Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΠΟΙΕς ΒΡΑΔΙΕς ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΟΥΝΑ ΜΕ ΝΕΥΡΟ ΧΕΡΙΑ Κ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΣΟ ΜΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ Κ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ;

Δημοσίευση

Kalispera marimar!!

Ti idio ekane kai h dikia mou kathe vrady mexri na ginei 50

hmerwn peripou.Vogouse olo to vrady kai htan genika poly anhsyxh

kai neyrikia ston ypno ths.Thn afhna sthn mesh tou krevatiou kai

mesa se liga lepta thn evriske terma panw.Aporousa pws to kanei toso

mikroula pou htan!

Eixa kai ena apalo fws sto dwmatio gia na mhn niwthei anasfalhs.

E! me to pou ekana dokimh kai to esvisa koimithike san poulaki!

Katalava oti mallon thn enoxlouse! Apo tote kai mexri twra koimatai

panta sta skotadia!

Mhpws na to dikomaseis kai esy? Mhpws den xortainei me ton thylasmo?

Δημοσίευση

μαριμαρ έγραψε:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ 40 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΠΟΙΕς ΒΡΑΔΙΕς ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΟΥΝΑ ΜΕ ΝΕΥΡΟ ΧΕΡΙΑ Κ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΣΟ ΜΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ Κ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ;

mipws exei tipota ponakia to mikrouli?? mipws exei kolikous??:dry: :dry: epeidi sinithos brady ta pianoun ta ponakia:unsure:

Δημοσίευση

marimar kai emena etsi kanei akribos .malon tha einai ponakia ,afou faei to brady thelei kai to stithos gia pipila kai alimono an tou to pareis h to xasei mono tou ,ospou na ton parei kala o upnos auto kanei pipilaei ligo lagokimate tou bgenei apo to stoma kai meta apo igo ksipna ekneurismenos to psaxnei kai arxizei apo thn arxh palei na pipila kathomaste etsi kamia wra kai meta kimate san toublo...pou tha paei tha perasei

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Αυτο το μηνα ειχαμε και πηγε "χαμενος". Σαν να ψαχνω το χαμενο θησαυρο ενιωθα. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
    • @almira χωρις να ξερω, τα συμπτωματα πανε και ερχονται απ οσα εχω διαβασει στο αλλο θεματακι του ιουνου. Σκεψου θετικα!!! Αν νιωσεις ανασφαλεια πηγαινε πιο νωρις στο γιατρο!! Γενικα εμπιστεψου το ενστικτο σου για να εισαι ησυχη! Υπομονη! Ολα καλα θα πανε! 🤞😇 @Kateriniw Αχ τελειες οι πιπεριες. Εγω δεν εχω μαγειρεψει ακομα και βαριεμαι με αυτη τη ζεστη. Αυριο θα δειτε το σπορακι!!! 🥰Πες μας πως θα παει αυριο. Εγω δεν την βρηκα την ωορρηξια. 🥺 Δεν ξερω τι πεχτηκε αυτο το μηνα. 🫠 Απο τη ζεστη αλλαξε ο κυκλος;; Απο τα διαφορα θεματα που ηρθαν αυτο το μηνα επηρρεαστηκε ο κυκλος;; Δεν εχω ιδεα!! Θα περιμενω μεχρι τις 25 να δω αν ερθει. Αν καθυστερησει θα παρω τηλ. τον γιατρο να δω τι να κανω. Να πω την αληθεια στεναχωρεθηκα που εγινε ετσι αυτος ο μηνας γιατι ουσιαστικα δεν προσπαθησαμε στοχευμενα. Οι επαφες εγιναν οποτε να ναι.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...