Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα παιδιά 

Είμαι στην 37η εβδομάδα κύησης 

Κι θα με βάλει με πρόκληση στην 39 η εβδομάδα 

Ο γυναικολόγος μου είπε ότι δεν θα σε ξανά δω μέχρι τότε  γτ το παιδί έχει φυσιολογική ανάπτυξη κι κίνηση 

Ξέρω όμως ότι ανεξάρτητα  κάνεις κάθε εβδομάδα υπέρηχο κι τοκογραφημα  

Όταν του το είπα ότι δεν συμφωνώ μου λέει δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο μόνο να περιμένεις 

Ισχύει αυτό ?

Μου φαίνεται ότι με παράτησε γτ δεν θα γεννήσω στο ιδιωτικό αλλά σε δημόσιο νοσοκομείο 

Δημοσίευση

@karra καλησπερα κ με το καλο το μωρακι σου!!Γεννησα πριν 6 μερες,καρδιοτοκογραφημα μεχρι την μέρα που γέννησα δεν ειχα ξανακανει οπως κ ειχε να με δει 11 μερες.αυτο κ στην προηγούμενη εγκυμοσυνη μου πριν 2μιση χρονια.Ειναι στον γιατρο,για να το λεει σημαίνει πως τα βλεπει ολα τελεια,σιγουρα θα σου είπε να παρακολουθείς κινήσεις του μωρου κ αν δεις κατι που σε προβληματίζει εννοείται πως μπορείς να το επικοινωνήσεις μαζί του,αλλα εύχομαι να κυλήσουν ολα ομαλά 😊

Δημοσίευση

Εμενα παντως οταν μπηκα στον μηνα μου με εβλεπε καθε βδομαδα και καναμε και καρδιοτοκογραφημα παρολο που ολα ηταν τελεια. Μαλλον ειναι στον γιατρο. Ισως πρεπει να τον εμπιστευτεις αν και ως αγχωδης ανθρωπος καταλαβαινω την ανησυχια σου. Με το καλο σου ευχομαι.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...