Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις, αν γνωρίζει κάποια να με βοηθήσει!

1. Μετά τη λαπαροσκόπηση, και αφού μου περιμέναμε να μου έρθει μία φορά περίοδος, στις 28/12/2008 έκανα την Arvekap 11.25 mg (1 ένεση για τρίμηνη διάρκεια). Πότε περίπου να περιμένω περίοδο??

2. Έχετε ακούσει αν πειράζει η νηστεία σε περίοδο "εμμηνόπαυσης"??

Ευχαριστώ!!:)

Δημοσίευση

εγω μετα την λαπαροσκοπηση εκανα 6 ενεσεις Arvecap για 6 μηνες και η περιοδος μου ηρθε αφου περασαν 2 1/2 μηνες απο την τελευταια ενεση.λογικα εσενα πρεπει να σου ρθει πολυ νωριτερα αφου εκανες μονο μια.

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ 6 ARVECAP KAI ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2μιση-3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΕΣΗ!

ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Αχ, από υπομονή άλλο τίποτε 3 χρόνια τώρα... Τόσο καιρό είχα τρελλές εξάψεις από την Arvekap και πάει καμιά εβδομάδα που σταμάτησαν... γι΄αυτό σκέφτηκα μήπως έφτασε νωρίτερα ο καιρός για να αδιαθετήσω, αν και ο γιατρός εξ αρχής μου είχε πει Μάϊο..

Εσείς που κάνατε Arvekap και γνωρίζεται, τα πόδια σας πονούσαν? Κορίτσια, χωρίς υπερβολή, πονάω διαρκώς, ιδιαίτερα αν καθήσω σε καρέκλα ή αυτοκίνητο ή καναπέ, έστω και για λίγο, μόλις σηκωθώ σχεδόν κουτσαίνω... Γι΄αυτό το λόγο αναρωτήθηκα αν πειράζει που σταμάτησα εντελώς και τα γαλακτομικά.

Δημοσίευση

GEIA SOY ANASTASIA!

H MEIWSH TWN OISTROGONWN - DHLADH H KATASTASH EMMHNOPAYSHS OPWS LES - DHMIOYRGEI OSTEOPORWSH! TWRA DEN PISTEYW OTI ME 2-3 MHNES POY DE THA EXEIS PERIODO THA PATHEIS OSTEOPORWSH ALLA SIGOYRA DEN EINAI KALO NA KOPSEIS TELEIWS TO GALA.

MHN EPIBARYNEIS TON ORGANISMO SOY! PINE ENA POTHRI GALA THN HMERA KAI DES TO SAN FARMAKO! GIATI GIA MAS TIS GYNAIKES TO GALA EINAI POLY SHMANTIKO!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...