Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Γειά σου κορίτσι. Πιθανόν να ειμαι κι εγω για Ιουλιο.

αχ ωραία να μαζευτούμε σιγά σιγά περιμένω νέα σου εγώ  είχα 16 Οκτωβρίου τελευταία περίοδο και σήμερα είμαι 7 εβδομάδων 

Δημοσίευση

Κοριτσια εγώ είμαι για Ιούνιο αλλά επειδή δεν υπάρχει ομάδα μπήκα στου Μαϊου..θα μπαίνω να τα λέμε κι εδώ...έχω ΠΗΤ 17/6..Εκανα την αυχενική προχθές κ εχθές ήρθαν κ οι αιματολογικές..όλα καλά...

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Xristina_B είπε:

αχ ωραία να μαζευτούμε σιγά σιγά περιμένω νέα σου εγώ  είχα 16 Οκτωβρίου τελευταία περίοδο και σήμερα είμαι 7 εβδομάδων 

Εγω την Τριτη εχω το 1ο υπερηχο. Ελπιζω να πανε ολα καλα. Σημερα μπηκα στην 6η εβδομαδα.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Κοριτσια εγώ είμαι για Ιούνιο αλλά επειδή δεν υπάρχει ομάδα μπήκα στου Μαϊου..θα μπαίνω να τα λέμε κι εδώ...έχω ΠΗΤ 17/6..Εκανα την αυχενική προχθές κ εχθές ήρθαν κ οι αιματολογικές..όλα καλά...

Καλως ηρθες στην παρεα μας! 😇

Δημοσίευση
στις On 5/12/2025 at 12:37 ΜΜ, ο/η anemoni9 είπε:

Γεια σας. Και εγω μάλλον για Ιούλιο. 7 εβδομάδων σήμερα. Έχετε συμπτώματα; Εγώ οτι είχα φαίνεται να σταμάτησαν και ανησυχώ 

στις On 5/12/2025 at 9:56 ΠΜ, ο/η pennaki είπε:

Εγω την Τριτη εχω το 1ο υπερηχο. Ελπιζω να πανε ολα καλα. Σημερα μπηκα στην 6η εβδομαδα.

Καλως ηρθες στην παρεα μας! 😇

Άντε με το καλό εγώ επειδή βλέπω αίμα έχω κάνει 4 υπέροχους 

Δημοσίευση
στις On 5/12/2025 at 12:37 ΜΜ, ο/η anemoni9 είπε:

Γεια σας. Και εγω μάλλον για Ιούλιο. 7 εβδομάδων σήμερα. Έχετε συμπτώματα; Εγώ οτι είχα φαίνεται να σταμάτησαν και ανησυχώ 

Καλησπέρα πηγές στο γιατρό για υπέρηχο εγώ εμετούς της περισσότερες μέρες είδα και λίγο αίμα πήγα στο γιατρό και ακούσαμε καρδούλα ξεκούραση μου είπε 

Δημοσίευση
στις On 5/12/2025 at 7:25 ΠΜ, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Καλησπέρα πολύ ωραία εμείς πρώτα ο Θεός στα μέσα Ιανουαρίου η αυχενική 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...