Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θηλασμός και περίοδος ταυτόχρονα?

Recommended Posts

Βρε κορίτσια είναι δυνατόν να θηλάζω το μωρό και να μου έρθει και περίοδος? Κανονική περίοδος! Οπως ήταν σε κάθε κύκλο! Ακόμα λεχώνα είμαι!:blink::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΛΟΧΕΙΑ?ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!!ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΣΧΕΔΟΝ 6 ΜΗΝΩΝ,ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ!!

καλημερα eleni_dms

Μηπως ειναι τα λοχεια;;

Εγω γεννησα 10/12/08 και στματησαν τα λοχεια τελος 12ου

Στις 14/01 ξαναειδα αιμα και υπεθεσα οτι ειναι περιοδος αλλα απο τοτε εως και τωρα δεν εχω ξαναδει.

Υποθετω οτι ηταν υπολειματα απο τα λοχεια :dry:

Να ξαναειμαι εγκυος αποκλειεται.

Είναι σίγουρα περίοδος, τα λοχεία μου σταμάτησαν πριν μια εβδομάδα, είχα κάτι καφέ σταγόνες στην συνέχεια και πριν 3 ημέρες ξεκίνησαν συμπτώματα περιόδου που φυσικά δεν πίστεψα οτι πρόκειται να έρθει και όμως απο εχθές ξεκίνησε με την τυπική μορφή κάθε ημέρας περιόδου όπως είχα πριν. Δηλαδή την πρώτη ημέρα αφόρητοι πόνοι κ ελάχιστο αίμα και την δεύτερη πλημμύρα και τέλος πάντων ξέρουμε πότε μας έρχεται περίοδος! Οσο είχα το αίμα μετά την γέννα δεν ήταν καθόλου έτσι..

Πήρα και τον γιατρό τηλ και μου είπε οτι συμβαίνει και αυτό!:dry: Και να τον πάρω ξανά να τον ενημερώσω για το πως θα συνεχιστεί, πάντως δεν μου φάνηκε να παραξενεύτηκε καθόλου! Εχει συμβεί σε καμία?

Εμένα μου ήρθε περίοδος μετά από 5 μήνες για πρώτη φορά ενώ συνεχίζω να θηλάζω και δεν μου ξαναήρθε 2η φορά! Αυτό είναι φυσιολογικό? :unsure: Βέβαια θα πάω στον γιατρό τον άλλον μήνα για τσεκ απ και τεστ παπ, αλλά δεν ξαναήρθε λόγω θηλασμού?! Δεν ξέρω.....:huh:

Έχω διαβάσει και άλλες κοπέλες έχουν περίοδο και θηλάζουν. Ο θηλασμός με την περίοδο δεν έχουν καμμιά σχέση!

Γεια σου Ελενη.Κι ομως συμβαινει!Εγω ενω θηλαζα μου ηρθε περιοδος στις 34 μερες αφου ειχα γεννησει κι οπως λες κι εσυ οταν το ανεφερα στον γιατρο μου δεν εδειξε καμια εκπληξη!Το κακο ηταν οτι μετα απο 2-3 μερες μου κοπηκε και το γαλα!Ελπιζω να μην σου κοπει κι εσενα αλλα να ξερεις οτι εισαι τυχερη που προλαβες να θηλασεις εστω και λιγο,η αδερφη μου και στις δυο γεννες της δεν κατεβασε σταλα γαλα!

Α υπάρχει περίπτωση να κοπεί το γάλα? Αυτό δεν μου το ανέφερε! Τι ωραία!:dry:

lemon και εμένα στις 34 ημέρες μου ήρθε περίοδος..

ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΙΣ 37 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ 32 ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.......

lemon έγραψε:

Γεια σου Ελενη.Κι ομως συμβαινει!Εγω ενω θηλαζα μου ηρθε περιοδος στις 34 μερες αφου ειχα γεννησει κι οπως λες κι εσυ οταν το ανεφερα στον γιατρο μου δεν εδειξε καμια εκπληξη!Το κακο ηταν οτι μετα απο 2-3 μερες μου κοπηκε και το γαλα!Ελπιζω να μην σου κοπει κι εσενα αλλα να ξερεις οτι εισαι τυχερη που προλαβες να θηλασεις εστω και λιγο,η αδερφη μου και στις δυο γεννες της δεν κατεβασε σταλα γαλα!

Γειά σου lemon,

θα θελα να σου πω το εξής: το γάλα δεν κόβεται εφόσον θηλάζεις. Και σίγουρα δεν κόβεται με την έναρξη της περιόδου, όσο νωρίς και αν επιστρέψει! Κάτι άλλο συνέβη στην περίπτωσή σου. Μήπως δεν θήλαζες κανονικά και έδινες συμπλήρωμα; Ούτε υπάρχει γυναίκα, λεχώνα που να μην έχει γάλα. Δεν έχει καταγραφεί ποτέ στα ιατρικά ιστορικά! Πώς κατάλαβε η αδελφή σου ότι "δεν έχει γάλα" και πότε; Είναι αδύνατο υπό φυσιολογικές συνθήκες (σωστός θηλασμός χωρίς ξένο γάλα).

Ο θηλασμός δεν είναι τύχη, είναι νόμος της φύσης. Όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν, όλες οι γυναίκες έχουν γάλα!

• 6 months later...

Ξανανοιγω το θέμα γιατι μολις μου ηρθε περιοδος μετα απο 6 μηνες αποκλειστικού θηλασμου και πανικοβλήθηκα!! Θα μειωθει το γάλα μου;

Και σε εμενα εχει ερθει την προηγουμενη βδομαδα αλλα το γαλα δεν κοπηκε και η κοριτσαρα μου θηλαζει μια χαρα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...