Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ:(

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ,ΕΙΜΑΙ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ.ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ 2.500 ΒΑΡΟΣ ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ:( ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ 14 ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑ:( :( :(

ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑ ,ΛΕΕΙ ,ΛΕΥΚΩΜΑ ΠΟΛΥ, ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΣΣΑΡΙΚΗ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ:ohmy::( ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΙΑΙΤΑ,ΟΧΙ ΑΛΑΤΙ,ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙΚΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΥΣΗΧΟΣ.

ΕΓΩ, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ,ΑΝ ΕΙΧΑ 14 ΠΙΕΣΗ ΤΩΡΑ ΕΧΩ 24!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ:( :( :( :( ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.

....ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΣΑΣ

Δημοσίευση

ααααα!!! Δε θέλω χαζά! Μια χαρά θα είναι και το μωρό σου και εσύ!!

Να κάνεις ένα μπανάκι να χαλαρώσεις και ένα ζεστό γαλατάκι να πιεις να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς.

Θα κάνεις τις εξετασούλες σου και τη διαίτα σου και θα δεις που όλα θα πάνε τέλεια. Ηρέμησε και περιμένουμε νέα σου. Όλα καλά!

Δημοσίευση

Μη φοβασαι,ηρεμησε και ολα θα πανε καλα!Δεν σου ειπε πως εχεις κατι,σε βαζει να κανεις εξετασεις για να αποφυγει πιθανα προβληματα προληπτικα.Το μωρο σου θα ειναι μια χαρα,κι εσυ επισης το ιδιο.:)

Δημοσίευση

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.... ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΠΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ. ΕΙΧΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΡΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΗΨΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΗΡΙΑΚΙ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ !!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ !

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ!!

ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΓΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΠΑΡΡΙΝΗΣ;;;

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ, ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Δημοσίευση

Όλα καλά θα πάνε, μην αγχώνεσαι... Αφού θα κάνεις τις εξετάσεις και θα το προλάβετε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Η μητέρα μου έπαθε προεκλαμψία σε εμένα, χωρίς να έχουν προετοιμαστεί για κάτι τέτοιο. Μια χαρά είμαστε και οι δύο όπως καταλαβαίνεις. Ούτε η μαμά μου, ούτε εγώ πάθαμε κάτι και πριν 28 χρόνια... Όχι τώρα...

Δημοσίευση

Βρε μη μου στεναχωριεσαι!!!Ολα καλα θα πανε! Τωρα παιρνει βαρος το μωρακι σου!!κ απλα θα προσεξεις λιγο περισσοτερο!!

Κι ο γιος μου στις 35 εβδομαδες που τον γεννησα ηταν 2450..ε και?

Ολα θα πανε τελεια!!!Εχεις απειρες ευχες απο ολες εδω μεσα!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ...ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΗΝ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ......ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΞΕΦΥΓΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ!!!ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΙ ΤΡΩΩ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΗΠΑΡΡΙΝΗΣ,ΜΙΟΥ30,ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ.

ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ !!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Δημοσίευση

falassarna μου μην φοβασαι και μην ανυσηχεις!!Η Παναγιτσα θα ειναι μαζι σου και οτι και να γινει ολα θα πανε καλα και στο τελος εσυ και το μπουμπουκακι σου θα ειστε αγκαλιτσα!!!

Ευχομαι ολοψυχα οι εξτασεις να μην ειναι ανησυχητικες....:-)

Η αληθεια ειναι οτι η διατροφη παραμονευει πολλους κινδυνους....πρεπει να προσεχουν οι μελουσες μανουλες οσο μπορουν...

Φιλακια και ολα να πανε κατ ευχην γλυκια μου!Καλη ξεκουραση!

Δημοσίευση

FALASSARNA ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ Η ΚΑΛΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ 37Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑΣ!ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΑΠΟΛΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ!ΑΠΛΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.Ε ΚΑΙ?ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΙΙΙΙΓΟ ΤΗ ΔΙΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΠΙΑ!ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΙΩΘΕΙΣ!ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Δημοσίευση

Fallasarna μου μην ανυσηχεις κούκλα μου ολα καλα θα πανε!!Ο γιατρος σου δεν θα αφησει να πάθεις τιποτα!!ουτε εσυ ουτε η μπέμπα σου!!τα κιλά της μπέμπας μια χαρα ειναι!!εγω 35εβδ+4 μερες ακριβως που πηγα για υπέρυχο ο μπέμπης ήταν 2750γραμ...δεν μου ειπε κατι ανυσηχυτικο ο γιατρος...απλα βγαινει 5 μερες περιπου μεγαλυτερο.μεσα στα ορια ειναι η μπέμπα σου..αλλες γυναικες εχουν πιο μεγαλα και αλλες πιο μικρα μωρα..Μην ξεχνας και τις αποκλισεις που υπάρχουν..Επισης στο τελος αλλαζουν λιγο οι τιμες...εγω στις τελευταιες εξετασεις ειχα καποια μικροπροβληματα(πυοσφαιρια πολλα..ουρικο οξυ ανεβασμενο..κ.τ.λ)αλλα δεν αγχωνομαι..τον φαγαμε τον γάιδαρο που λενε..χαχαχα..Τελος εχω πάρει 15 κιλά...δεν βολευομαι πια..εχω βαρυνει..και αμα ειμαι ορθια πρηζονται τα χερια μου..και τα ποδια μου...!!το καλο ειναι οτι εχω υποταση..(9 με 7 η τελευταια μετρηση)..

Θές και άλλα..;;;χαχαχα η καθε γυναικα αντιδρα διαφορετικα στην εγκυμοσυνη..ευχομαι ολα να πάνε καλα!!θα περιμενουμε νεα σου το απογευμα!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :) .............

ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑ ΚΑΠΩΣ...ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ-ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΝΑΛΑΤΑ!!!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ- ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ....ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!!!

Δημοσίευση

Μπραβο!!!!!Ειδες!!!!Δεν πρεπει να προτρεχουμε και να στενοχωριομαστε εκ των προτερων!Ολα καλα λοιπον,αντε ηρεμησε και δεν πειραζει που θα τρως αναλατα,μια χαρα καλο θα σου κανει,και στον αντρα σου επισης!:P

Φιλακια:kiss:

Δημοσίευση

Γεια σου κι απο μενα...

Σε καταλαβαινω απολυτα που αισθανεσαι ετσι γιατι το ιδιο περιπου συνεβη και σε μενα.Αν διαβασεις σχετικο παλιοτερο θεμα τα εχω γραψει ολα εκει.Βασικα ειχα υψλη πιεση 16 περιπου και ο γιατρος μου φοβηθηκε για προεκλαμψια.Ειχα και γηρανση πλακουντα και ενα σωρο άλλα,αλλά δεν ειναι του παρόντος...

Μου γραψε να κανω τις σχετικες εξετασεις, και να παιρνω το χαπι της πιέσεως 2 φορες την ημερα και δυο φορες την ημερα επισης να μετραω την πίεσή μου....Δεν το συζητω για τα πρησμένα ποδια και χερια ...

Ετσι να κανεις και συ.Να περνεις τα χαπια σου, να κανεις την διατροφή σου, ν ακους τις συμβουλές του γιατρου σου και να μην ανησυχεις για τιποτα.Τωρα ολα ειναι υπο έλενχο.Οσο για το μωρο, με πηγαιναν βδομαδα βδομαδα με doppler μεχρι που τελικα φτασαμε και γενησαμε στην 38η εβδομαδα με καισαρικη και βαρος 3100.Μου ειχαν πει οτι θα εβγαινε μεγαλυτερος αλλα its ok, αν τον δεις τωρα , ενα μηνα μετα δεν θα τον αναγνωριζεις...απο περιστερι εγινε κοτοπουλο !

Να εισαι καλα και να εχεις μια καλη γεννα!Μην φοβασαι τιποτα.Να εμπιστευεσαι το γιατρο σου κι ολα θα πανε καλα !

Δημοσίευση

Μπράβο falassarna μου!

Δεν είχα διαβάσει από την αρχή το θέμα σου, τώρα το διάβασα και ανακουφίστηκα με τα αίσια αποτελέσματα των εξετάσεών σου!

Είδες που δεν έπρεπε να ανησυχείς? Λίγο ναι, αλλά εσύ ήσουν βουτηγμένη στο άγχος! Δικαιολογημένα όμως.. Έτσι θα ένιωθε η καθεμιά μας!

Όλα καλά να σας πάνε από δω και πέρα, ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού σου και θα δεις... Ο Μεγαλοδύναμος που επικαλείσαι, θα σε βοηθήσει να πάνε όλα κατ' ευχήν!

Σε φιλώ!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου τι κανεις? ελπιζω να εισαι καλα

κοιτα και εγω γεννησα στις 31 εβδομαδες με προεκλαμψια πιεση 17 και 11

το μωρακι μου βγηκε 1250 με εγγεφαλικη αιμοραγια ο γιατρος μου με εστειλε αρον αρον στο αλεξανδρας για καισσαρικη και εγω ειχα πολυ πρησμενα ποδια και με ποναγανε πολυ αλλα οχι απο λευκωμα αλλα απο ουρικο οξυ το οποιο ειναι εξισου επικινδυνο στην καισσαρικη μου εκαναν επισκληριδιο(καλυτερα ειδα και το νινακι μου)γιατι δεν γινοταν να κανω ολικη λογω πιεσης.την ωρα που ημουν στο χειρουργειο βγηκε ο γιατρος και ειπε στον αντρα μου ποιον απο τους 2 θελει να σωσει(τραγικο!!!!!)

μπορει να σε τρομαζουν ολα αυτα αλλα το αλεξανδρας εχει πολυ καλους γιατρους και σε θεμα για τις μαμαδες και νεογνολογους κορυφες!!!!!

ενδιαφερονται πολυ για τα μωρα και κανουν τα παντα για αυτα(αληθεια τον μπεμπη μου τον φροντισαν τρομερα)

μπορει να εχει λιλη ταλαιπωρια για το μωρο αλλα ολα περνανε ο δικος μου τωρα ειναι 8 μηνων 6400 και μας τρελαινει γλυκα παιζει γελαει μπουσουλαει και λεει τα πρωτα του λογακια

μην στεναχωριεσαι ολα θα πανε καλα δεν θελω να σε τρομαξω αλλα οτι και να γινει τα προωρακια ειναι power!!!!!!!!!

φιλακια πολλα ενημερωσε με τι εγινε

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΤΕ!!!!

ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΓΕΝ. ΟΥΡΩΝ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ....

ΤΟ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ!!ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ;)

Δημοσίευση

αντε βρε κοριτσακι μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!!!και μενα ο μπριανης 3 μερες πριν γεννησω μου βρηκε 16 πιεση!!!!!!!!κοντεψε να παθει εγκεφαλικο ο ανθρωπος:( :( :( !!!!!!!!τελικα ηταν αγχος!!!!!φιλια πολλα και με το καλο!!!!!!κοντευεις και εσυ!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...