Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!

ΕΙΜΑΙ Η ΕΦΗ 28ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 10ΜΗΝΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ

ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΣ)ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ

ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΗ:( :( :(

ΕΙΜΑΙ Η ΕΦΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ;) ;) ;)

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από μένα! Εγώ είμαι η Έλενα και είμαι 26 χρονών.

Γεννήθηκα στην Αθήνα κι έμενα στην Άνω Γλυφάδα όπου είμαστε και εγώ κι ο σύζυγος! Εκείνος έμενε για πολλά χρόνια Γερμανία, αλλά αποφάσισε να έρθει μόνιμα Ελλάδα ( για να με γνωρίσει... ) και βρήκε δουλειά σε κάποιον γερμανό στην αιολική ενέργεια ( ανεμογεννήτριες ) στα Νέα Στύρα Ευβοίας.. Εδώ και 2 χρόνια μένω εκεί, αλλά κατεβαίνουμε κάθε Σαββατοκύριακο Αθήνα!

Ήθελα να παντρευτώ να κάνω σπίτι και έκανα 2!! Είναι αστείο!! Και πολύ κουραστικό! Σαν τον παράξενο ταξιδιώτη νιώθω! Όταν με το καλό γεννηθεί ο μπέμπης μου, μέχρι αρχές Αυγούστου περιμένω, θα μειώσουμε τις διαδρομές και θα μένουμε περισσότερο καιρό εκεί.

Το καλοκαίρι είναι τέλεια! Σαν διακοπές διαρκείας! Θάλασσα, μπαράκια κόσμο ..κτλ.. Αλλά το χειμώνα είναι φρίκη! Από τις 10 το βράδυ και μετά είναι όλα κλειστά! 3 περίπτερα εκεί κι αν δεν έχεις προνιήσει για τσιγάρα.. ξεμένεις.. Το έπαθα όταν κάπνιζα ακόμα πριν από το μωρό!! Τραγικό... Χαχαχα...

Δημοσίευση

Κορίτσια Καλησπέρα!Είμαι η Κική από Πτολεμαΐδα (για όσες δεν γνωρίζετε η πόλη μου είναι η πηγή του ηλεκτρισμού - ΔΕΗ και ανήκει στο Νομό Κοζάνης). Ο άνδρας μου είναι Σερραίος και φυσικά ωραίος!Μέχρι πριν από δύο χρόνια μέναμε στις Σέρρες, πόλη αγαπημένη και πανέμορφη, αξέχαστα φοιτητικά χρόνια και πολλές αναμνήσεις.Λόγω δουλειάς τώρα μένουμε στην Πτολεμαΐδα και περιμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο μας μωράκι.Να 'στε όλες καλά και να περνάτε όμορφα όπου κι αν βρίσκεστε (ειδικά αν πρόκειται για νησί, τότε πραγματικά σας ζηλεύω! Πλησιάζει και το καλοκαιράκι...).

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΓΙΩΡΓΙΑ! ΜΕΝΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΕΞΩ) ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ!

Δημοσίευση

καλημερα! ειμαι η Βικυ 29 ετων μενω στο ΖΕΦΥΡΙ εχουμε μια κορουλα την ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ που 7 Απριλιου γινεται 1 ετους!

καταγωγη απο ορεινη Γορτυνια νομος Αρκαδιας , ο ανατρα απο Κυπρο και κυκλαδες

Δημοσίευση

IRENEKANTE έγραψε:

Εγώ ειμαι η Ειρήνη κ ειμαι γέννημα θρέμα ΣΑΛΑΜΙΝΑ....

Κ εγώ εχω άντρα στρατιωτικό κ εχω ένα μπουμπούκο 2 μηνών.,,,μενει καμια κοντα??????????:woohoo:

Γεια σου Irenekante... εγω εχω εξωχικο στη Σαλαμινα, στα Περιστερια... θα παμε το Πασχα... εσυ που μενεις;

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ. ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ 7,5 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ! ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ...

Δημοσίευση

Καλημερα Χρυσα να χαιρεσαι το γιο σου. Ειμαι η Ελενη 30 χρονων κι εχω ενα κοριτσακι δυομιση χρονων(δυστυχως δε μπορω να βαλω φωτο να τη δειτε). Η καταγωγη των γονιων μου ειναι απο Αιτωλοακαρνανια(Θερμο) η μαμα και ορεινη Κορινθια(Τρικαλα) ο μπαμπας! Εγω γεννηθηκα Αθηνα αλλα εδω και 29 χρονια ζω και μεγαλωνω στη Πατρα. Αυτα απο εμενα, φιλακια πολλα :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...