Μετάβαση σε περιεχόμενο

Την γνώμη σας παρακαλώ !! Είναι επείγον

Recommended Posts

Την ιστορία μου την έχω πει πολλές φορές. Παλλίνδρομη , απόξεση, αντιπατρικά περίδος ξανά χάλια( από τότε που γεννήθηκα, από 04/01/09 η τελευταία. Ο γιατρός μου έδωσε duphaston. (3 την ημέρα). Το θέμα είναι ότι εγώ από τις 10/01/09 κάνω τεστ ωορρυξίας και βγαίνουν αρνητικά και εχθές που πήρα duphaston μου βγήκε θετικότατο. Είναι απλά συμπτωση και είχα ωορρυξία ή επηρρέασε το φάρμακο. Και αν όντως έχω ωορρυξία, το duphaston που προκαλεί περίοδο δεν την "επηρρέασε";;;;; Βοηθήστε με.!!!! Κρόσια τα νεύρα μου που από τις εξήντα ημέρες που περίμενα πάνω από το τεστ, την ημέρα που πήρα το φάρμακο κοκκίνησε η δεύτερη γραμμή;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ? Η ΖΩΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΕΝΑΡΙΑ:) ΜΑΡΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ:)

Ούτε εγώ γνωρίζω περί φαρμάκων και ωορρηξίας. Αλλά η περιοδός σου γιατί είναι χάλια? έχεις εντοπίσει την αιτία? Και τι γίνεται ακριβώς αργεί να σου έρθει?Εμένα δεν λέει να σταματήσει απ'την άλλη!Κι αναρωτιέμαι αν προλαβαίνω να κάνω ωορρηξία τόσο συχνά που έρχεται!Το τελευταίο τετράμηνο κάπως έχει στρώσει βέβαια

Martha mou kalimera agapi mou...

Den gnwrizw na sou pw tipota...

wmos wpos eipe kai i fili mas ritadri na kaneis...

Sou euxwme ola ta kalitera agapi mou...

Filia...

Kai o theos mazi sou...

Elpizw na se voithisei kapia alli filenada...

Πρόβλημα προλακτίνης και άγχος. Ο γιατρός είπε τώρα που προσπαθούμε για παιδί να μην πάρω φάρμακα γιατί μπορεί να είναι υψηλή αλλά οχι και τόσο

Νομίζω ότι η αυξημένη προλακτίνη οφείλεται κυρίως σε άγχος. Είχα και γω αυξημένη προλακτίνη πρίν την πρώτη εγκυμοσύνη, έκανα μία θεραπεία και έπεσε, Έκανα και μία μαγνητική υποφύσεως, και εντοπίστηκε μία κύστη πολύ μικρή που δεν αξιολογείται. Δεν ξέρω τι ισχύει στην δική σου περίπτωση. Πάντως απ'όσο ξέρω η μέτρηση της προλακτίνης δεν είναι και τόσο ενδεικτική γιατί μπορεί και από το στρες την ώρα που σε τσιμπάει η βελόνα να ανέβει.

Μαρθα μου ουτε κι εγω γνωριζω δυστηχως κατι απ οσα ρωτας ευχομαι να ειναι ωορηξια παντως και να πανε ολα καλα γιατι εφοσον εδειχναν αρνητικα τα αλλα ισως αυτο να ειναι σωστο τωρα απο τι επηρεαστηκε δεν το γνωριζω!!Ελπιζω να σε βοηθησουν καλυτερα οι αλλες φιλες!

Δεν άντεξα και πήρα εχθές το γιατρό. Το θετικό τέστ ωορρυξίας είναι faulse alarm γιατι το duphaston είναι προγεστερόνη και το τεστ μετράει προγεστερόνη. Κλαψ Κλαψ - Τουλάχιστον μου έμεινε η...........πολύ προσπάθεια ! Καλά πέρασα

Αχ βρε Μαρθα μου δεν πειραζει κοπελα μου ευχομαι με το καλο συντομα να γινει αυτη η ωορηξια και με το καλο να αποκτησεις νινακι και επιτελους να φτιαξει και η περιοδος!!Το καταλαβαινω αυτο ειναι προβλημα....αλλα για ολα υπαρχουν λυσεις μονο μην αγχωθεις...και ολα θα πανε καλα στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!!

Aristina σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμπαράσταση σου.Πραγματικά βρήκα πολύ κουράγιο από το mammyland. Αισθάνομαι πολύ συχνά ο αδύναμος κρίκος μετά από αυτό που έπαθα.

Βρε Μαρθουλα γιατι το λες αυτο κοπελα μου?Να μην αισθανεσαι καθολου ετσι!!!

Ολα θα φτιαξουν και θα πανε καλα!!!Κανενας αδυναμος κρικος Μπορουν να συμβουν στον καθενα αυτα και το οτιδηποτε...απλα να ειμαστε γεροι να τα αντιμετωπιζουμε καλη μου!Να εχεις υπομονη κι επιμονη!!Πεισμα χρειαζεται για να το πετυχουμε αυτο που θελουμε....οσο κι αν σου ριχνει η ζωη να πεσεις αλλη τοση δυναμη εσυ θα αποκτας για να συνεχισεις!!!!!!Να σαι καλα γι αυτο ειμαστε εδω να βοηθαμε η μια την αλλη οσο μπορουμε!

Συμφωνω με Αριστινα!!!!!Μην στενοχωριεσαι και συνεχισε να προσπαθεις,και να περνας καλα οπως ειπες!:laugh: Ολα θα φτιαξουν και ολα θα πανε καλα φτανει να το πιστεψεις πρωτη εσυ!;)

Martha το μόνο που πρέπει να αισθάνεσαι

είναι πείσμα και λαχτάρα για να αποκτήσεις

το παιδάκι σου.

Δεν είσαι η πρώτη ούτε η τελευταία....

Άλλωστε με τους σημερινούς έντονους ρυθμούς ζωής,

οι περισσότερες δυσκολεύοντε λίγο, λόγω του άγχους,

άλλα όταν σε λίγο καιρό θα μας ανακοινώνεις τα

ευχάριστα αυτές τις συζητήσεις και το άγχος θα τα έχεις ξεχάσει!!!

Λοιπόν η συμβουλή μου :

a. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, πράγματα που σε κάνουν να νοιώθεις όμορφα.

Μην ξεχνάς πως θέλεις κι εσύ περιποίηση και φροντίδα.

Ετσι θα χαλαρώσεις και όλα θα συμβούν ....ως δια μαγείας....

....τσίκιτι μπλόνγκ!!!!

b. Μήπως να πάρεις μια δεύτερη γνώμη κι από άλλο γιατρό??....

...λέω εγώ...!!!

Εχθές έκανα κάτι καλό για τον ευαυτό μου. Μετά την απόξεση πήρα έξι κιλά! Πήγα σε διαιτολόγο. Η θα έχω κοιλιά γιατί είμαι έγκυος ή θα πάω slim στην παραλία. Προτιμώ το πρώτο.

:P

:) Μάρθα μην άγχώνεσαι σε εσένα το τέστ έδειξε ότι ήσουν έγκυος και δεν ήσουν. Σε εμένα που έδειξε ότι δεν ήμουν έγκυος και εγώ ήμουν? και όχι τίποτε άλλο εγώ έκανα κανονικά τη ζωή μου. Μέχρι στα τραπέζια ανέβαινα και χόρευα με 10 πόντους τακούνι. Αυτό που είναι σίγουρο όπως μου είπε η γιατρός μου ειναι η εξέταση άίματος. Ελπίζω γρήγορα να σου έρθουν τα χαρμόσυνα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...