Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια κάτι που μας ενδιαφέρει όλες...διάβασα οτι για να δυναμώσει το σπέρμα πρέπει ο άντρας να τρώει τα παρακάτω...

Περιεκτικότητα σε Βιταμίνη C στα 100γρ. αναλώσιμης τροφής

Είδος τροφής (100γρ.) Βιταμίνη C (mg.)

Αγγούρι 11

Αρακάς (μαγ.) 20

Αχλάδια 4

Βατόμουρα 21

Βερίκοκα 10

Δαμάσκηνα 4

Καρότα 8

Καρπούζι 7

Κολοκυθάκια (μαγ.) 5

Κρεμμύδια 35

Λάχανο 47

Λεμόνι 53

Μαϊντανός 172

Μανταρίνι 46

Μαρούλι 8

Ντομάτα 20

Πατάτα ψητή 20

Πορτοκάλι 50

Σπανάκι (μαγ.) 28

Φράουλες 59

Γάλα 1

Ψευδάργυρος (Zn)

Στρείδια Τριφύλλι Συκώτι Σπόροι Κολοκύθας Παστό Βοδινό

Ψημένο Βοδινό Αρνί Καβούρια Χοιρινές Μπριζόλες Σαρδέλες

Ο ψευδάργυρος υπάρχει στα στρείδια, στην ρίζα του τζίντζερ, στους μυς ορισμένων ζώων όπως στα αρνίσια παιδάκια και στην μπριζόλα, στα φυστίκια, στο συκώτι του μοσχαριού, σε αποξηραμένο γάλα χωρίς λίπος, στο αυγό, στην λεκιθίνη της σόγιας, στα καρύδια, στο κοτόπουλο, στις γαρίδες, στα κοκκινογούλια, στο μαϊντανό , στις πατάτες, στο σκόρδο, στο ψωμί ολικής αλέσεως, στα καρότα, στα φασόλια και στο καλαμπόκι.

Το συμπλήρωμα ψευδαργύρου που θα ληφθεί θα πρέπει να είναι 50 mgr στοιχειακού ψευδαργύρου ανά ημέρα.

καλή μας όρεξη!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσια!!Τι κάνετε πως ειστε;;;; Εμείς καλά,χθες εκανα κ το RSV κ του κοκκυτη,εκανα κ αιματολογικες κ σταθεροποιηθηκε ο αιματοκριτης κ τα υπόλοιπα επιτελους😁😁 Σε αλλα νέα γενικά εχω ψωνίσει τα περισσότερα που δεν ειχα, καποια ανταλλακτικά για το θήλαστρο που είχα χρησιμοποιήσει θέλω στην περίπτωση που το χρειαστώ, ενα καινούριο μαξιλάρι θηλασμου γιατι 2 χρόνια το αλλο το εχω λιώσει με αυτο κοιμάμαι από όταν το πήρα κ κανα ρουχαλάκι ακόμα μάλλον θα ψωνίσω από PEPCO που είναι δίπλα στην παιδίατρο που θα πάω την μικρη την Δευτερα για εμβόλιο κ δεν θα κρατηθω😆 οπότε μετα μονο καθάρισμα ατμο κλπ ότι χρειάζεται θα κανω αρχές του μήνα κ την βαλίτσα μου. Στολισατε;;Λεμε να στολίσουμε αύριο αν προλαβουμε ή ΣΚ😃🎄
    • Γενικά η περίοδος της εγκυμοσύνης για εμένα είναι δύσκολη στο ψυχολογικό κομμάτι είναι η αλήθεια μια είμαι καλά μια με πιάνει άγχος φόβος..  αλλά συμφωνώ είναι μεγάλη ευλογία αξίζει όλο αυτό και το πριν και το μετά παρά όλες τις δυσκολίες το να μεγαλώνεις ένα παιδί  Η εξωσωματική είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία αλλα να που ήρθε το μωράκι σας φυσικά απο μόνο του .. αυτήν ήταν η σωστή στιγμή και ήρθε! Με το καλό να γίνει και ο γάμος σας να εκπληρωθεί και το ταμας σας προς την αγία 🙏 ολα μπήκαν σε μια σειρά τώρα θα μπείτε και στο καινούριο σας σπίτι όλα πηγαίνουν καλά 😊  η επόμενη χρονιά θα είναι όλα τα χαρμόσυνα για εσένα η γέννα και ο γάμος ☺️ Αχ μακάρι να μην ανοίξει και πολύ η όρεξη σου να τρως τόσο όσο 😂 εγώ γενικά δεν είμαι και πολύ εγκρατής με το φαγητό πολλες φορές τρώω και δεν νιώθω ότι χορταίνω μετά απο λίγο νιώθω το στομάχι μου να με τρυπάει λες είμαι νηστική ωρες … ίσως βρω κάποιον διατροφολόγο αυτήν την φορά δεν ξέρω το σκέφτομαι αλλά το θετικό είναι ότι δεν βάζω πολλά κιλα 12,5 έβαλα στην πρώτη 11,5 στην δεύτερη ελπίζω και σε αυτήν κάπου εκεί να πάω 
    • Αυτό φοβάμαι κι εγώ.. την ημέρα που θα ανοίξει η όρεξη και θα νιώσω καλύτερα πως θα το μαζέψω χαχχαχχα  Ευτυχώς σκέφτεσαι το μωρό και λες λίγο υπομονή ακόμη μωρέ. Για να μην έχει και αυτό θέματα μετά.  Αχ τι τραβάμε απ την ώρα που θα βγει θετικό το τεστ μέχρι να μεγαλώσει και βάλε...  Αλλά ευλογία μεγάλη. Δεν ξέρω αν πιστεύεις.. Αλλά εγώ πιστεύω πολύ και πιστεύω ότι μας το έφερε γιατί για Σεπτέμβριο λέγαμε να αρχίσουμε διαδικασίες για εξωσωματική και απ το άγχος άρχισαν να με πιάνουν κρίσεις πανικού οπότε του λέω τ αφήνουμε για μετά το γάμο.. Και θυμάμαι πήγαινα στη δουλειά και λέω από μέσα μου. Θεέ μου ξέρεις εσύ.. Ας έρθει οπότε είναι το θέλημα σου. Το Σεπτέμβριο έμαθα ότι είμαι έγκυος.  Εν τω μεταξύ είπαμε να ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε το γάμο για να ξεχαστούμε. Μάιο γενναω και Σεπτέμβριο παντρευομαστε.. Όλα μαζί..  Και ταξαμε και τον γάμο σε εκκλησία της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντω. Μεγάλη η Χάρη Της. Βοήθησε🙏
    • Ναι δεν εχουμε μεγάλη διαφορά είμαστε κοντά ☺️ αν έχεις αναγούλες η διατροφή είναι ζόρικη δεν γίνεται σε ενοχλούν και οι μυρωδιές από τα φαγητά δεν θα τρως και πολλά πράγματα ( έτσι ήμουν και εγώ στην πρώτη μου μύριζαν πολλά φαγητά) και εμένα καλό είναι το ζάχαρο νηστείας που κάνω τώρα στις εξετάσεις αλλά η καμπύλη ζαχαρου μου και στις δυο εγκυμοσύνες δεν ήταν καλή συνήθως έχω θέμα με το ζάχαρο μετά το φαγητό αν φάω αρκετούς υδατάνθρακες ή ζάχαρη  Το μόνο που έκοψα είναι την κόκα κολα είναι καλύτερα το στομάχι μου οπότε δεν την χρειάζομαι.. νερό πίνω αρκετό  πρέπει λίγο να μπω σε μια σειρά με το φαγητό τρώω και κανένα γλυκό έχει ανοίξει και η όρεξη να δω τι θα κάνω 😅 δύσκολα τα πράγματα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...