Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φεβρουάριος… μήνας καρδιάς, με ψίθυρους αγάπης και αγκαλιάς. Κι από ένα χάδι τρυφερό, μωράκια ανθίζουν σ’ ένα μυστικό.

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσια δεν σας ξεχνώ, ειπα να το κανω αυριο 24η μέρα να ειμαι πιο κοντά στην αναμενόμενη.

Αχ είδα που έγραψες και λέω θα μας έστειλε 

όποτε θέλεις να κάνεις θα περιμένουμε ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η afr είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου κ εσυ σύντομα με ενα θετικό τεστακι!

Σε ευχαριστώ πολυ, σε αυτο ελπίζω γιατι μου φαίνεται αρκετά σιωπηλό το σωμα μου σε αυτον τον κυκλο 👏❤️😂

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!! Καλό ερωτικό μήνα εύχομαι!!  Εμάς είναι ο μήνας των ετοιμασιών... έχω ξεκινήσει να πλένω και να τακτοποιώ τα πράγματα και την προίκα του μωρού σιγά σιγά γιατί 28/2 μετακομίζω θεσσαλονίκη για τη γέννα. 

Θυμάμαι στην κόρη μου είχα παράπονο που δεν είχα παιδικό δωμάτιο να της ετοιμάσω.. άκουγα άλλες εγκυούλες να λένε βάψαμε το τάδε χρώμα, στήσαμε την κούνια και όλα τα σχετικά και εμένα με έπαιρνε το παράπονο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη έχουμε δωμάτιο αλλά πλέον μιλάει η πείρα... χαχαχα ούτε κούνια έχω στήσει, ούτε δωμάτιο έχω φτιάξει, γιατί ξέρω ότι για τους πρώτους μήνες τουλάχιστον θα κοιμάται δίπλα μου (αν κοιμάται 😂😂😂 ) στην καλαθούνα, την αλλαξιέρα την έστησα στο δωμάτιο μου για να τα έχω όλα εκεί μαζεμένα. Γενικά λίγο φέεετα. 

@melitiniღ μου και εγώ είχα βγει θετική στον στρεπτόκοκο στα ούρα και πήρα αντιβίωση.. μόλις μπω στο μήνα μου θα επαναλάβουμε την εξέταση με κολπικό υγρό για να είμαστε σίγουροι. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό απλά χρειάζεται την αντιβίωση για να μπορέσεις να γεννήσεις φυσιολογικά. 

Εύχομαι στα κορίτσια που προσπαθούν να έχουν γρήγορα αποτελέσματα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η evaa__ είπε:

@Vasiliki_mΣτο εύχομαι, μας το εύχομαι ολοψυχα ένα θετικό τεστ τις επόμενες μέρες! Στείλτε μπεμπεδοσκονη οι εγκυουλες την χρειαζόμαστε 🥰

Ευχομαι να σου πανε ολα καλα κοριτσι μου!💗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια ❤️ Μια χαρά όλα λοιπόν.
    • @το χοντρό μπιζέλι για το λόρο μου είπε απλά ότι δεν είναι θέμα αν έχει τυλιχθεί 1-2 φορές, απλά είπε ότι σε φυσιολογικό τοκετό ίσως παίξει ρόλο γιατί μπορεί να είναι κοντός με αποτέλεσμα όταν είναι το μωρό να βγει κολπικά, μπορεί να το "πνίξει".. αν έχει όμως μάκρος δεν υπάρχει θέμα.. αλλά αυτό λέει δεν το ξέρουμε.. οπότε είναι στα τυφλά. 🥴
    • Αντε ωραία τουλάχιστον ισχύει το 180 γιατί το 140 κάπως υπερβολικό μου ακούγεται 😅 ναι το νηστείας είναι λίγο στο όριο αλλά πάλι είσαι μέσα στα Φυσιολογικά όρια εμένα λένε κάτω από το 93 θέλουν  εμένα συνήθως το νηστείας ήταν από 83-87 όλο αυτό το διάστημα που έκανα εξετάσεις προχτές ήταν και εμένα 92 🤷🏻‍♀️ όμως  Με το καλό να γίνει και η β επιπέδου..
    • Κορίτσια μια χαρά ο γιατρός..400 γραμμάρια το μικρούλι...έχουμε β επιπέδου την Τετάρτη...για τις εξετάσεις τα βρήκε όλα καλά..όντως ισχύει το 180 στην πρώτη ώρα μέτρησης..θα ξανακάνουμε καμπύλη όμως,γιατί το 92 νηστείας είναι ακριβώς στο όριο...
    • Καλά αυτό με τον λώρο είναι άκυρο που λέει! Και ο μικρός μας, τις περισσότερες φορές ήταν τυλιγμένος με τον λώρο του, 2-3 περασιές του έκανε. Τυλιγόταν, ξετυλιγόταν. Αφού παίζουν με τον λώρο τους! ❤️  Ποτέ όμως η γιατρός δεν ανησύχησε για κάτι ως προς αυτό. Και όταν γέννησα τυλιγμένος ήταν ο κύριος! (Βέβαια δεν ξέρω στον φυσιολογικό τοκετό αν εμπνέει ανησυχία η περιτύλιξη). Τώρα, για την προεκλαμψία, εσύ κάνε τις μετρήσεις σου και όλα θα πάνε κατ' ευχήν! Είναι χαμηλό το ποσοστό, αλλά από μόνο του δε λέει κάτι. Απλά να προσέχεις και να μη συγχύζεσαι!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...