Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φεβρουάριος… μήνας καρδιάς, με ψίθυρους αγάπης και αγκαλιάς. Κι από ένα χάδι τρυφερό, μωράκια ανθίζουν σ’ ένα μυστικό.

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Κορίτσιαααααααααα βοήθειαααα. Είναι θετικά;;;;; Θα τρελαθώ.Το self clear είναι αξιόπιστο? 24 η μερα ειμαι αναμενόμενη αύριο ή και μεθαύριο.Δε το πιστεύω παιδιά θα τρελαθώ αλήθεια. Μακαρι να ειναι αληθινά αυτα που βλέπω. θετικό τεστ ωορρηξίας 28/01IMG_20260207_051719.thumb.jpg.b767dfaab2611fd300ceb0c4691712d0.jpg

IMG_20260207_051817.jpg

Είναι θετικαααααααα κορίτσι μου 🥰🥰🥰🥰

Μπορεί να είναι αχνές γραμμές αλλά είναι εμφανείς και στα δύο τεστ κι επίσης είναι λογικό εφόσον είσαι πριν την αναμενόμενη 🙏🏻

Συμφωνώ με την προσέγγισή σου, περίμενε (αν τα καταφέρεις) μέχρι τη Δευτέρα να επαναλάβεις τεστ ή απλά να περιμένεις τ αποτελέσματα χοριακης που είναι και πιο σίγουρα 👌🏻

Εύχομαι όλα να πάνε καλά, στέλνω οοοοοοοοολη μου τη θετική ενέργεια για να συνεχίσει να μεγαλώνει το σπορακι ❤️🙏🏻🤞🏻

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Δεν έχω αλλες αντιδράσεις ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Οταν έχω νεότερα θα σας πω❤️

Αχχχ το ξερα!!! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα κορίτσι μου!! ♥️ Υπομονή μέχρι Δευτέρα για τεστ ή χοριακη! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...