Μετάβαση σε περιεχόμενο

το κατάλληλο θήλαστρο

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα. Σε ένα μήνα επιστρέφω στη δουλειά και έχω ήδη 2 μήνες που μαζεύω γάλα στην κατάψυξη για τις ώρες που θα λείπω. Βγάζω γάλα το βράδυ μια και η μπέμπα κοιμάται 8 με 9 ώρες συνεχόμενα.Μέχρι τώρα βολέυτηκα με το ηλεκτρικό της Medela, έβγαζα γύρω στα 100 με 150ml.Τώρα τελευταία βγάζω λιγότερο ενώ το στήθος μου έχει γάλα, μου φαίνεται ότι το θήλαστρο δεν μπορεί να το τραβήξει. Έχετε υπόψιν σας κάποιο καλό θήλαστρο που να είναι δυνατό και να κάνει το γάλα να τρέχει;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΑVENT THS PHILIPS. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Κ ΤΗΣ MEDELA ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΚΑΛΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Ε ?

Έχω ήδη καιρό που με πιάνουν συνέχεια τα ζουμιά όταν σκέφτομαι ότι θα την αποχωριστώ. Θα είναι 5 1/2 μηνών...Την θηλάζω αποκλειστικά και θελω πάση θυσία να συνεχίσω. Έχω ήδη μαζέψει 30 γεύματα των 200 περίπου ml αλλά τώρα τελευταία το θήλαστρο τα χει παίξει.Το κακκό είναι ότι δεν μπορώ να έχω αποστείρωση στην δουλεία οπότε θα βγάζω λίγο γάλα στη τουαλέτα στα κλεφτά για να μην μένει το στήθος μου ανενεργό τόσες ώρες. Εάν το θήλαστρο δεν είναι αποστειρωμένο κάνει άραγε να το κρατάω το γάλα ; Aλλιώς θα πρέπει δυστυχώς να το πετάω.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ Κ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΜΗ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ, ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ. ΕΓΩ ΘΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ... ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΟΜΩΣ !!! ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ !:)

κοιτα απ οτι ειδα αν κοιταξεις στα αρθρα μπροστα στην αρχικη σελιδα εχει γραψει αρθρο για τα θηλαστρα η ΑΓΛΑΙΑ ,λεει εκει για της medela to symfony και για αλλα και που θα τα βρεις.Για δες.....

• 2 weeks later...

http://www.klinikum.gr/

Κεντρικό : Νάτσινα 25 & Νεμέας, 542 49, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-316.011, Fax : 2310-321.101, Email : info@klinikum.gr

Υποκ/μα : Α. Παπαναστασίου 6, Γουδί, 157 73, Αθήνα

Τηλ.: 2310-74.85.752, Fax : 210-74.70.417, Email : athens@klinikum.gr

Διαθέτουν της medela.

Είχε αγοράσει η κουμπάρα μου το Pump in Stile και ειναι πού ευχαριστιμένη

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...