Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φεβρουάριος… μήνας καρδιάς, με ψίθυρους αγάπης και αγκαλιάς. Κι από ένα χάδι τρυφερό, μωράκια ανθίζουν σ’ ένα μυστικό.

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσιαααααααααα βοήθειαααα. Είναι θετικά;;;;; Θα τρελαθώ.Το self clear είναι αξιόπιστο? 24 η μερα ειμαι αναμενόμενη αύριο ή και μεθαύριο.Δε το πιστεύω παιδιά θα τρελαθώ αλήθεια. Μακαρι να ειναι αληθινά αυτα που βλέπω. θετικό τεστ ωορρηξίας 28/01IMG_20260207_051719.thumb.jpg.b767dfaab2611fd300ceb0c4691712d0.jpg

IMG_20260207_051817.jpg

Είναι θετικαααααααα κορίτσι μου 🥰🥰🥰🥰

Μπορεί να είναι αχνές γραμμές αλλά είναι εμφανείς και στα δύο τεστ κι επίσης είναι λογικό εφόσον είσαι πριν την αναμενόμενη 🙏🏻

Συμφωνώ με την προσέγγισή σου, περίμενε (αν τα καταφέρεις) μέχρι τη Δευτέρα να επαναλάβεις τεστ ή απλά να περιμένεις τ αποτελέσματα χοριακης που είναι και πιο σίγουρα 👌🏻

Εύχομαι όλα να πάνε καλά, στέλνω οοοοοοοοολη μου τη θετική ενέργεια για να συνεχίσει να μεγαλώνει το σπορακι ❤️🙏🏻🤞🏻

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Δεν έχω αλλες αντιδράσεις ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Οταν έχω νεότερα θα σας πω❤️

Αχχχ το ξερα!!! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα κορίτσι μου!! ♥️ Υπομονή μέχρι Δευτέρα για τεστ ή χοριακη! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Vasiliki_m είπε:

Κοριτσια καλημεραα, εγω εκανα τεστ δυο αλλα ηταν αρνητικα, μπορει να ηταν και νωρις, μπορει να μην ειναι και ο μηνας μου! Ευχομαι ολοψυχα σε ολες να σας πανε ολα καλα!!🌷❤️

Πότε είπαμε περιμενεις περίοδο?

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@afrΕκανα αλλο ενα one test και βγηκε το ίδιο. Πρέπει να μεινω ψυχραιμη γτ η καρδιά μου φτερουγισε πάλι και δεν θελω να απογοητευτω πολύ. Δευτέρα θα επαναλάβω τεστ και βλέπουμε. Αν δεν έρθει περίοδος μεσα στο Σκ γτ ο κυκλος ειναι ρολοι αν δεν έρθει αυριο ίσως όντως κατι να ξεκινάει. Φοβάμαι και στον εαυτό μου να το πω ευτυχώς υπάρχετε εσεις εδω θα εσκαγα

Καταλαβαίνω το φόβο σου με οτι εχεις περασει, να είσαι συγκρατημένη αν αυτο σε βοηθάει! Κι εγω πάντα ετσι λειτουργώ σαν άνθρωπος. Παρόλα αυτά το πιστεύω πολυ οτι αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα! Θα περιμένουμε να μας ενημερώνεις κ είμαι σίγουρη οτι θα χαιρόμαστε με τα νεα σου απο εδω κ πέρα!!

Δημοσίευση

@evaa__ μου θα περιμενουμε αυριο να.πας για χοριακη να μας επιβεβαιωσεις τα θετικα νεα🌻🌻🩷🩷 εγω κοριτσια αδιαθετησα τελικα οποτε παμε στον αλλο κυκλο.παλι...κ να φανταστειτε σε αυτο το.κυκλο.ειχαμε.παρα.μα.παρα πολλες επαφες κ λεω να δεις π θα ναι τυχερος αλλα δεν..... ευχομαι σε ολες.σας.π.περιμενουν αυτο το κυκλο.να εχουν θετικο τεστακι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...