Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Lemi, τί τον ταϊζεις και είναι τόσο μεγάλο?:ohmy: Ο γιος μου ήταν 11 κιλά όταν ήταν 1 χρονών!!! Βέβαια είναι ψηλός.

Ο/η παιδίατρος τί σας έχει πει? πρέπει να είναι εκτός καμπύλης!

• 6 months later...
Δημοσίευση

κορίτσια πόσο ειναι τα δικα σας μωράκια;;;Εμένα 5 μηνών και 4 ημέρες ηταν 8600 και 72 εκατοστά!!:ohmy: δηλαδή συμφωνα με το άρθρο θα χρειαστω γερανο σε 6 μήνες;;;;;:laugh: :laugh: :laugh:

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

Η μικρη μας ειναι σχεδον 18 μηνων.

Εχει υψος 90(!) ποντους κ βαρος 11300.

Κι εμεις τρωμε απ'ολα (για την ακριβεια...σαρωνει! :P ) εκτος απο γλυκα, που ετσι κ αλλιως δεν της αρεσουν καθολου.

Δημοσίευση

κοριτσια γιατι δεν μπορω να ανοιξω το αρθρο?το παταω και με βγαζει στην αρχικη σελιδα του μαμμυλαντ

τι να κανω?

εμεις ειμαστε 6 μηνων 8400 και 70 εκατοστα

καλα ειμαστε?

να προσθεσω μονο θηλαζει

εχει 3 μερες που ξεκινησαμε φρουτο αλλα δεν τρωει

Δημοσίευση

Εφούλα μια χαρα ειναι!!να σου ζησει!!και μενα ο δικος μου του ξινιζε στην αρχη η φρουτοκρεμα και αρχισα και του εβαζα 2 μπισκοτα της nutricia-biskotti μεσα να γλυκάνει κάπως!!

• 1 month later...
  • 6 months later...
Δημοσίευση

ο μπουμπουκος μου γεννηθηκε 4.140 και με υψος 56 εκ. και 6 μηνων ηταν ηδη 10 κιλα και 75 εκ...........τωρα ειναι 11 μηνων και ζυγιζει 13 κιλα και υψος 84 εκ!!!!!!!! αλλα ειναι πολυ αδυνατουλης παρα το βαρος του..πολυ λεπτοκαμωμενοσ...καλα ειναι? ? ? ? ?

Δημοσίευση

λοιπον εχω μπερδευτει παρα πολυ....ο μπουμπουκος μου γεννηθηκε 4.140 και 55 εκ....οταν ιταν 6 μινων ειχε φτασει τα 9.550 και 74 εκ και τωρα που ειναι 11 μηνων ειναι 12.480 και 86 εκ!!! ειναι τεραστιος!!! βλεπω παιδακια 2 χρονων να ειναι μικροτερα απο αυτον και πολλεσ μαμαδεσ με ρςτανε "μα καλα γτ δεν μιλαει κανονικα ακομα??" και οταν τους λεω μα ειναι μονο 11 μηνων μενουν αφωνεσ....παρ ολα αυτα ειναι πολυ αδυνατουλης...τι γινεται? ποσο θα πρεπει να ηταν?? ειναι φυσιολογικο? :woohoo:

• 2 months later...
Δημοσίευση

ο αντρας μου γεννηθηκε 2730 σε 10 μερες γινεται 5 μηνων κ ειναι ηδη 8κιλα απο υψος τον προηγουμενο μηνα(δηλ.4μηνων) ηταν 61 εκατοστα!πριν 1 εβδομαδα καταφερε τραβωντας να σπασει την καρφιτσα απο την οποια κρεμοταν με κορδονακι η πιπιλα του.εμεις τον φωναζουμε ηρακλη!κ να φανταστειτε οταν γεννησα μου ζητησαν επανεξεταση σε 1 μηνα γιτι ηταν λεει υποτονικος!βλακειες..μαλλον τον ειχαν πετυχει σε στιγμη βαρεμαρας..τρωει 4 φορες τηνμερα απο260-330 ml...

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...