μου τέτοια γιατί μπορεί να μην έχει ξεπεταχτεί 100% από το ούλο ή κάτι πάει λάθος και θα έπρεπε να το νοιώθω ευθεία γραμμή το δοντακι κανονικά; Σε 10 μέρες έχουμε παιδίατρο, μη της στέλνω τώρα και για αυτό..😅
    • Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...