Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΩΡΑ!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ.ΕΙΜΑΙ 39 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡΩΝ.ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ.ΕΧΩ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ.ΛΙΓΑΚΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΝΟΙ,ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΛΠ).ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!:laugh: :kiss:;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.....ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΗ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗ....ΦΙΛΙΑ!!

ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

Ανθή μου με το καλο!!!!Σου ευχομαι με εναν πόνο και να μην φοβασαι καθολου!!ολα καλα θα πάνε!!μπροστα στην ιδεα το οτι επιτελους θα αντικρύσεις το αγγελούδι σου ολα θα περάσουν και δεν θα σκεφτεσαι τιποτα αλλο εκεινη την στιγμη..θα περασου και οι πονοι και όλα!!

Περιμενουμε τα νέα σου!!!!

Φιλιά πολλα!!!

eyxomai anthi mou na se pane ola kala...

mi agxonesai gia tipota...ola tha pane kala..

k go prin 21 meres me proklisi piga k otan me ro eipe o giatrosa eixa ksenerosei..

alla doksa to theo ola pigan kala...k mesa se 7 ores apo tose pou me balan oro gennisa

episis ena exo na se po...eylogimeni episkliridio......:laugh: :laugh:

me to kalo na dexteis to moraki sou...

ola kala na se pane:P :P

Ανθη μου με το καλο!!!Ευχομαι ολα να πανε καλα και να κρατησεις το νινακι σου αγκαλιτσα και να πλημμυρισεις ευτυχια!!!Η Παναγιτσα να ειναι μαζι σου να σου δωσει δυναμη και να σου παρει ολο το αγχος!:-)

Με το καλό Ανθή μου!!!

Μην αγχώνεσαι καθόλου για την πρόκληση τοκετού. Δυο ξαδέρφες και η κουνιάδα μου μπήκαν με πρόκληση γιατί εξάντλησαν και την 40η εβδομάδα κ όμως γέννησαν μια χαρούλα κ όλα πήγαν καλά!!

Επειδή είδα κ κάποιο άλλο post σου με ανησυχίες για το ΜΗΤΕΡΑ να σου πω πως κ εγώ εκεί θα γεννήσω κ απο τις 2 ξαδερφες μου έχω ακούσει καλά λόγια. Σίγουρα δεν είναι τέλειοι..(κ ποιοι είναι όμως..? κ σίγουρα θέλει προσοχή με τις χρεώσεις...) όσο για τα επισκέπτηρια κ τον πολύ κόσμο..είναι ένα θέμα που κ εμένα με προβληματίζει, όμως υπομονή 4-5 μέρες να κάνουμε κ μετά σπιτάκι μας..

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ!!

Αντε να παίρνουμε σειρά μια-μια...

Φιλάκια!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ανθή μου πριν λίγο έγραψα στο άλλο θέμα σου...

Η πρόκληση δεν ειναι τίποτα...κ εγώ έτσι πήγα κ μαλιστα με δική μου πρωτοβουλία αφού δεν μπορούσα πια να σηκώσω την κοιλιά μου...Ολα μια ιδέα ειναι...οι τεχτιτοί πονοι δεν ειναι τίποτα κ αν θές την συμβουλή μου...ΚΑΝΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ...Μην ταλαιπωρηθείς χωρίς λόγο..ήμουν κ εγώ κατά αλλά τώρα εννοείται οτι την λάτρεψα...δεν καταλάβα τίποτα ....τίποτα....Μην αγχώνεσαι...επέιδή είμαι κ εγώ πρόσφατη μανούλα, σου λέω οτι τίποτα απο αυτά τα άγχη δεν θα σε απασχολεί μετα...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΘΗ ΜΟΥ....

Να μας γράφεις μετα..όποτε προλαβαίνεις...κ να βγάλεις κ φωτο τον μπεμπούκο να τον δούμε....ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ....ΟΛΑ ΚΑΛΑ..!!!!!!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :laugh: :cheer::kiss:

μην ανχωνεσαι. Η ώρα η καλή καλή λευτερια και με το καλο να μας πεις τα νεα σου μετα και τις εντυπωσεις σου. Κ εγω γεννησα με τεχνητους μιας και δεν ειχε σκοπο να βγει και με επισκληριδιο και βεντουζα. Κι ομως ολα καλά μια χαρα. Αντε κοριτσακι μου πολλες ευχες και χωρις ανχος. Περιμενουμε νεα

Με τι καλό Ανθή να υποδεχτείς το μωρό σου.

Μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά.

Όσο για την επίσκληρίδιο εύχομαι να αντέξεις και να μην κάνεις αλλά εγώ θα πώ ότι είναι θαυματουργή.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και περιμένουμε σύντομα νέα σου.

Με το καλοοο:cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

εύχομαι με έναν πόνο και μην ανησυχείς για τους τεχνητούς πόνους έκανε η αδελφούλα μου που γέννησε προσφατα και δεν κατάλαβε τίποτα.;)

εσύ να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα...το πλασματακι που θα κρατήσεις μετα απο λιγο στην αγκαλίτσα σου:)

Ανθη!!!!!!!!!

Εφτασε η ωρα????

Με το καλο κοριτσακι!!!

Μην ανησυχεις για τιποτα!

Σκεψου μονο το μωρακι σου και ολα θα ειναι τελεια!!!

Περιμενουμε νεα!

:silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

με το καλο Ανθη μου!!!:cheer: ολα θα πανε καλα!!!!

να μην αγχωνεσαι για τιποτα και να σκεφτεσαι μονο οτι σε λιγακι θα κρατας αγκαλιτσα το μικρουλι σου!!!!

περιμενουμε τα νεα σου!:kiss:

Ανθούλα μου με το καλό να φέρεις στον κόσμο το μπεμπάκι σου και να είστε γεροί...Μην αγχώνεσαι καθόλου! Όλα θα πάνε καλά!Σκέψου θετικά!Κι αν πονέσεις και λιγάκι, δεν πειράζει...Θα σε ανταμείψει το νινί σου...

Με το καλό! Περιμένουμε νέα σου μετά τον τοκετό και φωτογραφία του μπεμπούλη σου!

Φιλιά πολλά!

Καλή λευτεριά Ανθή!

Να έχεις έναν γρήγορο, εύκολο και όσο το δυνατόν ανώδυνο τοκετό και να φέρεισ τον κόσμο ένα υγιέστατι μπεμπάκι!

Μη σε τρομάζει η πρόκληση. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Δε θα σου πω τη δική μου εμπειρία, κράτα τις εμπειρίες της IRENEKANTE, της thouli, της Καρμενίτσας, που γέννησαν φυσιολογικά και πήγανε όλα κατ'ευχήν!

Με το καλό κορίτσι μου!

Ανθη μου γεια σου αγαπη μου,εμεις τα ειπαμε λιγο στο τσατ, οσο μπορεσαμε

Κι εγω με προκληση γεννησα και χωρις επισκληριδιο και δεν ηταν τιποτα το τρομερο!Να ξερεις οτι βαζουνε παυσιπονα σε ολους τους τοκετους και σε αυτους που γινονται χωρις επισκληριδιο αναισθησια.Ομως μη φοβασαι να κανεις επισκλ.,εχει γινει ρουτινα πλεον,εκτος απο τοκετους γινονται κι ενα σωρο εγχειρησεις ετσι.Ολα θα πανε μια χαρα,θα φερεις το αγγελουδι σου στη ζωη κι αυτο μονο μετραει!Με το καλο κοριτσι μου και μ εναν πονο!

Ανθη με το καλο κοριτσι μου και με ενα πονο!Μην αγχωνεσαι καθολου ολα καλα θα πανε!Για την επισκληριδιο παντως ειμαι σιγουρη οτι θα αποφασισεις εκεινη την ωρα!Ευχομαι το μωρακι σου να γεννηθει με τα σημαδια του Θεου και να σας δινει παντα χαρα!Φιλακια πολλα!:) :) :)

Καλη λευτερια και μενα!

Πανω απο ολα οχι αγχος και ολα θα πανε καλα. Με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου. Ειναι τελεια!

Φιλια και με ενα πονακι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...