Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 139
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

lena δεν ξέρω.. έχω παρατηρήσει ότι αργεί να ανοίξει συγκεκριμένα θέματα. Το παρατηρώ 30 λεπτά τώρα, από τότε που μπήκα, άλλα τα ανοίγει σφαίρα και άλλα κάνει έναν αιώνα!

Και είπαμε.. δεν έχω πολύ χρόνο!!!:angry:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

jovanna έγραψε:

koritsakia moy....simfwnw kai egw pws an einai gia to kalo toy site na bgoun ta xarakakia ...as bgoun(:()alla egw proswpika den morw na grafw ellinika an kai mporw na ta metatrepsw alla den mporw....twra an dimiourgw toso poli problima pou grafw etsi...den ksanagrafw kai kanena problima:(

koritsakia kai ego to idio me thn jovanna

den mporo na grapso diaforetika logo ypologisth, kai oxi giati etsi thelo.

kapoia kopela eipe na katabaso kapoio progamma apo to internet me ellhnika alla dusthxos den exo idea pos ginete auto(eimai ligo asxeth opos exo pei):blush:

An enoxlo peite to kai den xanagrafo..

alla epimeno kai tonizo kai pali oti den to kanoume epithdes den ginete allios....

oso gia ta kefalaia afou enoxlousan toso poly ta stamathsa apla theoro oti htan polu pio eukola sthn anagnosh eno mikra einai mperdema kai kourastika sto mati..:(

oti thelete omos!!:kiss:

Δημοσίευση

mitsi mou ennoeite pws den to kanoume epitides....alla egw then mporw me tipota na grapsw ellinika me enoxlei bre paidi mou..ase pou kai egw pisteyw pws ta kefalaia einai xilies fores kalaitera...alla...ti na poume!!!!!!!!mitsi mou an thimamai kala mina exoun diafora ta zouzounakia mas e????emena einai 6 kai 10 meres....na sou zisei i mpoumpou sou!!

Δημοσίευση

quinta00 έγραψε:

ekoliou έγραψε:

Koritsia to idio provlima eho ki ego pou zo ollandia kai polles fores to skeftomai na steilo giati xero oti yparhoun anthropoi pou seliniazontai me ta greeklish!polles fores apologoumai ha ha/

[/quote:qwioosyg]

Εγώ μένω στην Γερμανία και το πληκτρολόγιο είναι στα γερμανικά, ακόμη και τα Windows vista είναι στα γερμανικά, αλλά βάλαμε την ελληνική γλώσσα έτσι ώστε να μπορώ να γράφω (γιατί αλληλογραφώ και με το ΕΑΠ)! κάθε πρόγραμμα υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα.:)

Δημοσίευση

MITSI2 έγραψε:

[ALLA EMENA OTAN GRAFO ELLHNIKA KAI PATAO PROEPISKOPHSH DEN MOY TA BGAZEI BGAZEI...KINEZIKA:huh:

KAI LOGO AYTOU GRAFO ETSI

MITSI2 καλημέρα!

Διάβασα ότι – αν κατάλαβα καλά – έχεις ελληνικούς χαρακτήρες στον υπολογιστή σου αλλά όταν γράφεις εδώ και κάνεις προεπισκόπηση σου τα βγάζει κινέζικα.

Αν όντως είναι έτσι, ήθελα να σου πω πως όταν πρωτογράφτηκα και επιχείρησα να δημοσιεύσω το 1ο μήνυμα, ήθελα να κάνω προεπισκόπηση για να δω πως θα φαινόταν. Πάτησα λοιπόν «προεπισκόπηση» και το ελληνικό μου κείμενο φαινόταν κινέζικο!!! Πάτησα «επικοινωνία» και ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό και αν υπάρχει κάποια λύση. Υποθέτω πως ήταν η Λένα που μου απάντησε και μου είπε πως δεν χρειάζεται προεπισκόπηση, να το δημοσιεύσω κατευθείαν και θα εμφανιστούν σωστά οι χαρακτήρες. Και έτσι κι έγινε!

Έχεις δοκιμάσει ποτέ να δημοσιεύσεις με ελληνικούς χαρακτήρες; Μήπως είναι απλά θέμα προεπισκόπησης και θα εμφανιστούν κανονικά όπως σ’εμένα;

Απλώς είπα να το αναφέρω γιατί αυτό συνέβη σε εμένα!

Φιλιά!

:kiss:

Δημοσίευση

αγάπη17 έγραψε:

MITSI2 έγραψε:

[ALLA EMENA OTAN GRAFO ELLHNIKA KAI PATAO PROEPISKOPHSH DEN MOY TA BGAZEI BGAZEI...KINEZIKA:huh:

KAI LOGO AYTOU GRAFO ETSI

MITSI2 καλημέρα!

Διάβασα ότι – αν κατάλαβα καλά – έχεις ελληνικούς χαρακτήρες στον υπολογιστή σου αλλά όταν γράφεις εδώ και κάνεις προεπισκόπηση σου τα βγάζει κινέζικα.

Αν όντως είναι έτσι, ήθελα να σου πω πως όταν πρωτογράφτηκα και επιχείρησα να δημοσιεύσω το 1ο μήνυμα, ήθελα να κάνω προεπισκόπηση για να δω πως θα φαινόταν. Πάτησα λοιπόν «προεπισκόπηση» και το ελληνικό μου κείμενο φαινόταν κινέζικο!!! Πάτησα «επικοινωνία» και ρώτησα γιατί συμβαίνει αυτό και αν υπάρχει κάποια λύση. Υποθέτω πως ήταν η Λένα που μου απάντησε και μου είπε πως δεν χρειάζεται προεπισκόπηση, να το δημοσιεύσω κατευθείαν και θα εμφανιστούν σωστά οι χαρακτήρες. Και έτσι κι έγινε!

Έχεις δοκιμάσει ποτέ να δημοσιεύσεις με ελληνικούς χαρακτήρες; Μήπως είναι απλά θέμα προεπισκόπησης και θα εμφανιστούν κανονικά όπως σ’εμένα;

Απλώς είπα να το αναφέρω γιατί αυτό συνέβη σε εμένα!

Φιλιά!

:kiss:

Αυτό προσπαθω τωρα..

για να δουμε θα γίνει τίποτα..

Δημοσίευση

MITSI2 έγραψε:

Αγάπη είσαι τέλεια...

γραφει...

απλα το πρόβλημα ηταν οτι δεν το έβγαζε στην προεπισκόπηση..

να σαι καλά..

σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολυ!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!:silly: :silly: :silly: :silly:

Αχ κοπέλα μου ΜΠΡΑΒΟ! :cheer: :cheer: :cheer:

Χάρηκα πάρα πολύ, το σκεφτηκα πως κάτι τέτοιο είχε συμβεί αλλά δεν ήμουν και σίγουρη 100% :P !

Κορίτσια, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου το να γράφετε με αγγλικούς χαρακτήρες!!! Τον καθέναν όπως τον εξυπηρετεί καλύτερα!!!

Ας μην μας εμποδίσει μια γραμματοσειρά να ανταλλάσσουμε απόψεις σε αυτό το υπέροχο site!!!

Και το θέμα της ταχύτητας θα διορθωθεί, είναι ήδη κάπως καλύτερα! :)

Ας μην ανεβάζουμε τους τόνους, όσο κουρασμένες κι αν είμαστε!

Αυτό είναι που θα κάνει το mammyland καλύτερο! :cheer:

Συμφωνώ απόλυτα πως έπρεπε να τεθεί το θέμα, αλλά χωρίς τόσο εκνευρισμό κάποιες φορές! :)

Φιλιά κι από μένα!

:kiss:

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα!

Θα ήθελα να επαναφερω το θέμα στην επικαιρότητα... το site ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ!!!!! καθε φορά που θέλω να μπω σ ενα θεμα και αφου το επιλεξω, πηγαινω για καφε, νερο , βολτα και στην επιστροφή - αν ειμαι τυχερη - θα έχει γίνει η επιλογή.

Οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και οσο και να το θελω αποφεύγω πλεον να μπαίνω στο site. Και να φανταστείτε ότι εχω πολυ γρήγορη σύνδεση Internet

Και σκέφτομαι επίσης οτι τώρα ακομα δεν έχω και πολυ ζόρι... τι θα γίνει σε λίγο που θα εχω και το μωρο - οπως και πολλες μανούλες εδω μεσα άλλωστε - που ο χρονος ειναι περιορισμενος και απλα θέλουν να μεινουν σ επαφη με τα υπολοιπα μέλη???

Ποιοι είναι υπεύθυνοι για το site και τον τροπο του λειτουργεί? πως μπορούμε να τους ενημερώσουμε γιαυτο το θέμα μπας και γίνει κάτι ουσιαστικό???

Δημοσίευση

na se kala bre toma hthena na anoiksw kai egw twra thema me ayto to kako pou symbainei edw.. ontos edw kai poli kairo den mpainw giayton ton logo bariemai pou argei toso poli arage to exei kanenas ypeythinos tou site ayto ???????

na pw kati pou isws ftaiei: na katharisoun thn selida na diagrapsoun themata pou einai mesa apo to 1985!! exei yperfotwsei h selida

KANTE KATI

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...