Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑς;

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑς ΜΩΡΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΑ ; ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ (43ΗΜΕΡΩΝ) ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΙΝΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΛΙΓΟ Κ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΑΛΙ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ Η ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΟ ΥΠΝΟ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου Μαριμάρ,

εμένα η δικιά μου είναι 4 μηνών και απο τότε που γεννήθηκε θυμάμαι να κάνει αυτά τα τινάγματα που λές και εσύ στον ύπνο τής λές και τρόμαζε με κάτι.Ακόμη και τώρα ο ύπνος της είναι πολύ ελαφρύς και ανύσηχος.

Είναι καθαρά στο μωρό,άλλα κοιμούνται βαριά και άλλα ελαφρά,(όπως και ο κάθε άνθρωπος που κάνει διαφορετικό ύπνο άλλωστε).Ομως τα τινάγματα στον ύπνο είναι απολύτως φυσιολογικά και για αυτό μην ανυσηχείς.

Γεια σου Μαριμαρ... ολα τα μωρακια ετσι κανουν στην αρχη... φταιει το ανωριμο νευρικο συστημα... μετα τον 2ο με 3ο μηνα θα αρχισει σιγα σιγα να στρωνει...:kiss:

Marimar mou geia sou agapi mou...

Kai na sou zisei to mwraki sou...

Den uparxei logos na anisixas,,,

Ola ta mwrakia kanoun etsi ta vradia...

Ennow stin arxi mwlis gennithoun...

Einai mexri na strwsoun kala agapi mou...

Sas euxwme kali sunexeia...

Filia...

μαριμαρ καλησπερα. Να σου ζησει ο μπεμπουλακος σου.

Εγω για να μην κουναει τα χερια της στον υπνο της και τρομαζει την τυλιγα με ενα σεντονακι (το λεγομενο φασκιωμα) οχι πολυ σφικτα οπως παλια ισα ισα να ειναι δεμενα τα χερια, και κοιμοταν ησυχα. Δοκιμασε το.

Μαριμαρ της φιλης μου το κοριτσακι(2μηνων) κανει τετοια τιναγματακια και γκρινιες στον υπνο της.Επισης χθες ειδα ενα αλλο κοριτσακι που εκλαιγε κανονικα σου λεω με φωνη!Δε μπορουσα να πιστεψω πως κοιμοταν!

Τον λογο δεν τον γνωριζω αλλα μαλλον συμβαινει σε αρκετα μωρακια

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...