Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ 22 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ 3 ΧΡΟΝΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ 8 ΜΕΡΕΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.ΕΧΩ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ..ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ???

Δημοσίευση

Αgapaki καλημέρα,

Εγώ θα σου πω ότι και εκσπερμάτωση μέσα σου να μην γίνεται να ξέρεις ότι κάποια υγρά κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης περιέχουν και σπερματοζωάρια το οποίο συναπάγεται με πιθανή εγκυμοσύνη (σπάνια περίπτωση).Δεν ξέρω όμως αν θα πρέπει να ανυσηχείς.Το καλύτερο και το ποιο σίγουρο πάντως θα ήταν να κάνεις μια Β-χοριακή.Εάν φυσικά δεν σε ενδιέφερε να μείνεις έγκυος.Ελπίζω να σε βοήθησα και το αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιθυμείς:)

Δημοσίευση

Συμφωνω καλη μου agapaki22 με την φιλη marimari...γιατι μπορει να ξανασυμβει κατι τετοιο...κι εγω παντα ετσι εκανα αλλα και να ερχοτανε μωρακι δεν θα μας πειραζε...εσεις μηπως να κανατε κατι αλλο...γιατι ξερεις ολα εμεις οι γυναικες τα τραβαμε απο απλα μικροβιακια μεχρι εγκυμοσυνη που δεν ειναι κατι αστειο...φιλακια να προσεχεις!:-)

Δημοσίευση

Και εγώ θα συμφωνήσω με την marimari.

Καλό θα ήταν να σκεφτείτε την αντισύλληψη. Αν σας τύχει μία εγκυμοσύνη τι θα κάνετε? Το έχετε σκεφτεί? Δεν είναι λίγο ανεύθυνο από την πλευρά σας να λειτουργείτε έτσι, για κάτι που προφανώς δεν θέλετε???

Δημοσίευση

agapaki μου δεν μπορω να σου πω με σιγουρια αν ειναι εγκυμοσυνη σιγουρα θα συμφωνησω με τα υπολοιπα κοριτσια οτι ενα τεστακι θα ηταν χρησιμο και προσεχε κοριτσι μου κυκλοφορουν πολλα εκτος απο εγκυμοσυνη

φιλια να προσεχεις

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...