Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κ μόνο που έχει το Ρουμπιανάκι επάνω είναι τέλεια!!! Τι να τα κάνεις τα υπόλοιπα όταν έχεις το μοντέλο????:laugh: :laugh:

Με το καλό Παναγιώτα μου η βάφτιση της μπουμπούς σου, μπράβο σου που την έκανες μόνη σου!!!!

Δημοσίευση

Πολύ όμορφο το προσκλητήριο. Ρομαντικό. Της ταιριάζει της κούκλα σου. Μου θυμίζει την πρόσκληση της Μαριλής μου, που και εμείς την φτιάξαμε εξολοκλήρου μόνοι μας. Είδες με τη χαρά κοπιάζεις για κάποια πράγματα?

Εμείς και στον μπέμπη πάλι μόνοι μας θα το φτιάξουμε. Αυτές τις μέρες μάλιστα προσπαθώ να σκεφτώ τί θα γράψουμε.

Αντε, να σας ζήσει η μικρούλα, να την δείτε και νυφούλα.

Δημοσίευση

Πολυ ομορφη η προσκληση!!!Και συμφωνω και μονο που υπαρχει το μπουμπουκι ομορφαινει τα παντα...

Μπραβο σου!Δεν υπαρχει καλυτερο απ το να κανεις οτι μπορεις μονος σου,το ευχαριστιεσαι ακομα πιο πολυ!Αντε και την διακοσμηση τωρα χα χα!!!Θα τα καταφερεις!Με το καλο να γινει η βαφτιση!!!Φιλακιααα!

Δημοσίευση

Υπέροχη πρόσκληση!

Συγχαρητήρια!

& μένα μ' αρέσει να τα κάνω μόνη μου!

&στο γάμο μου έκανα πολλά πραγματάκια μόνη μου!

Αν σας πω οτι από τώρα σκέφτομαι και για τη βάπτιση, θα με πείτε τρελή;

Είμαι 10 εβδομάδων :blush:

Δημοσίευση

Μπράβο!!!Είναι πολύ ωραία!!!Με το καλό να βαπτίσεις την κορούλα σου!!

Επειδή και εγώ ψάχνω να φτια΄ξω μόνη μου προσκλητηρια,μήπως μπορείς λίγο να με καθοδηγήσεις?Ποιο το κόστος?

Δημοσίευση

μπορεις να μας πεις πως το εφτιαξες? ειναι φοβερο. Εχω βρει κ εγω σ ενα αλλο σαιτ διαφορα καδρακια ([που πρεπει να ξαναθυμηθω πιο ηταν) και θα μου αρεσε να κανω δοκιμαστικα ενα να δω πως ειναι για να καταληξω αν θα αγορασω η αν θα τα φτιαξω αν συμφερει κιολας τωρα οσο προλαβαινω ακομα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katerinioo καλα ειμαι κορίτσι μου. Περιεργη φαση γενικα. Απο τη μια ανυπομονώ να γεννησω απο την αλλη αμα εχω τίποτα ψιλο συσπάσεις αγχώνομαι. Κατα τ άλλα καλα εομαι. Προσπαθώ να ειμαι ηρεμη γενικα. Έκανα κ τη βαλίτσα μου, μένουν ψιλο πράγματα της τελευταίας στιγμής. Για να δούμε.ποτε θα μας κάνουν την τιμή τ μωρακια μας!
    • Κορίτσια τι κάνετε; Πως είστε; @Diwni πως είστε; Εμείς σήμερα βγήκαμε βόλτα και περπάτησα αρκετά. Είχα αρκετό κουράγιο σε σχέση με άλλες μέρες. Αντε να πάρουμε σιγά σιγά σειρά μετά τις γιορτές 38 εβδομάδες!!!    Πως είστε όσες γεννήσατε;;; Βλέπω όλες πάτε πολύ καλά ✌🏻✌🏻✌🏻
    • @Eir_ma καλησπέρα κορίτσι μου. Με το καλό τα.μωρακια σου. Εγω ειμαι 37 κ εγκυος στο 3ο μου. Όταν ήταν να κανω αυχενικη ρώτησα τ γιατρό να κανω ταυτόχρονα με την νιπτ σαν μια έξτρα κάλυψη λογο ηλικιας κ μονο. Μ είχε πει δ χρειάζεται κ οτι θα δούμε πρώτα την αυχενικη. Κανω π λες αυχενικη, ο υπερηχος άψογος μ λεει εκεί ο γιατρός π την έκανα έχεις κλινική εικόνα 26χρονης. Περιμένουμε την papp a και θα σ στείλω τ ποσοστά. Βγαίνει η papp a χαλια κ μ ανεβαζει τ ποσοστό για συνδρομο 1 προς 600. Αποφασίσαμε να κάνουμε λήψη τροφοβλαστης για να έχουμε την κεφαλι μας ησυχο 100%. Επισης ήταν άμεση την έκανα τη μία μερα κ την επομενη ειχα τ αποτελέσματα. Σε μια παθολογικά κακη αυχενικη από τ υπερηχο κ μονο σ προτείνουν άμεσα λήψη τροφοβλαστης. Σε περίπτωση που αυχενικη κ papp a βγουν καλες προτείνουν την νιπτ σε περιπτώσεις που η μαμά ειναι πάνω από 35. Συνιστάται δεν επιβάλλεται. Σε μένα π ο υπερηχος ήταν άψογος κ η papp a κακη υπήρξε πολύ σκέψη. Η νιπτ δ δείχνει 100%, αφήνει ενα περιθώριο λάθους, κ αν βγει κακη και αυτή παλι κάνεις αμνιο συν του ότι το μωράκι θα ειναι 15 μερες μεγαλύτερο οπότε κ η απόφαση πιο δύσκολη. Αν γύρναγα τ χρονο πισω θα έκανα νιπτ ταυτόχρονα με την αυχενικη σαν έξτρα κάλυψη κ δ θα εμπαινα στη διαδικασία τροφοβλαστης. Φυσικά ούτε μετανιώνω π έκανα τροφοβλαστη καθώς μ εφυγε ενα μεγαλο αγχος. Εφοσον η αυχενικη σου βγηκε καλη σου συστήνουν την νιπτ σαν έξτρα. Δ είναι υποχρεωτική. Είναι καθαρά στην κρίση σου αν θα αποφασίσεις να την κάνεις.
    • Τι να πω αυτός ηταν κατηγορηματικος, ουτε καν εξετάσεις δεν μου εβαλε να κάνω περαιτερω, μπορει δηλαδή η tsh να επηρεαζει?Την πρακτινη ειδε αλλα αφου την ειδε μετα πεσμενη δεν ασχοληθηκε.Αχαχ δν πειραζει!Αχ, εχω μπερδευτει με ολα αυτα...
    • καλησπερα κοριτσι! μενουμε κοντα  και εγω απο φθιωτιδα... λοιπον εγω γεννησα τα διδυμακια μου στο Ρεα, εμεινα αρκετα ικανοποιημενη, εαν και ειχα δυσκολες συνθηκες. προωρος τοκετος, ενω πηγαιναμε για φτ την τελευταια εβδ γυρισε ο πρωτος σε ισχιακος αρα κτ, και μαλιστα με γενικη αναισθησια γτ δεν ειχα προλαβει να κοψω τα αντιπικτικα...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...