Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιανουάριος κρύος, μα γεμάτος ζεστασιά, κοιλίτσες περιμένουν με κρυφή χαρά. Σιγά σιγά φουσκώνουν, γελούν σιωπηλά, μωράκια ονειρεύονται να ’ρθουν αγκαλιά!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; 

πήγα για β επιπέδου σήμερα οοολα καλά μου είπε ο γιατρός και μου είπε περιμένω Αγόρι 💙

Να τος και ο γιός! Με το καλό να έρθει στον έξω κόσμο 😊 Πότε έχεις ΠΗΤ είπαμε;

Ποια κορίτσια είναι κοντά να γεννήσουν;

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

ΠΗΤ με βάση την β επιπέδου είναι 15/5 (με την περίοδο 18/5) αλλά λογικά θα γεννήσω αρχές Μαΐου λόγο καισαρικής 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Εγώ είμαι 40+2 πιο κοντά και από το κοντά δλδ 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Elk είπε:

ΠΗΤ με βάση την β επιπέδου είναι 15/5 (με την περίοδο 18/5) αλλά λογικά θα γεννήσω αρχές Μαΐου λόγο καισαρικής 

Με το καλό το αγοράκι σας! Σου έκανε και πιο ελαφριά συμπτώματα σε σχέση με τις κόρες αν θυμάμαι καλα! Γενικά τα αγοράκια είναι και πιο εύκολα λένε στις αρχές, οπότε ελπίζω με τα 3 παιδιά να είναι κάπως πιο εύκολα τα πράγματα! Μετά που περπατάνε αρχίζουν τα ζόρια, αλλά μέχρι τότε τα κορίτσια θα εκτελούν και χρέη νταντάς 😂

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Εγώ είμαι 40+2 πιο κοντά και από το κοντά δλδ 😅

Ωωω έφτασε η ώρα δηλαδή ; Αντε με το καλό από μέρα σε μέρα θα είμαι στην αγκαλιά σου 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Με το καλό το αγοράκι σας! Σου έκανε και πιο ελαφριά συμπτώματα σε σχέση με τις κόρες αν θυμάμαι καλα! Γενικά τα αγοράκια είναι και πιο εύκολα λένε στις αρχές, οπότε ελπίζω με τα 3 παιδιά να είναι κάπως πιο εύκολα τα πράγματα! Μετά που περπατάνε αρχίζουν τα ζόρια, αλλά μέχρι τότε τα κορίτσια θα εκτελούν και χρέη νταντάς 😂

Ευχαριστώ πολύ ναι για να δούμε δεν ειχα εμετούς με το αγόρι πήγε πολύ στρωτά είναι η αλήθεια η εγκυμοσύνη (μέχρι εδώ ) που δεν το πίστευα 😂

μόνο κολικούς να μην έχει.. τα κορίτσια ευτυχώς δεν είχαν αλλά λένε τα αγόρια είναι πιο σύνηθες να έχουν σε σχέση με τα κορίτσια 🤷‍♀️

Ελπίζω να βοηθάνε τότε και τα κορίτσια 😅

με το καλό το μωράκι σας θα περιμένουμε νέα σας όταν γεννήσεις για vback πας ; Θυμάμαι σωστά ότι το πρώτο έκανες καισαρική ; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...