Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ


sakaina

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι κορίτσια, ελπίζω όλες να είμαστε καλά. Θα ήθελα τη γνώμη σας για το ΜΗΤΕΡΑ Κρήτης, τι να προσέξει κανείς, ποια η διαφορά 3κλινου και 4κλινου,θηλασμός, κλπ....Σας ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σας...αλλά οποιαδήποτε κατάθεση εμπειρίας για μένα είναι πολύτιμη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SAKAINA ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ? ΕΓΩ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ! ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ! ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟ, ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ 3ΚΛΙΝΟ ΜΕ ΤΟ 4ΚΛΙΝΟ ΘΑ ΕΙΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑ ΣΕ ΣΧΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλεμερα!!!!και εγω εκει θα γεννησω!!!!!!!ποιος γιατρος σε εχει αναλαβει????Απο μια φιλη μου που γεννησε εκει εδωσε 3500 πριν 2 χρονια.Νομίζω ότι ήταν σε 2κλινο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...